Отговори
# 105
Сикорски, много ме разчувства, валла Heart

Катерина, всички са влюбени в Мерт, затова не се даде дължимото на играта на Афра Stuck Out Tongue Winking Eye

Сетът е продължил до 5 сутринта

# 106
Сикорски, абсолютно точно описание на Афи, но Катерина, ако правилно съм разбрала, намеква, че има прилика със сериала. От известно време си мисля, че я има тая прилика. Дано края да е същия - АфРам. Съжалявам, но аз гледайки само видеа извън снимачната площадка, считам, че имаше АфРам и то с много силна връзка. Те се познават отдавна и бяха приятели, познават се добре, не би трябвало да са взели грешно решение да са заедно, а има ли раздяла?, приемаме, че има, но каква е причината те си знаят. След време ще се разбере истината. Чета из постове, че в тая индустрия е така, събират се двойки по време на снимки, като ПР и се разделят след края на сериала, но има и такива, които се женят след време. Да стане така както е добре за двамата.

# 107
Според мен , Мерт се държи като типичен изоставен мъж. Веднага след казармата си намери момиче , веднага. Демонстрира , колко е добре в момента , все едно не се е случило нищо.  Не застана до  Афра 2 години , но застава до момиче с което е от около месец. Раздава целувки и усмивки . Няма го заряда, който имаше между него и Афра. С новото момиче се държат  като омръзнала си семейна двойка. Наранена е гордостта му  и не само я блокира, опитва се да омаловажи това,  което е била Афра за него. Дори да са се разделили по взаимно съгласие , обидата у него си личи. Те двамата губят не само любим , но и приятел. Трудно се преживява  такова нещо и всеки по свой си начин го приема. Афра се потопи в работа , а той  смени жената до себе си.
 Не можа да устиска на темпото на Афра. Да , страстен е , но както тя самата е казвала , тя е хиперактивна.
Той сам е определял Афра като "луда". Е, това лудо момиче , сигурно подлуди и него. Изживяха една "луда" любов , но явно не е било достатъчно и за двамата.
Много ги харесвам , а Афра и си я обичам !  И това ще мине , ще има още много нови любови, а аз мога само да подкрепям това "лудо" момиче.
Чакам да видя , какъв ще е следващия ѝ избор. И двамата, МертР  и   МертЯ, ги харесвах  , но.....дотам.

"Мъжът се затъжи за жената и прегърна друга жена.
Жената се затъжи за мъжа и прегърна липсата му!"

Джамал Сюрея

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 13:41 от Kami_J

# 108
Момичета Hands Clap
Сикорски Heart
Ками Heart
Катерина49 Heart ейвалла,един да признае,че Афра се справяше по-добре..
След като публикувах Селин,се наложи да изляза и честно да си призная,се замислих дали не сгазих лука Joy за пореден път..
Аз също мисля,че Мерт се държи като изоставен мъж.Мисля също,че раздялата не е от май месец,а е още от края на януари.Не се знае кой кого е изоставил,дали е по взаимно съгласие,но те си знаят.Живота си е техен,млади,успешни,красиви,все някога ще намерят човека с главна буква за тях.
Да,не одобрявам поведението на Мерт,няма нужда да се повтарям,но можеше да направи изявление,преди да бъде показана новата приятелка.Но,така решил,така направил.
За мен е важно,че Афра е добре...аз не крия,че съм фен на Афра.Харесвам Мерт като актьор и до там.
П.п.А дали тази нова връзка не е по стара?

# 109
Миленче, на вчерашното видео си говорят на Мерт бей, значи прясно запознанство в началото на юни. Дето се вика, любовта се е развила мълниеносно Grinning

Афито с половин милион лайкчета за 21 часа Heart Eyes

# 110
Ками +1
Няма да повтарям, с две думи всичко води до извода, че Афра е зарязала Мерт, и той се опитва да продължи в нова връзка.
И да се допълня, повечето феновете не допускат, че Афра може да зареже Мерт, защото са влюбени в него, то как се допуска нещо подобно!
Да припомня СейФерска чувственост и взаимност!

# 111

След доста корекции,момата е хубава..
Всичко е 6..Мерт не е спал,но поне е красива и умна.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 15:18 от Милена Тодорова 756835

# 112
Брей , тези пластични хирурзи направо магьосници !  Свалила е поне 10 години , ако първата снимка е "преди". Втората снимка от новите е доста пипната.  За това колко е умна няма да пиша , защото пак ще ме заметат.
Но както казват , момата е "сгодна". Одобрявам я за Мерт.

# 113
Тази последна снимка на Селин е доста стара, то и аз бях по-свежа преди 8 години.

Втората снимка е Мирай Данер, ако не се лъжа, че и тя неузнаваема понякога.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 15:15 от Еванджелин

# 114
Тази последна снимка на Селин е доста стара, то и аз бях по-свежа преди 8 години.

Втората снимка е Мирай Данер, ако не се лъжа, че и тя неузнаваема понякога.
Офф Еве,ми пишеше,че е Селин.Махам я..
Не намерих други..

# 115
Моя извод от цялата ситуация е,че Мерт харесва синеочки и като се сетя за Мирай Данер,да няма след сериала "драма" Мирай и Мерт?Нейните очи също са особено сини,пък и е по-красива от новата "умница".

# 116
Аз спирам с Мертовата изгора,поне докато не излезе 3 епизод Blush

Превода е автоматичен от италианска фен група..

# 117
Ох, какво е това тесто, помислих, че правят безкръвна операция!

# 118
Здравейте, дами!
Сикорски, беше започнала много да ми липсваш! Радвам се, че вдъхновението те е навестило! Heart Ако знаеше с какъв кеф те чета, всеки ден щеше да ми подаряваш по един пост. Wink
Може ли все пак да ни запознаеш с твоята версия на въпроса, който си задаваш? Защо Афра е последвала Еге с пауза от 20 дни след началото на срещата им на снимачната площадка? И пикантен отговор ще ми хареса, така че не ме щади! Joy

# 119
Здравейте, дами!
Сикорски, беше започнала много да ми липсваш! Радвам се, че вдъхновението те е навестило! Heart Ако знаеше с какъв кеф те чета, всеки ден щеше да ми подаряваш по един пост. Wink
Може ли все пак да ни запознаеш с твоята версия на въпроса, който си задаваш? Защо Афра е последвала Еге с пауза от 20 дни след началото на срещата им на снимачната площадка? И пикантен отговор ще ми хареса, така че не ме щади! Joy
Fi, всичко ми е в сферата на предположенията.Имаше информация, не знам доколко вярна,че ще има включени интимни сцени между Афра и Еге.След като героите им са партньори в живота не би било изненада.Независимо от статута на отношенията между Афра и Мерт/не знаем с категоричност разделени,скарани,сърдити/най-малкото може да не е искала да дава повод на някой да изпитва смущаващи чувства, ако и последва Еге.Не знам,просто ми се набива на очи момента на последването идващ чак след 20 дни при това вече 10 дни снимки.

Общи условия

Активация на акаунт