Отговори
# 60
Явно някъде в околностите на Чанаккале ще снимат.Нали уж на село отива Пера.Чакаме да видим какво ще ни пуснат.

# 61
# 62
Чудя се, дали все още съществува фен на АфРам, който ще пази в телефона си няколко месеца, от времето с ботуши до сега, компромат за Мерт? Как ли е спала спокойно тая фенка, че Афра не е наясно с делата на Мерт, вместо да пльосне видеото в интернета....
А сериозно, това са изкривени новини, не в жълто, ами в оранжево. То жълтото отиде на гащите от напъване да се направи всеки в Х на интересен...

# 63
Ninka555 , изобщо не се учудвам , че фенката не е качила видеото веднага. Двамата изглеждат  като приятели седнали на кафе , като най-обикновени познати. Да ти приличат на влюбена двойка?  Да предположим , че чувствата са се появили на по-късен етап  ,или просто девойката се е включила в някаква игра заедно с Мерт. Вече нищо не ме изненадва. Има всякакви ПР похвати , но този най-привлича интереса на феновете, особено  ако има и намек за изневяра. Аз лично не вярвам в това. За мен те са разделени поне от няколко месеца. Просто екипа на Мерт е решил да се възползва на макс от "инцидента". Ето защо не вярвам на възвишени и философски интервюта. Както се казва - "по делата ще ги познаете".

Хайде малко новия партньор , стига толкова за стария.

# 64
Направо ще ме уморите с този "инцидент" Grinning Между другото, откъде тръгна термина?

Ками, много е готин Фуркан, но дано е намалил малко храсталака, че бая обрасъл беше миналата седмица Grinning

# 65
Здравейте, дами!

Иначе, аз още искам Пера! Когато чуя Чанаккале, винаги правя асоциация с Троя, Троянската война и "Илиада" като основен източник. Ще имаме ли битка за Хубавата Пера? Wink Пекарят ли ще е Парис, с когото ще забегне, изоставяйки Менелай (героят на Еге)? Или ще гледаме по- малко разпространената версия на легендата за Хубавата Елена? Ох, размечтах се! Накрая "Пера" няма да има нищо общо с фантазиите ми. Joy
Fi79, много ми допадна твоята фантазия за Хубавата Елена.
Не ми се четат и гледат жълтини от предишни дни и месеци.
Личният живот си е техен и не е въпрос за обсъждане от който и да е било.
Аз си чакам новите проекти на Афра и Мерт и друго не ми се гледа, а който иска да си ходи  навсякъде по света с или без придружител.
Единственото, което ми прави впечатление от тези публикации е, че няма връзка с това за което коментира в интервютата Мерт. Проявите му не потвърждават казаното пред медиите и има разминаване между думи и дела.

# 66
Катерина, Ками го е написала, по делата се познава човек Grinning

И на мен много ми хареса идеята за Елена от Троя Heart Eyes

# 67
Не помня вече откъде се пръкна този "инцидент".  Но е много подходящо за ситуацията.

# 68

С нетърпение чакам "войната" за хубавата Елена.
Фуркан го харесвам, а младежа тук също ми хареса.

Ками, допълвам се: Тук Фуркан е от "Навсякъде ти" ми се струва.

# 69
И на мен младежът ми харесва .

# 70
Аз само не разбрах какви са толкова делата на Мерт , дето да толкова противоречиви .. монах ли се е зарекъл да е, да не се вижда с жени ? Това което помня аз , че не вярва в любовта , ама никой не е казал и , че е влюбен.
На мен ми е много смешна теорията за ПР , той със сигурност знаел , че го снимат .. сега пък с тоя клип , според мен и фенката не е очаквала , че тази мадама ще се окаже някаква.Те стоят толкова безразлични един срещу друг .. изкарахте го Мерт най-големия стратег! 😂
Да почват проектите , че става страшно от теории.

# 71
Не помня вече откъде се пръкна този "инцидент".  Но е много подходящо за ситуацията.

Много хубав този Фуркан! Не го зная, ама го одобрявам!

# 72
Сема е писала, че снимките на Пера в Истанбул още не са свършили, до края на месеца ще са там, но след последните събития не знам доколко да й вярваме Grinning

Обаче страницата на Неслишах пише друго, ще се доверя на нея Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 15:55 от Еванджелин

# 73
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Еве, благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

JoyJoyJoyJoy очаквах включването на Онур бей JoyJoyJoy

# 74
Публикация от Афра Heart

красавица Heart

Общи условия

Активация на акаунт