Отговори
# 75
В новата 🔥 публикация на Афи в Инстаграм тя е избрала песен на Масив Атак в частта, където се пее..”Любов, любовта е глагол.Любовта е дума за действие.Безстрашен в дъха ми.Нежен импулс.Разстърсва ме.Прави ме по-лек…..”

# 76
Мелъди, благодаря Heart Момичета, някой ще направи ли анализ? Прекрасна Афра Heart

# 77
Еве,засърбя ме да анализирам,но се въздържах 😅
Ясно е едно…Афито ще приеме само Любов, и нищо по-малко…

# 78
Мелъди, още по-интересно ми стана. Ще чакам Heart

Ураз е разкрила най-голямата тайна на света  Grinning Новата ни снаха Heart Eyes

# 79
Мелъди, да не би и Афра да е влюбена? Много е красива! Бих казала, че е от любовта, но тя винаги е красива. Simple Smile
https://www.facebook.com/share/v/16ThrBvgCx/
Е, няма такава усмивка! Просто те стопля и кара да се усмихнеш в отговор.

P.S. Еве, Ураз вече взе да ми прилича на Онур. Изводите си ги правя от това, което е споделяно тук.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 18:15 от Fi79

# 80
Мелъди, благодаря Heart Момичета, някой ще направи ли анализ? Прекрасна Афра Heart

Моят анализ е, на Афра й е смешно, забавлява се и е щастлива за сведение на всички! И е красива.
Офф, това е скрита реклама на  yslbeauty, сега погледнах от инстаграм. Значи Афра е красива и работи!

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 18:56 от Ninka555

# 81
След като Ураз е разкрила севгилито на Мерт, излиза, че Онур Акай нищо не знае или поне аз доколкото разбрах от преводача. Според днешната му статия, момичето е словачка и продължава да пише, че Мерт изневерявал на Афра? Вярно ли съм разбрала?

Афра е решила да се появи със супер кадри, красавица.

# 82
Момичета, позволете ми да споделя тази красота още веднъж, моля! Това ще се превърне в една от любимите ми снимки на Афра.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 20:21 от Fi79

# 83
Сташе, аха, Онур пак се изложи Grinning Новата йенге богата и образована била.

Фи, най-добре изхарчените пари на Шнура Grinning Колко беше платил за прическата? Машаллах Heart Eyes

# 84
Еве, не мисля, че Шнура има каквито и да било заслуги за красотата на Афра. Да благодарим на гените, които е наследила от родителите си. Heart Eyes

# 85
Много й отива тази прическа, разкошна е!❤❤❤🧿🧿🧿

# 86
Сташе, аха, Онур пак се изложи Grinning Новата йенге богата и образована била.

Фи, най-добре изхарчените пари на Шнура Grinning Колко беше платил за прическата? Машаллах Heart Eyes

Цветно момиче! Не знам как по друг начин да я нарека. Като че ли наистина събира всички цветове в себе си. Flowers Four Leaf Clover

# 87
# 88

Вярвам,че ще са страхотен тандем Heart Eyes

# 89
От Бирса

Серджан Бадур е избран за ролята на Музо в сериала "Bize Bir Şey Olmaz" .

Успешният актьор Серджан Бадур се присъедини към актьорския състав на "Bize Bir Şey Olmaz" (Нищо няма да ни се случи), написан от Пънар Булут и режисиран от Неслихан Йешилюрт.
Снимките за сериала на Disney Plus "Bize Bir Şey Olmaz" (Нищо няма да ни се случи), продуциран от MF Yapım, с участието на Мирай Данер (Lâl) и Мерт Рамазан Демир (Aktan), ще започнат през първата седмица на август. Сценарият е написан от Пънар Булут, а режисьорът е Неслихан Йешилюрт, а в сериала участва известният актьор Серджан Бадур.
ТОЙ ЩЕ БЪДЕ БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ НА АКТАН
Sercan Badur ще изиграе "Muzo" в "Bize Bir Şey Olmaz" (Нищо няма да ни се случи), изобразявайки близкия приятел на Aktan (Mert Ramazan Demir).

Общи условия

Активация на акаунт