Отговори
# 615
Цитат
Сабах сабах ме развеселихте Grinning
И мен, само че по обяд. Sweat Smile
Чакам развитие на проблема с гривните...
ПП А баскетболната топка на снимката защо виси във въздуха? Някой ги замеря ли? Ама не се вижда реакция на замеряне...

# 616
Абе рано се разсмърдя на чесън Grinning

Хади днес дано видим и Афра/Пера, или поне някоя коза Stuck Out Tongue Winking Eye

# 617
Здравейте, момичета Heart

Не ни оставят да скучаем. Тъй като напоследък изневиделица излизат неочаквани неща ,аз избирам да се радвам на агнетата и козите,там изненада не ме очаква.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе, Рамо наистина изглежда щастлив и е хубаво да го видим такъв,причината дано не ни поднесе още един шок.

# 618
Широ мамин златен, качен от Лютфие Heart

И от фотографа на Пера

# 619
Още Мерт Blush

# 620
Топката е в ръката на Мерт,  така я държат баскетболистите, с цяла лапа.
На новата снимка е със същите момчета. Кои ли са? Вече си мисля наистина, че Мерт е гост актьор в Пера. Такава интерпретация има ли в Х? 😁

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 20:05 от Ninka555

# 621
Нинка, само такава интерпретация няма Grinning
Нейсе, както написа Сема, някои неща вече изгубиха невинността си Stuck Out Tongue Winking Eye Макар че, според мен, отдавна бяха я загубили.

Аа, има версия, че Мерт нарочно е отишъл на място близо до сета на Пера,  за да си върне афрам фандома. Все пак, след няколко дни има да излиза филм Grinning

# 622
# 623
Кралицата на трона си Wear Crown

Наги от фотографа Heart Eyes

# 624
Тоя фотограф ще ми стане любим,много мил човек ,пуска редовно снимки.Предимно фауна от сета,Наги не я броя,тя е топ асистентка. Joy
Всички имат почивен ден,на нас  дали не ни се полага един такъв.Никой нищо да не качва,никой никъде да не ходи,и да не изкачат разни зайци отляво и дясно. Не смогваме със семките и пуканките.

# 625
# 626
Лайк от Афито за любимата й Ема Стоун Heart Eyes

И Баран Heart Eyes

# 627
Топката е в ръката на Мерт,  така я държат баскетболистите, с цяла лапа.
На новата снимка е със същите момчета. Кои ли са? Вече си мисля наистина, че Мерт е гост актьор в Пера. Такава интерпретация има ли в Х? 😁
Може Нинка, може, щом Мерт е професионалист в баскетбола. Blush
Аз чакам "Изоставения човек".

# 628
Очаква се през септември да се излъчи последния 3 сезон от "Рибарче" по БТВ Стори

https://tvnovellas.blogspot.com/2025/08/btv-story_11.html?fbclid … CbY2qN0qiBWJImSkw

# 629
Добро утро, не изглежда да се крие Мердо, за разлика от обикновено, даже позира. Каква ли е причината?
Да му имам шортите 😃
Да го повторя, че е много доволен и щастлив.
Да не снима и той в Пера? 😁

Здравейте, дами!
Я, каква еуфория предизвикала една снимка! В първия момент ми заприлича на рекламна снимка на "Синьо лято". Simple Smile Явно някаква носталгия ме мъчи.
Доста ми е странно това фото. Сигурни ли сме, че е истинско? Защо децата гледат в една посока, а Мерт в противоположна? Къде е обективът?
Нинка, аз искам да му имам крачетата на Мерт, не ща шортите. Wink Тук да не е на 20?
След тази снимка искам да прочета Онур! Само на него вярвам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт