КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 67 633
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Йоана и Владко Острото бяха питали последователите си в стори с кого ще се скарат, та явно около двамата ще са предстоящите скандали.

За Божана и личния ѝ живот: не всеки мечтае за семейство, не знам защо този сценарий винаги се пропуска.

# 196
Йоана и Владко Острото бяха питали последователите си в стори с кого ще се скарат, та явно около двамата ще са предстоящите скандали.

За Божана и личния ѝ живот: не всеки мечтае за семейство, не знам защо този сценарий винаги се пропуска.
Йоанна и Дари ще се скарат..То си го дадоха и в анонса за следващият епизод. Предвид факта ,че повечето жени нещо не се кефят на Биляниш и там ще има скандал,но все още си чудя дали ще е с Грозденка или друга.

# 197
Аз не мога да разбера как е възможно да се скараш с някого в първите дни, като сте заедно. Освен ако за сефте не си в социална среда, нямаш никаква емоционална интелигентност и толерантност. Дали го правят нарочно, за да се говори за тях?

# 198
Мислех тази година да се въздържа от гледане, обаче втори епизод излезе в момент когато нямаше нищо за гледане и си го пусках. Честно казано вече дори забравих какво става в него, но ми остана едно усещането, че ми беше забавен. Превъртях частта с партито на двора, но другото ми беше забавно. Дадоха ни възможност да опознаем участниците и да си създадем представа за характерите им. Това, че използват редактори от Брадъра си личи и смятам, че за сега е добро решение. Ще видим за напред. Лошо впечатление ми направи, че много от сценките бяха съшивани от различни моменти от вечерта. Не следваха реалната хронология на времето, а някаква преправена линия. Това си личеше по дрехите и прическите на част от участниците. Примерно в единия кадър Денислава е с плитките, после е скъса коса и няколко момента по късно пак с плитките. Не е болка за умиране обаче събужда съмнение за нагласеност.
Темата за снимката на Йоана вече я изкоментирахте, но влизам със закъснение. В конкретно този случай е напълно разбираемо да поиска да и я сменят. Първата снимка (която мисля, че тук е на първа страница) наистина е много грозна. Лина (Истинско име Цветелина) също си е странишничка на снимката. Все едно е със слънчево изгаряне. И нея бих я разбрала ако беше поискала да и я сменят.
Понеже бях тинейджърка когато Андон беше популярен и помня връзката му с Никол. Честно казано не правеха кой знае колко интересни неща. Тя стана известна като гаджето на ПинПук. А нейната най-добра приятелка тогава също се опита да се възползва и беше известна като най-добрата приятелка на гаджето на ПикПук. Реално и двете се възползваха от славата на Васил. Понеже са от Пловдив и двете съм ги засичала, даже са ме обслужвали в едно заведение където работеха. Имах и втори досег с Никол, защото беше колежка на бившия ми приятел. Свястно леко глуповато момиче поне така на първо четене. Напълно е възможно да е сменила Васил за най-добрия му приятел. За съжаление това се случва с доста геймъри - момичетата се възползват от славата им да придърпат аудитория и после ги режат, но в никакъв случай не искам да казвам, че и тук е така. Това е просто мое наблюдение понеже се интересувам от гейминг.
Лина/Цветелина е имала краткотрайна връзка с Орлин Павлов. По медиите навсякъде пише, че тя му е била шута, но тя твърди, че се разделили приятелски. Реално точно заради Орлин и е потръгнала кариерата и я е уредил в тоя сериал "Следвай ме". Поне това твърдят медиите.
Може би това, че тя му е изневерила, до момента не е било публично достояние (аз поне по сайтовете нищо не намерих) и е много гадно от страна на продукцията така да го изтъпанчан. За всички други участници изкараните неща не бяха излагащи, а те сами си ги признават така или иначе. Само за нея бяха написали нещо, от което очевидно се срамува и до момента беше скрито от обществеността - избор, на които всеки има право. Това, че си публична личност не означава, че трябва да ти размахват кирливите ризи ей така. Грозно от страна на продукцията, грозно.

Със смесени чувства съм от относно каста като цяло. Единствено ще кажа, че за мен тези 18 до 23-24 годишните участници бързо ще изгърмят, защото няма да се впишат сред по зрелите участници. Въпреки че реално разликата в годините не е толкова голяма, то пропастта е огромна между тези две поколения. Ето пример за типичен модерен тинейджър - тая малката как се разрева. Веднага взе ролята на жертва. А някои от другите с къде къде по гадни истории дори не трепнаха. Просто когато пораснеш придобиваш друг поглед над живота и разбираш, че дребните неща, които като малък да били края на света, сега като голям са прашинка на фона на проблемите в живота. Прави ми впечатление, че новите младежи използват травматичните случки не като уроци или послание, което да предадат, а като нещо от което да извлекат ползва - да привлекат внимание, да събудят съжаление, да спечелят лайкове... Тъжно, тъжно.

Аз още в петък видях в стори в Инстаграм, че Чарли Танев ще им е гост. Първият някога отпаднал участник от къщата е бившата му приятелка с прякор Аниста. Мисля, че двата имат дете. Много грозно се разделиха. Публично с обиди и агресия. Не помня точно и защото не следях много какво става.
Чарли Танев е един от динозаврите на Ютуб. Каквото и да си говорим, беше един от първите в няколко направления в българското видео съдържание и имаше голяма аудитория. Но за мен е простак. Не от готините простаци, с които се смееш, а от онези заради които въртиш очи. Това, разбира се, е публичния му образ. Не сме пили кафе заедно, не знам какъв е като човек.
Чарли Танев също така е бивше гадже на Дара певицата (тая пищната със свъхенергията). Преди доста години точно Чарли заради Дара беше завъртял много грозен скандал с Тодор Азов, обвинявайки го в това, че зарибява малки момичета. Предполагаемия мотив да го направи беше, защото Азов беше направил негативен коментар за Дара.
Притеснявам се дали не подготвят Чарли за следващия сезон на къщата като участник. Въпреки че той от много години вече не се подвизава в интернет, все пак от време на време се появява. Беше преди няколко години гост и на Мъци, които пък май е в добри отношения с Павел и Ицака.

Та като споменах и водещите. В първите два сезона Ицака ми беше любимец. Сега е обратното. Павел ми е къде къде по симпатичен.
Изгледах Надкаста с Ицака. Как може да кажеш, че Даниел Хаха е душичка. А и като заяви, че Георги ще му е кум на сватбата бараб с Вкисналото мляко... Еми сипвай сол в рана за финала.

Еми това беше от мен и рубриката "Клюките с ИрОнИя". За следващата седмица ще се разровя по сайтовете за пикантни истории и за другите участници :Д

# 199
Кристиан трябваше да е участник в първи сезон, но скъса кръстни връзки. Не знам дали и кой го замени, нито дали са щели да са заедно с Аниста.
По принцип Павел и Ицака са казвали, че винаги приоритет са им "старите ютубъри", така например Васето от предния сезон не беше ходил на кастинг. С други думи Кристиан само да пожелае и ще влезе - въпросът е, че според мен той никога не би се завърнал от страх от провала.

# 200
Този има такива проблеми с гнева, че изобщо не бих искала да го гледам в такова предаване. Има си причина да не влиза, прав е, хората със сигурност ще го видят в друга светлина. Мисля, че с Аниста се бяха и побийвали.

# 201
Понеже изслушах час и нещо лигутии с Чарли Танев и водещите, пускам допълнение и някои неща за тези, за които не им се иска да си го причинят.
Чарли Танев наистина има дете с Аниста. Даже са били женени един вид. Не стана много ясно дали е било официално или просто са дигнали сватба без подписи. Ицака намекна за второто ама не става ясно. Сега си имал нова приятелка, която някога му е била фенка. Каза, че го карала да снима ама се дърпал. Аз смятам, че ще почне пак. Пфу...
По отношение на къщата - ами не казаха много неща. Щяло да има скандали. Каква изненада... Идната събота епизода на подкаста ще е с Кукушев. Вече е сниман.
По отношение на Лина/Цветелина и нейния свитък. Те били сложили клюки и почнаха да се оправдават. Ами аз не намерих никъде точно тази клюка. Според мен си е нещо, което си се знае само между инфлуенсърите и са се възползвали.
Като цяло един час глупости, които са насочени към феновете на Кристиан, а не толкова към контент за къщата.
Моето мнение е, че Павката и Ицака са малко пристрастни и ако искат да им върви добре предаването е по-добре да останат продуценти и да предадат щафетата за водене на някой друг.

# 202
  • София
Бяха женени с Аниста, истинско подписване си беше.

Аз не виждам особено драма, че не всеки гост ще се хареса, все пак това не е част от основното съдържание. Масово хората се изкефиха, малко стари клюки и шеги, които новите хора, няма как да разберете. Подминавате подкаста и готово. Аз също не гледам всеки гост и не мисля, че е проблем. Ютюб все още не е телевизията (и по-добре), целта не е с всяко нещо да се обхване възможно най-много аудитория и да се хареса на всички.

# 203
Най стойностното предаване

Човек може да научи много и пожъне житейски опит от всички дълбоки и стойностни разговори между тези горди и дълбокомислещи участници Simple Smile

Радост за окото и удоволствие за сетивата е прекарания час и половина в Къщата. Почти не чух и видях лиготии от никого Sweat Smile

# 204
  • Бургас
Аз само не разбрах тези бъзици и намеци на Чарли към Павката за изневерите.Ако има някой по запознат може ли да разясни за мен любопитната?

# 205
Само бъзици са, няма нищо за изясняване. Това е хуморът на Чарлито, който вече се е изтъркал до болка.

# 206
Тя Аниста беше пускала видеа, че Чарли я тормози и посяга, не знам колко е истина, но така или иначе винаги ми е бил неприятен.

# 207
Всъщност Чарли и Аниста имаха само подписване супер набързо и доста рано във връзката им.
Допускам, че Лина сама си е казала за изневярата някога пред продукцията, но се хвана за това, че не е била сгодена.

Друго нещо, което издадоха в подкаста е, че Емил TRF и Секта ще влязат като гости в Къщата.

# 208
Тя Аниста беше пускала видеа, че Чарли я тормози и посяга, не знам колко е истина, но така или иначе винаги ми е бил неприятен.

Поправете ме, ако греша, но една от причините за канселирането му, бяха обвинениета в тормоз. Май после тя даде на заден, но поне аз останах с впечатление, че е казвала истината.

# 209
На мен този Чарли никога не ми е бил приятен. Аз толкова и съм го гледала, де.
И аз разбрах за него преди години от някакво видео на Азов, което беше в отговор на този Чарли, който му се подиграваше, че Азов си писал с някакви 14-16-годишни и общо-взето го наричаше педофил. Кой е бил крив, кой прав там, не знам.
Бегло си спомням видеата им с Аниста как се били били и бях останала с впечатление, че той се прави на жертва. Ако не се лъжа първо той се оплакваше, че му разкървила носа или устата, а после тя обвсни как я е удрял точно където е оперирана за секциото й. Та каквото и да е станало да блъскаш приятелката си малко след като ти е родила дете, е гнусна история.

Общи условия

Активация на акаунт