КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 58 196
  • 746
  •   2
Отговори
# 690
Хайлайтът на целия епизод е как Илиян направи reality check на Божидара. Много точно, много на място и съвсем спокойно без излишни навиквания и ескалации.

# 691
Е той й каза по много мек начин, че прави циркове, тя после избухна в синхрона.  Тази дума я е жегнала. Нямала право да плаче, защото видиш ли, правила циркове. Ами прави ги.

Много беше забавно как в играта мутричките викаха "браво беее", "браво бе". Когато някой отговори на супер елементарен въпрос "Кой е написал История Славянобългарска" и след отговор "Паисий Хилендарски" - "бравооо", хахаха.

# 692
  • София
На играта почти всички се изложиха. Толкова лесни въпроси имаха и само трима човека с кански усилия отговориха 3 от 3.
Виктор се изложи най-много. Още преди да стартира Къщата писах, че този човек окончателно ще се затрие и срине с това си участие ама като иска да е известен... Ама въпросът тук е с какво си известен... С това, че не знаеш коя е столицата на Швеция? Кога сме се освободили от турско робство и кой е покръстил българите? Тези въпроси е престъпление да не се знаят. А той наистина не знаеше, не е до блокаж, то си му личеше.
Денислава за Априлското въстание не отговори. Божана, която или е в абстиненция или е болна нещо, но не знае кога сме обявили независимост?! Краси Джунов за Юсеин Болт не знае.
И тези планети така и не ги научиха, ей!
Толкова елементарни въпроси имаха. Димана - нейното 3 от 3 беше с много помощ. Реално си беше 1 от 3. Алпер добре се представи, но имаше късмет с въпросите. Илиян не знаеше, че Лешникотрошачката е по Чайковски. Тц тц.
За мен Влади имаше най-много знания, но малшанс с единия въпрос. Ако имат една равностойна игра от всички категории за време ще ги изкърти.
Никой не знаеше за Канбера, че е столица на Австралия.
Много се смях на Алпер с това Уимбледон, хахаха. Няма такива скица.

Денислава не биваше да пуска тази интрига, че Дари била влюбена във Виктор и то директно му го сервира на него. Съвсем целенасочено го направи. От друга страна ги разбирам, че изпитват съмнения към нея, че това е някаква стратегия от нейна страна, за да печели повече екранно време и съответно да стои по-дълго в Къщата, защото около нея се случва нещо по-значимо.
Божидара едвам я изтрайвам вече. Такива емоционално нестабилни жени, които се тръшкат за щяло и нещяло (драма куин) са ужасно отблъскващи. Бягам надалеч. Реално сама се вкарва в някакви филми и после всички останали са и криви. Тази жена определено има някакви психологически проблеми. Или през цялото време е в някакви роли? Ама никак не и стоят добре тези роли. Непрекъснато трупа негатив. То това не се издържа. Илиян много добре и го рече. Поне един човек и каза истината директно в очите.

# 693
Стана ми жал за Виктор, то си му личеше, че не знае къде се намира на играта и затова не се сети за нито един от отговорите. Видя се малкото дете в него, необичано и нетърсено от баща му. Още не го е обработил, то е ясно като бял ден, но ще трябва с помощта на психолог да го реши тоя проблем, защото занапред само ще му пречи.

# 694
За мен много силен момент в епизода беше разговорът между Влади и Виктор. Каквито и недостатъци да имат факт е, че искрено и дълбоко ги боли от липсата на родител до тях при положение, че дори живеят близо едни до други. Това, което Влади каза, че изоставените деца почти цял живот се опитват чрез постижения да спечелят вниманието и похвалата на липсващият родител по мое мнение е вярно. Надявам се обаче да успеят да отработят тази нужда, защото това с годините е токсично за самите тях и би могло да повлияе на самочувствието и психиката им (особено ако не получават очакваните реакции, а безразличие).

# 695
Ицака си вкарва автогол с приятелки на Любомира и то психично нестабилни.
Отново моля да намалят екранното време и да не се дава поле за изява на шизофреничка.
Харесвам Илиян и Васил и искам да гледам повече от тях, не от Виктор, Грозденка и раздвоението на личностите на Божка и “влюбИна ли съм, или нИ съм, всичко е филм”.
Продължавам да гледам, давам последен шанс и мисля да си дам пауза..

# 696
  • София
За мен много силен момент в епизода беше разговорът между Влади и Виктор. Каквито и недостатъци да имат факт е, че искрено и дълбоко ги боли от липсата на родител до тях при положение, че дори живеят близо едни до други. Това, което Влади каза, че изоставените деца почти цял живот се опитват чрез постижения да спечелят вниманието и похвалата на липсващият родител по мое мнение е вярно. Надявам се обаче да успеят да отработят тази нужда, защото това с годините е токсично за самите тях и би могло да повлияе на самочувствието и психиката им (особено ако не получават очакваните реакции, а безразличие).

На Влади случая е направи брутален. Но интересно аз чак сега разбирам за него. В Островът на 100-те гривни не съм го чувал да говори за липсата на баща. Но може и да не помня. И това го има.

# 697
Супер е, че са решили да пускат по 3 епизода на седмица. В същото време не са супер дълги и тягостни.

Божидара ми се струва много във филма, драма куин изпълнения всеки ден. Направо по-добре да се връща Биляна и да почва с командирския тон пак за разнообразие. Въобще този т. нар триъгълник м/у Б, В, Г и на тримата не им е в услуга, че го показват, както и реакциите им на коментарите вътре за него.

Не разбирам Дени защо се намеси да спасява Виктор от фалшивата любов, която и тримата разиграват. В смисъл кой изобщо се влюбва за 3 дни... Не знам, освен някой буквално да извърши някакво геройство пред очите ти, да спаси живота на някого или твоя или нещо наистина сериозно положително да направи - и евентуално да се влюбиш така... Ама иначе, пфф

Виктор наистина изглеждаше само тялом там на играта. Като се сетя в Преди обед каква лудница беше и го разбирам.

То и аз не помнех годината на Санстефанския договор. По пътя на логиката сигурно не бих казала 1870, тъй като пък помня годините на смъртта на Левски и Ботев и е по-логично да са били убити преди сключването му все пак.

В интерес на истината някои въпроси бяха обективно много по-лесни от други. Щеше да е по-честно да им сложат листчета с въпросите от различните категории в някакви купи и като им се падне определен предмет от въртенето на колелото да си теглят сами листче с въпрос.

Странно, но най-ме "възмути" 😄 и мен като Павката Лина как не знаеше, че Кобейн пее песента, която й се падна.

От спорта аз лично освен Уимбълдън, което веднага ми дойде в съзнанието след прочитането на въпроса, сигурно на никой от другите нямаше да се сетя така изведнъж като ме питат. А този с Меси Бълхата хич и не съм го чувала 😂

# 698
Божидара до вчера ми беше дразнеща и неприятна. Мислех си че е обикновена характеропатия , его и маниерничене . Виждам прилика едно към едно с Люса от ергенът с култовата реплика Логика няма. Но си давам сметка , че момичето има доста сериозен психологически проблем . Не съм психиатър да давам диагнози , но мисля , че не е за присмех работата .

# 699
Аз съм малко назад, но какво да се прави, не гледам с особен интерес. Честно казано да ви чета тук, ми е по-приятно от самото гледане и слушане. Та, по същество:
Алпер грам не ми е забавен, очаквах да е веселякът в къщата, но доста ме разочарова. Даже на моменти не мога да разбира какво иска да каже.
За Владимир имах очаквания да е интересен, на външен вид ми е много симпатичен, ноооо към момента ми е тотален въздухар и философ, не мерси, хич не понасям такива.
За Божидара има ли какво да коментирам, не знам, но не ѝ се получава “тактиката” или там както го нарича. По-скоро се опитва да замаже положението, заради хейта, който получава. И трябва да възпитава дете… Дано се осъзнае с това участие и да надгради, ако има капацитета за това де.
Диманка, горката, толкова не знае къде се намира, още на първите номинации, когато номинира Йоана, си пролича, че няма собствено мнение и стреля така, за да се хареса на дарито. Нищо стойностно не каза. Има още накъде да се развива, дано попадне в добра среда, че тази в момента в къщата не е подходяща, особено каката-орлица дари.

Звука от микрофоните не е особено добър, както и когато им поставят задачи, гласа не се чува добре, подкрепям мнението за субтитрите.

Май засега е това. Наваксвам.

# 700
Скука, пълна скука.
Можеха тази игра малко да я разчупят. 😃 Явно неделя е спонсор, та можеше при всеки отговор хапка торта, да имат малко стимул, при грешен - обиколка на басейна. 😃
Илиян ми направи много добро впечатление, Дарето явно очакваше и той да й влезе "У фиУма" и заедно да започнат да оплюват другите, но не й се получи нещо с него.
Искам да го видя в някоя тайна мисия. Борави много добре с думите, изглежда ми и много хладнокръвен. Идеален за тайна мисияяяя!. 😃
Дени явно усети, че в момента ефирното време го "изяждат" Светата Троица, та реши да се включи и тя малко махленската. 😃 Ама явно така ще трябва да гледаме другите участници, като второстепенни герои, които "поддържат" любовта и глупостта на Виктор, Гроздето и Дарето.
Тази Лина, нещо ми е антиконти. Сладка ми е, но... още или преиграва и не знам , все едно чак гласчето си контролира и интонацията. Не знам много ме дразни. 😃
Наистина се надявам като са по 3 епизода на седмица да ни покажат и другите участници, след като игрите са толкова скучни, да им мислят тайни мисии, или някакви задачи, така и така са се събрали да  дадат задача да измислят един епизод на сутрешен блок. 😃 нещо като "На Кафе" .

# 701
Аз все се чудя как хората над 30 г. не се чувстват адски тъпо да участват в такъв проект. Особено, ако някой претендира да е зрял, сериозен мъж, като Влади, например. Сигурно приятелите му го скъсват от бъзици.

# 702
Е с какво този проект е по-различен от ВИП брадър? Защо да не участват?

# 703
Имаше забавни моменти с Виктор – Влади подхвърли за първата му целувка в Ергенът, че била с Наум, а Алпер се смееше, че на бъзиците да си избере за целувка една от двете, той налитал на него.

Истериите на Божидара са много дразнещи и не разбирам, защо си пълнят епизодите с нея. Много досадно е, чак отблъскващо за нас зрителите.

Влади за пореден път го играе нагаждач. Сега беше в ролята „Моля, госпожо, аз знам, нека аз да кажа отговора.“
Поне каза на Викторчо да не риве за баща си, щото няма смисъл.
Самият Виктор с това маниерничене, кършене на ръце и пърхане с мигли, все едно не е виждал мъжете как се държат.

# 704
  • София
хаха, амии, Виктор си е чист: '?е?' 😁

А пък Неделчо не спря да бъзика Азов, че е попаднал в нашия топ 3, за най-красив мъж-участник в Къщата - от първите три сезона. 😉

Общи условия

Активация на акаунт