КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 58 336
  • 746
  •   3
Отговори
# 705
хаха, амии, Виктор си е чист: '?е?' 😁

А пък Неделчо не спря да бъзика Азов, че е попаднал в нашия топ 3, за най-красив мъж-участник в Къщата - от първите три сезона.
Неделчо ми е толкова несимпатичен и дори грозноват, плюс кофти говорния дефект, че Азов бих го взела за мъж без да ми мигне окото. Не искам да обсъждам външни белези, но и Туджаров не е красавец с тези криви зъби. Сори нот сори.

# 706
  • София
Мен си ме кефят, да, понякога съм ги хранил, ама рядко, а и няма безгрешни хора. И тяхната не е лесна. Но като цяло мислим еднакво за много неща от живота, а и са големи фенове на американския Сървайвър, така че... Simple Smile

Иначе,
Подразбрах, че по-нататък през сезона ставало много интересно, ама вече започвам да не вярвам на това... Нали знаете, 'Денят се познава от сутринта'
А изминаха вече 6 епизода и дотук нищо. Аз не виждам дори наченки за стратегическа игра. Единствено Влади се опитва да играе играта.
Колко риалита и сезони (тук не визирам само Къщата) трябва да минат, за да разберат родните ни участници, че няма нищо лошо в това, освен ако не преиграваш ако и се излагаш, като Дани хаха.
Пак виждам до болка познатите популисти и конформисти.
Самеца и Веско са братя вече. Можем да пишем и Краси към тях. Братя. Кога се запонаха, кога станаха братя? Но не, това не е коалиция, те просто са си братлета и ще си пазят гърбовете. Ама другите ако гласуват срещу тях са лошите стратези.
Едни и същи глупости сезон след сезон.
Мина този номер в сезон 2, за малко да мине и в сезон 3, но Жорката беше прекалено комплексен, а Янков сам си е виновен.
Да видим този сезон.

# 707
А пък Неделчо не спря да бъзика Азов, че е попаднал в нашия топ 3, за най-красив мъж-участник в Къщата - от първите три сезона. 😉
Къде го е бъзикал? Някакъв нов подкаст ли има? Дай линк де, да се посмеем.

А в тийзъра за следващия епизод… отново игра, дошла от Биг Брадър (с цел да се скарат хората): Подредете се сами според критерии… кой е най-красив, грозен, умен, глупав, лицемерен, истеричен … (не че не гледахме същото в Мистър Кеш преди седмица). Та на Павел и Ицака като им кажат, че правят “Биг Брадър за бедни” да не се учудват. Типична Бигбрадърска игра

# 708
НадКаст коментираха Божидара даже са кръстили епизода на нея. 😅.Неделчо и той  я познава заради ,,На среща " където е гостувала с бащата на детето и. Дават много точна оценка на поведението и.

# 709
Изгледах го , добър анализ. Не оправдават , но отбелязват , че Дари е в уязвим период след тежка раздяла , и за това е толкова лабилна . Принципно си е драматична , и изливаща емоции, но в момента само отрицателни

# 710
“Ще си кажат” с първата отпаднала: Даниела

# 711
Даниела някой много лошо я е излъгал, че е била дебела и горката е влязла в някакъв свръхкалкулиращ режим, в къщата е 39 кг. - не знам колко е висока. Горкото момиче, дано не изпада в крайности.

# 712
Даниела и Персиян явно са в някаква онлайн война, хейтят се, обиждат се…  Изгледах почти половин час от подкаста с Даниела.

А ето и въпросния Надкаст, озаглавен “Дари е филмарка” Wink
Скрит текст:

# 713
  • София
Изгледах НадкасТ и Даниела.

НадкасТ ми харесаха, аз си ги харесвам, така че не е изненада. Бяха обективни и изкоментираха ситуации и с любимците им. Неделчо се пошегува с Азов, но той винаги относно външен вид влага и много самоирония, а и доколкото помня те се познават отдавна. Аз си обяснявам класацията ни, че на първите две места сме сложили тези, които имат по-моделско лице, а за трето са ни били равни, съответно смятаме интелектът за по-привлекателен и Азов мина напред. Поредното доказателство, че жените не държат на плочки. В Ще си кажат също се пошегуваха с класацията ни, различни виждания имаме мъжете и жените явно. Аз бях гласувала за Цецо и Николас, скоро го видях на живо и има присъствие, отличаваше се в тълпата от хора, въпреки че чертите не са му най-класическите.

Подкастът с Даниела... Грешка въобще е било да я вкарват. Тя няма какво да покаже и не знам какъв е смисълът от дискусията с Перси. За нея се пише от години в конкретни сайтове, няма лошо, този път е избрала, Перси пък няма как да изкара доказателства, а и да имаше как, нужно ли е.

В студиото Даниела изглеждаше зле, направо ми беше неприятно за гледане, толкова по-красива беше преди, сега била 38 кг и брояла калории, за да не надебелее повече от 40 кг. Тотално е счупено това момиче, дано има кой да ѝ помогне и предаването ѝ даде тласък.

# 714
Даниела наистина е много слабичка. Не ми се гледа целия подкаст, но си пуснах да я видя и още е отслабнала. Кому е нужно... Ако качи няколко килограма, чертите й ще се омекотят и ще е даже по-хубава.
Този Персиян, чийто бфф Кумбата си изкарва прехраната от онлайн хазарт и зарибява тинейджъри по тези смотани игри, като какъв съдник се изживява... И в техния сезон си спомням какви високопарни нравоучителни речи държеше, повтаряйки едно и също по пет различни начина. На какъв се прави не го разбирам. Онзи ден гледах малко от "великия" дебат м/у Бони Блу и Андрю Тейт и точно за Анджела и Персиян се сетих и безсмислените им дискусии, като и двамата са хвани единия, удари другия.

# 715
Пореден абсолютно безсмислен епизод за мен. Нищо не се случва, никакви стратегии, социални интеракции (извън петокласниците от "любовния триъгълник"), смехотворна игра с елементарни въпроси от първи до четвърти клас, на която само се излагат.

Спирам да гледам, поне временно. Ако чуя, че има развитие може би пак ще погледна след 10 епизода.

# 716
Гледах и аз подкаста с Даниела честно казано ми беше скучно защото те не я оставяха да се доизкаже стрелят въпрос след върпос след въпрос и аз накрая нищо не разбрах трябва да изчакват и изслушват участниците според мен защото я питаха 100 въпроса тя отговори само на 20 като водещи би трябвало да знаят че е добре да оставят време за отговор 😄

# 717
Знае ли се кой е бащата на Влади?

# 718
Владимир щом е с фамилия Северинов, може и баща му да е със същата фамилия, която не е от най-често срещаните. БГ мамите могат да се разровят, хаха. (Стига Влади да е казал истината, че баща му е  бил министър де...)

Кукушев с нов коментар за Къщата:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 21:56 от diziler

# 719
Не намирам такъв. Има някакъв Румен Северинов Мутафов, който е бил кандидат за общински съветник в Самоков.

Общи условия

Активация на акаунт