КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 64 286
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
nidda, кой ходи с онлифенсърка и взема наркотици, тази сюжетна линия рязко съм я пропуснала?
Със Стефи (tattstoner) от преден сезон. Приятелка на Христо на годеницата (Любомира) и са натикали мъжа ѝ. За мен пак ще има “мои и твои”.

# 46
Аз не знам как толкова хора по принцип се кефят на Влади, безинтересен популист. И като видях, че са си направили общ канал с Виктория и ми стана лошо...

# 47
Аз не знам как толкова хора по принцип се кефят на Влади, безинтересен популист. И като видях, че са си направили общ канал с Виктория и ми стана лошо...
Бандитови 🥲

# 48
Аз много харесвах Влади до един момент, дори ми беше кофти, че така отпадна от Гривните.
След предването не съм го следила, забравих го бързо. С избора си на интимна половинка обаче успя да ме отврати и няма да викам за него в този сезон.

# 49
  • България
На мен този Алпер ми е антипатичен, не знам с какво е известен. Слушах го случайно в някой подкаст и големи претенции, пък държанието и цялостното излъчване - аграрно.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 22:24 от ferencliszt

# 50
Здравейте и от мен! Благодаря за темата!

Има доста познати лица. Ще видим доколко са еволюирали след последните си участия. За Божана и Денислава се съмнявам, че ще покажат нещо различно. Виктор не бил гей, ама върти китките, докато говори.

Ще ги видим този сезон. Дано да няма груба намеса от продукцията, както беше миналата година.

# 51
Аз не му се кефя от самото начало.  Само се хили, изобщо не мога да го възприема насериозно. Все някакви стратегии, все философства и ръкомаха, накрая нищо. Татуиран целия, а бицепсчето му колкото китка на женска ръка. То не се вързва нищо с нищо. Но това, че има връзка с безмозъчната Мис Усещане... това вече тотално го закопа, поне в моите очи. Иначе си е добро момче, предполага се.
Учудващо за много хора, но Денислава не ме дразни. Нито тя, нито майка й. А в темата "Игри на волята" бая хейт се изсипа върху тях.

# 52
  • София
А Илиян като мъж ли се определя, въпреки външния си вид, не можах да разбера и съм леко объркана. 😃

# 53
Май и той не знае. Квотата обаче се спазва. Във всеки сезон по един такъв... Николас в първия, Котарачето във втория, Коцето в третия. Сега Илиян в четвъртия.

Междувременно Мъци, Стела и Сандев с реакция за новия сезон:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 17:59 от diziler

# 54
Илиян се облича като жена, но говори за себе си в мъжки род...

Имаше една енергетичка, май беше Грозденка.

# 55
  • София
Интересен подбор на участници, още от първия ден се виждат потенциални конфликти и хубавото е, че те не са тип "гей" - "мразещ гейовете". Сякаш при жените ще са драмите тази година, много изявени характери са повечето. Допада ми, че има и 30+-годишни, малко и за нас. 😁 Често харесвам и по-младичките, но като всички са такива ги избива инфантилното, така че е добре да има баланс.
Биляниш я помня от Top Queen, едно онлайн предаване на Мегз, добричка ми се видя, тогава беше доста семпла, но и малка, ще ми е интересно да видя дали е наградила. Стори ми се приятна.

Гроздето ме съсипа от смях с това колко е "дълбока".  Дано не играе пак по малцинствената линия, а да покаже повече от себе си.

Влади и мен ме разочарова, че избра Виктория, отиват си, но много го дърпа в псевдодуховното, което е така модерно.

Краси все си е бил такъв сексуален, още преди Фермата беше казал, че се е снимал в испански филми за възрастни. Виждала съм го веднъж на живо в едно спешно отделение, той беше придружител, направи ми много добро впечатление, сърдечен мъж.

Виктор се изложи от първата минута с репликата, че бил Христос. Сигурна съм, че много врати ще останат затворени, лети в облаците.

Направи ми впечатление, че Божана и прителят на Стефани са си допаднали, не се учудвам, сякаш имат много общо.

И преди бях писала, че много се изненадвам, че участва Даниела, нали бяха най-добри приятелки с Анджела, още ли са? Анджела съди ли Павката и Ицака?

Залагам, че от първите отпаднали ще е Димана, мъничка е още.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 21:50 от Niya-

# 56
За мен отсега АНТИпатични са ми:
Даниела-заради пропагандата с ОФ и ,че го смята за нещо напълно нормално.
Биляна- Отпреди просто не ме е грабнала с нещо.
Грозденка: Веднага с влизането да тръгнеш да говориш ,че жените щели да се обърнат срещу нея и Денислава ,защото само те 2те биле при мъжете..(И да не бяха те други 2 щяха да са там).

# 57
Изгледах и аз оттук-оттам първи епизод. Още никой не ми е симпатичен или не. Но пък почти всички ги помня отнякъде. Само този Памец, гаджето на Стефи и най-малкото момиче за първи път мисля, че ги виждам.
Особено сред жените и аз си мисля, че ще има гюрултия 🤣 Мъжката част ми изглеждат по-пасивни и предпазливи с някакви малки изключения - може би точно тези, които не са ми познати отникъде.

# 58
Добре де, не могат ли да си занесат по едно легло в стаята на жените? Вижда се, че има място, едва ли е проблем - можеше да попитат. И без това след няколко дни ще има отпаднали.

# 59
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
При тази суша на реалити формати и аз си пуснах първи епизод вчера.
Някои имена ги познавам от други реалити шоу,но повечето са ми непознати. Нямам тикток,нито следя бг инфлуенсъри.

За първи път гледам КнИ. Нещо като биг брадър ли е? Затворени в къща и играят игри? Ако е това,мисля,звучи ми глупаво.

Общи условия

Активация на акаунт