КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 67 542
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Да, не е, сигурно има гадателски способности. Grinning

# 76
  • София
Надкаст как ще смогнат не знам.
От новия сезон ще покриват: Къщата на инфлуенсърите, Диви и красиви, Ергенът: любов в рая (Туджаров много го хвали, пак щяло да е най-коментираното шоу и през есента), Предателите и Игри на волята.

# 77
  • София
Това, че 2015 г. е вървяло някое предаване август, не значи, че и сега би вървяло, това са 10 години. Според мен също точно от онлайн предаванията почерпиха опит. И най-вече, че програмата им е пълна - ИВ и Биг Брадър им стигат. Също така предполагам, че Ергенът би било по-гледано от Диви и красиви и шансът им да дръпнат е, ако започне първо.

# 78
Вчера, сега се сетих, Виктор каза нещо много тъпо, той още бил ЕДВА НА 27, пък Влади колко повече опит имал, ехееее, на 32 бил. Grinning

# 79
Дари Овчарова вчера си качи стори, което забравих да скрийноштна, но гласеше нешо от типа: "Аз няма да карам от къщата на инфлуенсърите да ми свалят снимката (там, където са индивидуално участниците) и да ги карам да ми я направят с face app и така да ми я качат наново."
Като разгледах профила на къщата, само на Йоан снимката е качена наново, вижда се, че е качена вчера.
Това + това ново стори на Йоана ме карат да си мисля, че двете са имали някакъв конфликт в къщата ...
Ще видим дали е така
Намерих и снимките на Йоана, за които говоря:

# 80
Виктор е на 26,а Влади (голям сладур) е на 34.

Не знам какво точно да очаквам от предаването,ще го гледам.Участниците са ми симпатични повечето без 4-5 индивида.
Абсолютно очаквам скандали и то при жените. Божана е голям шемет и я харесвам.
За мъжете - най-много да се скарат на тема футбол и политика.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 15:22 от Adoralova

# 81
Аз пък не виждам защо е изисквала да й се смени снимката. То на всички участници, или поне на всички, са ползвали един и същи ефект за снимката. Ама явно иска да изглежда "перфектно", за да привлече нови последователи.

# 82
Това, че 2015 г. е вървяло някое предаване август, не значи, че и сега би вървяло, това са 10 години.
Това е друга тема. Казвам, че Ицака побърза да каже, че НОВА ТВ са видели от тях, а не е вярно. НОВА са стартирали през август Биг Брадър 5 и това е факт. А сега има много повече риалити програми през есенния сезон и е нормално да издърпват някои от по-рано. Това вече си е мое мнение. За мен юли и август са месеци като всички други и мога да гледам. Особено човек като има интернет, нищо не се губи, гледа си когато му е удобно.  Това с ходенето на море само юли/август и излъчването само по телевизията и ако си изпуснал, значи край... това вече е минало.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 14:52 от diziler

# 83
  • София
Е, нищо, де, явно сме на различно мнение, аз съм на мнението на Ицака.

Още гледам Надкаст, интересно е. Като минус мога да посоча, че Ицака каза, че игрите няма да са толкова физически тази година, а ще има и късмет. Дано не е изпозлвал точната дума, зрителите не харесваме в голямата си част игри с късмет. И във Фермата и в ИВ все се коментира като минус като има такъв елемент.

Гоненето на участник: тази година няма да има разделение на два отбора, ще има номинации и след това игра, с която ще се отпада. Отделно ще има и други по-леки и забавни игри. Тежките ще останат за другото им риалири Зона Х.

# 84
Значи Денислава няма да може да се докаже Grinning Да беше отишла в Зоната.

# 85
Значи Денислава няма да може да се докаже Grinning Да беше отишла в Зоната.
Да. Ама пък да не я видим и в Зоната.SmileSmileSmile Въпреки, че съм скептична, че веднага ще скочи от едно предаване в друго.

# 86
Дари Овчарова вчера си качи стори, което забравих да скрийноштна, но гласеше нешо от типа: "Аз няма да карам от къщата на инфлуенсърите да ми свалят снимката (там, където са индивидуално участниците) и да ги карам да ми я направят с face app и така да ми я качат наново."
Като разгледах профила на къщата, само на Йоан снимката е качена наново, вижда се, че е качена вчера.
Това + това ново стори на Йоана ме карат да си мисля, че двете са имали някакъв конфликт в къщата ...
Ще видим дали е така
Да ...тя е 2рата ,която не се следва с Дари Овчарова ..
Очакваме скандала 😅😅😅
Някой изслушал подкаста да каже дали Ицака е казал нещо за скандали и т.н.
Лично аз не мисля, че Йоана е много земна ,а по-скоро типичната кифла с високо самочувствие. А Дари баш такива мрази. 😀😀😀

# 87
Не е само на Йоана, но и на Биляна. Но да кажем, че на първата е била с очила, затова са качили втора. Йоана наистина изглежда потресаващо на снимката, вижда се, че не изглежда по този начин. Аз лично дори я обърках за Божана.

# 88
Сега качиха на ново снимката и на Божана.
Дари Овчарова я знам от Стара Загора и краткия ми живот като тийн там. Още тогава се правеше на “голяма”, тормозеше “непопулярните” и беше типичното були. Хвана се със затворника, уж голяма любов и накрая той ѝ изневери..

# 89
Сега качиха на ново снимката и на Божана.
Дари Овчарова я знам от Стара Загора и краткия ми живот като тийн там. Още тогава се правеше на “голяма”, тормозеше “непопулярните” и беше типичното були. Хвана се със затворника, уж голяма любов и накрая той ѝ изневери..
Явно не си учила с нея. Сестра ми учи с нея и ми каза  точно обратното. Точно този тип кифли като Йоанна с високото самочувствие  без покритие е тромозила.😀
Да  кажа само ,че не само в Ст.Загора си има един набор от момиченза (с богати мама и татко) ,които се мислеха за ,,кралици", ,,принциси " и т.н.
Ето точно тях не  е харесвала тя. А колкото да мъжа на детето и ще кажа ,че никой не е застрахован от изневеря ...няма значение какъв е бил..

Общи условия

Активация на акаунт