КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 67 574
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Самият факт, че е тормозила когото и да е, е достатъчен да ми е в черния списък.

# 91
Накрая на Надкаст Туджаров сподели, че ще коментират Къщата на инфлуенсърите,Ергенът любов в рая,Игра на предатели,Игри на волята и Зона х
Не каза нищо за диви и красиви,което означава,че няма да го следят тази година

# 92
Абсолютно були си е, независимо кого е тормозила.

# 93
Абсолютно були си е, независимо кого е тормозила.
Нима ти никога през живота ти не се била були? Кой не е?

# 94
Ами... много хора не са. Grinning Не съм била були в училище със сигурност.

# 95
Хахахха, сериозно ли такива въпроси? Естествено, че не всеки е бил, за щастие!

# 96
Ами... много хора не са. Grinning Не съм била були в училище със сигурност.
Нали знаете, че були не се свежда само до физически тромоз,а и психически. Да се подиграваш и усмиваш на някой също е тромоз.

# 97
Надкаст как ще смогнат не знам.
От новия сезон ще покриват: Къщата на инфлуенсърите, Диви и красиви, Ергенът: любов в рая (Туджаров много го хвали, пак щяло да е най-коментираното шоу и през есента), Предателите и Игри на волята.
Поне това им е работата на тях Smile

# 98
Да, нали знаете, че има хора, които не се подиграват на останалите? Надявам се не малко.

# 99
От 10 кладенеца вода се носи, за да се защитава някакво си були. Хайде няма нужда. Аз съм сигурна, че тя сама ще лъсне в целия си блясък.

# 100
Нека видим, със сигурност ще обсъдим ситуациите подробно тук.

# 101
  • София
Да, нали знаете, че има хора, които не се подиграват на останалите? Надявам се не малко.

Фактът, че някой мисли така значи, че не е срещал друг тип хора, много тъжно.

# 102
Щом смятате, че “всички сме били булита”, живеете в доста кофти свят. Не съм тормозила никого, нито съм се приспивала на някого, защото съм била поне веднъж от тормозените и не бих го причинила, грозно е и много боли.
Ето я “Мис Стара Загора” тормозеща кифли по думи на съфорумката. Аз имам други наблюдения. Оставям линк, за да се насладите. За мен си беше точно кифличка и винаги ходеше с по-големи от нея, всички ѝ “завиждаха” и биеше момичета заради момче или ако “нещо я издразни”. За щастие веднъж съм била в близост и толкова грозно поведение от момиче ми се запечата в съзнанието каква не искам да съм никога.
https://youtu.be/xpEK-_-2gb4?feature=shared

# 103
Сега .. понеже се разгорещиха страстите покрай това Дари Овчарова були ли е, всички други булита ли са и т.н. имам контравъпрос:
Мислите ли, че някой от участниците е 100% положителен герой?
Отговорът според мен е: Не.
Затова да оставим за момента споровете породени от недоказаните личностни качества и да видим с какво ще ни изненадат (или пък не) участниците.

# 104
  • София
Мен пък много ме изненада информацията за Йоана, че не си извеждала кучето, защото то се спирало при други кучета и трябвало да си говори със стопаните им. Ходело до тоалетна у тях. Ицака каза, че много трудно са го снимали, защото то не знаело навън как да се държи. От визитката реших, че се бъзика и че въпреки че не обича да го извежда, го прави...

Това не е никак нормално, да си беше взела котка, много инфантилно поведение.

И Outcast с коментар на първи епизод:

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 17:22 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт