КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 67 587
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Изглежда като много комплексирано момиче, то самият ѝ маниер на говорене, стои като статуя и философства, ни да се пошегуваш с такъв човек, ни нищо.

# 106
Сега .. понеже се разгорещиха страстите покрай това Дари Овчарова були ли е, всички други булита ли са и т.н. имам контравъпрос:
Мислите ли, че някой от участниците е 100% положителен герой?
Отговорът според мен е: Не.
Затова да оставим за момента споровете породени от недоказаните личностни качества и да видим с какво ще ни изненадат (или пък не) участниците.
Това имах предвид и аз. Няма безгрешни хора. И особенно в тинйн годините. Не я защитавав ,защото много добре знам ,че никой не е безгрешен.

# 107
Сега .. понеже се разгорещиха страстите покрай това Дари Овчарова були ли е, всички други булита ли са и т.н. имам контравъпрос:
Мислите ли, че някой от участниците е 100% положителен герой?
Отговорът според мен е: Не.
Затова да оставим за момента споровете породени от недоказаните личностни качества и да видим с какво ще ни изненадат (или пък не) участниците.
Това е уотабаутизъм. Никой на света не е 100% положителен герой, ама на един кусурът му е, че е всезнайко (не е болка за умиране), други имат редица кусурИ като Дарито. И не си е надраснала тийн годините определено.
Фактът, че не се харесва точно с Йоана и Биляниш за мен е красноречив.

# 108
Не се учудвам, че игрите няма да са толкова физически, а ще има и такива главно с късмет. Не малка част от момичетата, каквото и да говорят по визитките, предполагам, че са влезли, за да се фръцкат и рекламират рокли, бански и спортни екипчета.

# 109
Clouded, няма нищо красноречиво. Йоана в Ергенът се показа като човек с високо самочувствие, вродено чувство за превъзходство и направи някакъв опит за манипулация, заради което си мисля, че това да манипулира не ѝ чуждо. Това със снимката пък смятам, че е породено от суета.
Може би всеки, който е видял това в нея, не би се спогодил добре.
За Биляниш не знам, тъй като сефте ще я гледам някъде и тепърва ще си изграждам някаква представа за нея.

# 110
Абсолютно красноречиво е. И Йоана, и Биляниш са млади, красиви, възпитани (не я гледайте Биляна като се прави на рапърка) и умни. Дарито е само млада и хайде, може да мине за хубава. В комбинация и трите са устати и е напълно нормално да избухне скандал, особено като едната завижда.

# 111
Аз слушах само част от подкаста, но за мен най-шокиращата новина беше, че Ицака си пуска дълга коса и иска да си я накъдри за сватбата. Anguished

# 112
Точно... Тошко какъв беше (дето пее Радка Пиратка), с къдравата дълга коса, с обичката ... някакъв чалга ретро стайл го гони Ицака, хахаха.
Туджаров 10 пъти повтори, че Йоана била "чувствителна душичка". WTF?

# 113
Той Туджаров и неговия вкус за жени…:D

# 114
Алпер води в анкетата засега.  Следван от Денислава и Владимир.

# 115
Днес ще има епизод от 19:00 ч

# 116
В Йоана не ме кефи това ,че е страшно клише ,  всяка дума и е като клише от фейсбук.

# 117
Взе ми думите от устата, някакъв абсолютен шаблон без една собствена мисъл.

# 118
  • София
От Ергенът бях останала с по-добро мнение за нея, но това с кучето ме разби. Взела си е най-модерната порода сега просто, за да е в тренда, а не че иска и има капацитет да гледа куче. Малка е още, има потенциал като се сблъска с различни характери и мнението на публиката да се замисли. Не е някоя напълно празноглава, но наистина малко повече характер и индивидуалност няма да й дойдат излишни.

# 119
Мога да похваля Даниела , че е спасила куче , а не си е взела модерна порода , за да я снима за инстаграм .

Общи условия

Активация на акаунт