КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 67 591
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Как може да си имаш куче и да не го извеждаш навън? Това да не ти е котка?
Егати и празноглавата кифла.

# 121
И анализът на Кукушев за Къщата:
Скрит текст:

# 122
Памеца без Сужучето, не мерси😁

# 123
Гледах Надкаст, определено четат тук. И обяснителните режими за Памеца също според мен са заради написаното тук.

# 124
Нормално да изпадат в обяснителен режим, заради Памеца, все пак много хора не го харесват. А защо ли? Защото не дава добър пример, а много деца и ученици му гледат простотиите, които правеше и прави. Надявам се да не се повтори сценария от миналите години и да не стигне на финала на предаването.

# 125
  • София
Йоана да си беше останала с кратката изява в Ергенът, тук ще лъсне колко е лишена от съдържание, ще оправя косата и ще реди клишета… с нищо не ми е интересна. А това с кучето направо е потресаващо, това за нея явно не е живо същество, а плюшена играчка.

# 126
Епизод 2:

# 127
Краси  ,Памеца ,Алпер ,Влади и Виктор страхотни образи в този епизод .Почна да ми харесва този сезон .Даниела онлифенса ми е толкова грозна и неподдържана ,незнам тези мъже какво намират в нея.

# 128
Не разбрах защо миналата година след края на сезона пуснаха анонс "Запишете се на кастинг", пък всъщност в следващия сезон виждаме 17 популярни личности, тоест до един поканени от продукцията.  Или хайде да речем 15 популярни, един е гадже на участничка от първия сезон и една ученичка, която е дъщеря на диджей Дамян. Ми то се обезмисля записването на кастинг.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 10:39 от diziler

# 129
Мислех да пропусна сезона тази година, но мъжката част от каста всъщност е доста свежа и забавна. При жените сякаш само се чака някой да запали искрата и ще се избият. Тлее някакво напрежение и сякаш не се харесват, но може и така да ми се струва.

# 130
За коя ергенка говорят на 35-ата минута, къдрава  била, много хубава, според Грозденка, ама била онлифенсърка и Виктор й видял голите снимки в интернет, а тя настъпателна и нахална. Пък и наднормена.. Виктор я отрязал тактично.

Влади ме издразни. Относно първата им глоба: хем виновен, хем се оправдава и първата му реакция е да отрича и да замазва. Какво пречи да каже "Леле, сори, не съобразих, извинявам се". А той почва "ама аз това, което съм казал на синхрон дори не е вярно". Ми ти нямаш право изобщо да коментираш какво се случва на синхрони и разговорите там не трябва да се споделят с другите, независимо какво си говорил. Толкова елементарно правило и той веднага взе да казва "ама....", супер ме дразнят такива хора. Никога нищо не са направили.  Пак, че не обвини друг, това му го признавам, хаха.

# 131
  • София
За Габриела, на която не ѝ  даде роза и съответно не участва:

Снимките ѝ наистина ги има из нета и на тях си е плюс сайз, не е тип на Виктор. Преди предаването е свалила килограми.

# 132
Благодаря за отговора, не бих се сетил изобщо за нея, честно казано.

Стана яко в началото като ги караха всеки да си казва името пак, защото забравяли имена. А всъщност почти всички идват от някакво риалити и всеки си има самочувствието, че го познават.  Та на някои хора май не им стана приятно, че се наложи да си казват името. Звездният ореол пострада.

До момента най-много ми допадат поведението и разсъжденията на Денислава.

При играта с признанията коя мислите, че излъга и не се припозна във фразата "Годеникът ми ме хвана в изневяра"? Все някоя лъже.

Направих си труда да преброя спонсорите накрая, 27 спонсора, еее браво на Павел и Ицака. А разликата с първия сезон се вижда с просто око.

# 133
Беше само кандидатска за ергенка, онази с рисуването.

# 134
Лина Роскин работила 3 месеца в еротична телевизия? Демек и тя си е била п*орно актриса. Ти да видиш, какъв сезон. Онлифенсърка (тоест п*рно актриса само в интернет), друга п*рно актриса, ама телевизионна. И третият...(Краси) се снимал къде ли не Grinning

Йоана: "участвах в едно предаване, в което бившият ми приятел беше главният герой", хаха... А Виктор стои пред нея. Ми и той беше главен герой, бе душа. И Васил също. Кажи, че Мартин е бил "един от главните герои", а не по този грозен начин, и то пред Виктор.

Грозденка вярва в извънземни и в Бог едновременно? Е каква е тази комбинация?!?. И в някаква висша сила вярвала. Последно?

Божана пита Даниела: "А ти с кво се занимаваш?" - "Онлифенс".  - "Ааа, ти си онлифесърката? Якооо! Супееер"" Grinning

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 10:42 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт