Бижута и бижутерски къщи – 3

• 22 773
  • 357
  •   4
Отговори
# 210
  • Deutschland
Във ФБ има групи разни за бижута от камъни.

# 211
  • гр.Пловдив
Здравейте , дали има тема тук , или форум някъде в онлая , за  хора , които правят бижута от минерални камъни

Ако се касае за и от благороден метал си е голяма инвестиция/набутвация/...
Трудна работа,не,че няма бижутери ентусиасти,но погледнато от към крайна черта...Лукс си е

# 212
  • Варна/Благоевград
Здравейте търся си дебела халка с камъни сребърна ,в най добрия случай жълто сребро,но може и бяла . Някой дали е виждал или купувал нещо подобно?

От години не съм купувала сребърни бижута ,ще съм много благодарна и ако ме насочите към магазини във Варна с по голям избор и нормални цени ,че в мола се набутах в някакъв магазин дето ми се зави свят от цени на сребърни пръстени по 400-700 лв ...

# 213
  • София
Някой купувал ли е от sara-trade.bg бижута, по-конкретно златни обици? Харесах си едни, но се притеснявам да поръчам.

# 214
Поръчвайте спокойно- бижутата са много по- красиви на живо, отколкото на снимките. Имам много поръчки от Сара Трейд през годините.

# 215
  • Melmak
Сара трейд са легитимен магазин, проблемът е, че понякога цените на сайта не са актуални.

# 216
Здравейте,
Някой поръчвал ли е от сайта https://www.bluenile.com/.
Виждам, че няма директна доствка до България (до Румъния и до Гърция има, чувствам се пренебрегната), но има толкова хубави модели.
Търся нещо подобно https://www.bluenile.com/wedding-rings/floating-lab-grown-diamon … 2-si1-item-252583, ако може да ме насочите къде мога да намеря

# 217
Харесах си бижу на Ти сенто, ако видите намаление на марката в някой от обектите, в които предлагат - Силвър корт, Таймленд - свиркайте 😊

# 218
  • Пловдив
До днес включително има 10% отстъпка във физическите обекти на Silver court., важаща за намалени и ненамалени артикули.

# 219
Благодаря Ви ! Отивам 🤗

# 220
  • София
Може ли мнение за златните бижута в Timeland? Харесала съм едни златни обеци, но не знам като качество как са ай няма физически магазин да ги видя на живо.

# 221
Здравейте! Нова съм по темата, никога не съм си падала много по бижутата, имам само годежен пръстен и халка и малки обеци с диамантче.
Напоследък, гледайки разни бижута, се запалих и и искам да си взема обеци и пръстени.
Допадат ми моделите на Victoria Gold & Silver и на Elite Precious.
Понеже не съм запозната с пазара, не мога да преценя дали цените им са ОК и дали не са завишени.
Халките си ги взимахме от Goto Diamonds в един от мола и наши приятели като чуха колко пари сме дали, казаха, че цените са били безумно скъпи. Та, ще съм благодарна ако споделите дали на тези два магазина цените им са сносни като за пазара, както и за качеството на бижутата и отношение.

# 222
Супер скъпо е станало в Елит прешъс, цената идва над 300лв за грам.

# 223
В Елит Прешъс, качеството отговаря на цената, моделите са много хубави и актуални, имам от там бижута- нито закопчалки се поразяват, нито камъчета падат. Препоръчвам с две ръце! Ниска е цената за златото /200 лв/ в някои провинциални магазини, в които се предлагат некачествени турски бижута.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 11:38 от macadamia

# 224
В Elite Precious са ми падали камъчета, хубавото, е че си оправя бижутата и са винаги внимателни.

Общи условия

Активация на акаунт