Бижута и бижутерски къщи – 3

• 22 911
  • 359
  •   2
Отговори
# 345
Ето така стоят

# 346
Оо, страшно секси стоят! Много ми харесват!

# 347
Благодаря, Anastacia, и на мен много ми харесват- още като ги видях в сайта направо залепнах 😁

# 348
  • Пловдив
Melusine, много благодаря!
На сайта не намерих търсената висулка, но като имам път натам непременно ще разгледам в магазина. Много от ателиетата не излагат целия си асортимент.

Macadamia, ама как само са си паснали с цвета на косата! И са застанали в цялата си прелест. Чудни са! Пак се убеждавам, че жената “прави” бижуто, а не обратното.

# 349
  • София
О, красиви са много!

# 350
  • Пловдив
Ситела са си съвсем ОК.

# 351
  • Някъде там
macadamia, ехааа, тези обеци са истински разкош! Стоят ти уникално.
Най-новата ми мания са тези минималистични пръстени. Само се чудя кой да избера, основно се колебая между прозрачен циркон или зелен.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 13:03 от Искрица

# 352
Благодаря , Искрица Flowers Tulip
Аз съм за прозрачният циркон. Харесвам цветни камъни, но много бързо започват да ме дразнят.

# 353
  • Пловдив
Тия пръстенчета се съчетават чудесно по няколко.
Като ти харесват и двете, вземи ги! Simple Smile

# 354
И аз бих избрала прозрачния, за да се съчетава с други бижута лесно.

# 355
  • София
Къде в София бихте ме насочили за класически брачни халки? В Бирсе в момента грам злато е 150 евро, има ли съществена разлика в Ювел, Ден Дон или другаде?

# 356
Че цената на златото скочи напоследък, това е ясно.
Забелязвате ли, обаче, рязък скок в любимите ви магазини, след приема на еврото?
Мен ме е яд, че не си направих скрийншоти на разни модели, които си бях харесала от Victoria Gold, Асто, МК ОРО, и тн.
Имам чувството, че са леко нагоре, но като нямам записана точната цена преди НГ, ми е трудно да преценя със сигурност.

# 357
Идвам да допълня дискусията за бижутата с мойсанит.
Днес се обадих в Селина и попитах за произхода на всичко, което предлагат с мойсанит. Първо казаха, че може би е от Тайланд, но поеха ангажимент и ми се обадиха с точна информация - Китай. Бяха много любезни, иначе.
Част от снимките на продуктите ми направиха впечатление, защото са идентични с тези от китайски продавачи и това ме провокира да попитам, преди да избера откъде да се сдобия със сребо с мойсанит.
Жалко е, че у нас почти не се предлагат златни бижута с камъка, предвид, че е евтин и по-издръжлив във времето от циркония.
Скок има буквално от няколко дни - до преди два дни цените бяха едни, в момента са с 40 -70 лева отгоре, вече в евро. Разочароващо.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 17:34 от Рири

# 358
  • Down south
Преди време приятелка беше купила ново бижу за пътуван, покрай темата се сетих да я попитам, дали е доволна от камък

# 359
  • София
Няма как да няма повишение на цените на бижутата, щом златото и среброто отбелязват рекорди на световната борса.
Повишението на борсовата цена на златото за 1 година е 96%.

Общи условия

Активация на акаунт