Файонка, Голдън, радвам се да прочета че сте добре и сте стигнали толкова напред, съвсем малко ви остана до среща със съкровищата, успех!
Голдън, не се тревожи, просто може да е по-мъничко бебенцето. Напоследък чета за много такива случаи на изоставане, като мисля, че просто при някои си е до гени, при други може да е особеност на бременността, но е факт, че в повечето случаи не е повод за тревога и всичко завършва благополучно. Според мен вече си доста напред и не е повод за притеснение леко изоставане на този етап. Колко е изоставането? При мен беше установено още 25 седмица някъде мисля и се притеснявахме до термин колко ще стигне, но при теб вече в 33 седмица, вярвам, че няма да е чак такъв проблем. Протеините помагат така че добре си се ориентирала с Прегнако, стискам палци да продължи да качва добре.

Само повтаряше, че тези апарати не мерили правилно. Но Сирманова си е малко, как да кажа .... който е ходил при нея, знае за какво говоря. На прегледа научавам всякаква информация къде е ходила и за котката и ... за бебето почти нищо. 

до пухкави, ревящи и вдигащи ви кръвното финали