🌞🍼 Слънце, усмивки и глъч – в „Искам бебе“ сбъдна се сън с мъничък глъч!

• 4 028
  • 105
  •   1
Отговори
# 45
Разбира се, валидно мнение. Доста е странен и кара по протокол и математически сметки, но аз съм чела само добри мнения за него и избрах да му се доверявам на 100%. И репродуктивните, при които съм ходила са казвали него да слушам за ИР, ТСХ. Но определено не е за всеки Simple Smile

# 46
  • Замък сред облаците
На късмет е при него. Мерси съм аз. За ИР също не е силен въобще (малцина са все още така или иначе).

# 47
На късмет е при него. Мерси съм аз. За ИР също не е силен въобще (малцина са все още така или иначе).
А препоръка имаш ли? Какъвто беше и въпросът, впрочем?

# 48
  • Замък сред облаците
И в съседната тема, и в темата за Хашимото има и съм давала доста препоръки, няма да се повтарям, момичетата ако искат, могат да ме питат и го знаят.

# 49
Здравейте, момичета! Записвам се и аз за темата. От месеци ми се губеше и се чудех защо никой не пише, а съм изпуснала известието за новата тема. Сега ще се върна да изчета назад и да видя колко нови бебчета чакаме.

# 50
Май чакаме Golden и Fayona!!!
Нямам търпение да се похвалят 🍀❤️Леко раждане на МНОГО ЗДРАВИ бебчета момичета!
Здравейте, момичета! Записвам се и аз за темата. От месеци ми се губеше и се чудех защо никой не пише, а съм изпуснала известието за новата тема. Сега ще се върна да изчета назад и да видя колко нови бебчета чакаме.

# 51
Здравейте, мами 🩷🩵

Нашият юнак вече е на 7 седмици!
Вчера забелязах, че косъмчетата ми под мишниците и гениталиите оредяват значително...
Останали са ми пет косъма под мишниците, дали е защото кърмя или е изцяло хормонално?
Започвам да се притеснявам за коса, вежди, мигли ...

# 52
На мен също ми оредяха в интимните части, а косата от 3ти месец почна да капе буквално на кичури. Към 6ти месец нещата се нормализираха и вече си ми е нормално окосмяването и косата е колкото си беше гъста.

# 53
Не съм ви писала тук, но скоро родих нашата принцеса 😊 Опитваме се и двете с кърменето и горе долу се получават нещата, още ми е странно всичко, но важното е, че тя е добре Hug

# 54
Честита да ти е Golden stone. Да ти е здравичка и много радост и усмивки да ви носи. Heart

# 55
Честито момиченце Simple Smile да е здрава, щастлива и с много късмет Simple Smile

# 56
Честита рожба, Golden stone! Да ви е жива и здрава! И успех с кърменето Heartpulse

# 57
Честита дъщеричка! Да е здрава, щастлива, да расте в хармония. Heart

# 58
Golden, честита дъщеричка Heartpulse Нека расте много здрава, щастлива и безгрижна! Бързо възстановяване на теб!

Много се радвам за вас Hug

# 59
Честито бебче, Golden! Ще става все по-хубаво 🩷 бъдете живи и здрави!!

Общи условия

Активация на акаунт