🌞🍼 Слънце, усмивки и глъч – в „Искам бебе“ сбъдна се сън с мъничък глъч!

• 4 040
  • 105
  •   1
Отговори
# 60
Честита дъщеричка! Бъдете живи и здрави! 🤗

# 61
Голдън, честито! 🥳🐣

Аз се записвам тук след успешна първа фетална. Изчаквах да мине, заради предишен проблем на този етап. За сега всичко е наред и единствената забележка са многото миоми. Като гъби са поникнали, предполагам в следствие на стимулациите и други хормони.

Леко бременеене, раждане и гледане на бебета - който, където е по пътя. ☺

# 62
Ванила, много се радвам, че всичко е наред 🥰 Аз никога не съм имала миоми, но по време на първата фетална се оказа, че са се появили, ще изчезнат сами.

# 63
Голдън, честито и тук! Пожелавам да върви лесно напасването и само с хубави новини да пишеш! Sparkling Heart

Ванила, радвам се, че всичко при вас е наред и се включваш и при нас! Пожелавам ти да си тръгвате от всички прегледи с широки усмивки, всичко да върви по вода и април месец вече да се гушкате! Heart

# 64
ванила ❤️ чудесни новини! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност до успешен финал!

# 65
Ванила, страхотни новини Simple Smile всичко да върви по мед и масло Simple Smile лека бременност и пухкав финал Simple Smile

# 66
Ванила, много се радвам Heart Честито, лека и успешна бременност.

# 67
Очите ми се насълзяват като видя момичетата от "Искам бебе" вече бременни!

ВаНиЛа, много се радвам за теб!
И знам колко страхове и мисли се преплитат в нас по време на бременност, хормоните също повлияват на настроенията ни и не е никак лесно да сме спокойни и търпеливи!
Как чакаме всеки преглед с нетърпение и притеснение, и какво спокойствие ни облива след положителни новини! 💚

Ако това е била първата фетална, ще очаквам с нетърпение да се похвалиш скоро със сини или розови гащи 🩵🩷

Golden stone, честита принцеса! 🍀 Да те поздравя и в тази група!

Fayona, ти в коя седмица си вече? 🥹

# 68
Мишел, днес съм точно 36+0, вече съм във фазата на усилено гнездене и подреждам, пера, чистя и като цяло се подготвям психически, че след месец животът ни ще се преобърне с главата нагоре. Нищо че толкова време мина все още ми е много нереално..

# 69
На финала си вече 🩷
Всичко ще се нареди, ще видиш! Толкова чакано и обичано детенце ще е скоро в ръцете ви! Ще изпиташ най-чистата и неизмерима любов!
Чакаме да ни замериш с първите памперси много скоро 🍀

Мишел, днес съм точно 36+0, вече съм във фазата на усилено гнездене и подреждам, пера, чистя и като цяло се подготвям психически, че след месец животът ни ще се преобърне с главата нагоре. Нищо че толкова време мина все още ми е много нереално..

# 70
Файонка, предстоят ти толкова сладки моменти … Толкова са сладки малките бебоци .. А аромата на бебе е хипнотизиращ.. Липсват ми тези моменти. Чакаме те с нетърпение да се похвалиш. ❤

# 71
Честито бебче, Голдън! Нека расте здрава, щастлива и много обичана и да ви дарява с много усмивки! Наслаждавай се на тези първи моменти, защото минават много бързо ❤️

# 72
Аз май също не писах тук. Беборанка е вече на 40 дни. Определено е съвсем различно с голямо дете вкъщи 😀😀

# 73
flow_rs, честито и за твоята принцеса! Gift Heart

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 08:49 от Fayona

# 74
flow, честита радост и на теб! Здрава, безгрижна и щастлива да бъде! Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт