🌞🍼 Слънце, усмивки и глъч – в „Искам бебе“ сбъдна се сън с мъничък глъч!

• 10 595
  • 258
  •   1
Отговори
# 255
Слънце, аз пих флебодия за да се прибере. Също мазах, но нямаше никакъв ефект, мъчих се две седмици, едвам съм вървяла от болка и накрая с флебодията се прибра за два дена - може да се приема по време на бременност! После като родих пак се показа за кратко, но вече си отминава самостоятелно, без да пия или мажа с нещо.

# 256
Честито за бебоците! 🤗❤️
Ако сте под 165см., а с големи бебета- по-добре секцио.
Ето и моя личен опит с щастлив финал, но все пак ще го сложа в скрит текст, защото може да го четат някои по-чувствителни дами 😁
Скрит текст:
Моят господин от самото начало беше напред и се роди цели 55см., обаче се беше прищипала плацентата от пъпната връв, която се беше увила и около вратлето на бебчо няколко пъти. Роди се 3,780кг, но щеше да е поне 4,500кг., ако плацентата го хранеше. Аз раждах по цели три начина, все едно съм родила три бебета 😃 и до ден днешен съжалявам, че не послушах доктор Тургут за планово секцио...Да, историята има щастлив край, но за малко да загубим бебчо, аз също бях в критично състояние. После доста постояхме в болницата, в крайна сметка въпреки епидуралната ми направиха и пълна упойка. Мисълта ми е да не се колебаете за секциото, щом така са казали, това е най-доброто решение и на никоя жена не пожелавам такова кошмарно раждане и тежко възстановяване като моето. Сигурна съм, че при останалите всичко ще е наред 🤗

Аз, въпреки че родих секцио, имах външен хемороид и мина със спрей Неомицин, който редувах с Цикатридина. Бързо мина 🤗

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 23:10 от Kactus

# 257
  • Замък сред облаците
Кактус, забравила си, че страшните истории ги слагаме в скрит текст 😉 все пак предстоят раждания и на други момичета тук, а помня как ти не искаше да четеш такива текстове бременна.

# 258
Аз всъщност не споделих подробности от нещо страшно, но да, може да има по-чувствителни дами 🤗 Не съм искала да плаша тези, които още не са родили. Всичко ще бъде наред ❤️ Просто не трябва да се пренавиваме за начина на раждане, за да не оставаме разочаровани, както беше и в моя случай. В крайна сметка най-важен е крайният резултат- здрави майки и здрави бебета ☺️
ПП Единствено за тежки истории, които нямат щастлив финал съм молила да са в скрит текст, но нямам спомен дори къде точно го бях споделила. Наистина е добре да предупредиш предварително, че ще споделиш труден опит, защото не всеки е в подходящ момент да го чуе. ☺️

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 23:06 от Kactus

Общи условия

Активация на акаунт