Добър чакръчкия в София

• 185
  • 5
  •   1
Отговори
  • Sofia
Здравейте. Търся добър чакръчкия в град София. Имате ли координати на такива хора?

# 1
Здравейте, аз ходих преди няколко години при Румен Димитров. Има информация за него в Интернет, има си и фуйсбук страница. Води се мануалотерапевт. Беше гостувал навремето при Гала. Лично аз съм много доволна от него, бях с изкълчен крак.

# 2
Здравейте, аз ходих преди няколко години при Румен Димитров. Има информация за него в Интернет, има си и фуйсбук страница. Води се мануалотерапевт. Беше гостувал навремето при Гала. Лично аз съм много доволна от него, бях с изкълчен крак.
А може ли да дадеш координати и повече подробности като цени и как точно работи?

# 3
https://www.facebook.com/share/16ZiCgB6PN/
Това му е страницата, аз звънях ва телефона от визитката: 0878733766.
Ходих преди няколко години и цената по спомен беше 70 лв. Тогявя му приу в Надежда 2, но сега не зная къде му е " кабинета". Първо ми прегледа крака и го намести. После като ме погледна позна, че имам дискова херния и че съм офисен плъх и ми е изкривена цялата стойка. Накара ме да легна и ме сви на две буквално. Много леко се чувствах след това.

# 4
  • Sofia
https://www.facebook.com/share/16ZiCgB6PN/
Това му е страницата, аз звънях ва телефона от визитката: 0878733766.
Ходих преди няколко години и цената по спомен беше 70 лв. Тогявя му приу в Надежда 2, но сега не зная къде му е " кабинета". Първо ми прегледа крака и го намести. После като ме погледна позна, че имам дискова херния и че съм офисен плъх и ми е изкривена цялата стойка. Накара ме да легна и ме сви на две буквално. Много леко се чувствах след това.

Има ли болка докато ви прави процедурите?

# 5
Имаше болка, да. Аз по принцип съм с висок праг на болка и не ми беше проблем като цяло. Повече ме болеше крака преди да го намести, отколкото болката от наместването.

Общи условия

Активация на акаунт