Отговори
# 135
В тази сцена огън хвърчи огъъън...
Няма сила която да ме убеди ,че той не беше влюбен в Йешим и просто го беше страх от нея ,че е вятърничава и тн и търсеше милите спокойни морета да не се потопи и изгори от реална любов.
Химията им е на макс с очи дори...

Диди, ти наистина си била много запалена по двойката Чънар - Йешим. Факт е, че химията при тях е на макс.
После като го гледах с Топрак бях изумена, че не се усети страст, нито хармония в отношенията им. А пишеше, че точно по това време Толгахан и Селен са влюбени.
Колко са били влюбени в реала не зная, но на екран не можаха да ме трогнат като двойка.

# 136
Спомни си думите на Толга как не искал да си ходи Серенай които превеждах и едно интервю има на Кенан Бал / Неджип в което казва ,че Селен е се е взела за голяма работа , но Серенай не е такава била душата и енергията на сета и когато е тръгнала е станало пусто и гадно на сета и много се огорчили.
Енергията на Толга я има Селен го бута надолу тя дори не можеше да се целува горката стискаше устни и стоеше като настъпана и как ходеше а уж моделка чакай ,че като се сетя и ме напушва на смях точно като в патешки марш ми ходеше бедната и все добра и всички я обичат ъййй ужаси..

Ооо да бях зарибена това беше голям ритник на Толгето и докато беше със Селен на снимка не исках го видя.
Добре ,че се хвана и ожени за Алмеда ,че ако беше се оженил за тази никога сигурно нямаше да го погледна.

Алмедчето ми Heart

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 22:57 от x BlackRose x the guardian team :)

# 137
Спомни си думите на Толга как не искал да си ходи Серенай които превеждах и едно интервю има на Кенан Бал / Неджип в което казва ,че Селен е се е взела за голяма работа , но Серенай не е такава била душата и енергията на сета и когато е тръгнала е станало пусто и гадно на сета и много се огорчили.
Енергията на Толга я има Селен го бута надолу тя дори не можеше да се целува горката стискаше устни и стоеше като настъпана и как ходеше а уж моделка чакай ,че като се сетя и ме напушва на смях точно като в патешки марш ми ходеше бедната и все добра и всички я обичат ъййй ужаси..
Най-нескопосаните целувки, които съм виждала на екран:
Ама то как да се целуваш по-добре с едно дърво. Чънарко е за оплакване.

# 138
Еми скрий ги тия ужаси тази измъчена физиономия на
Толга и фалш усмивки ми идват в множко.

# 139
Еми скрий ги тия ужаси тази измъчена физиономия на
Толга и фалш усмивки ми идват в множко.
Ааа, не - нищо не трия.
Като съм ядосана на Толгето - гледам тези фотки и се смея с глас.
За теб една красива Алмеда до маминия Прекрасник.

# 140
Има една сцена в която са го облякли като принц хилила съм се с глас толкова е изкуствено всичко ,че не е истина и бяха пуснали Всичко с теб е хубаво ама направо да смениш канала.Сакън не пускай гифки и от там заклевам се ще ти изтипосам и аз отмъщение. ;д
Приемам си подкупа с Алмеда. Heart

https://www.tiktok.com/@tolgahanalmedaa92/video/7398104476889976070
https://www.tiktok.com/@tolgahanalmedaa92/video/7424529535879630086
Да оправим вкуса ,че много зле стана положението.

# 141
Има една сцена в която са го облякли като принц хилила съм се с глас толкова е изкуствено всичко ,че не е истина и бяха пуснали Всичко с теб е хубаво ама направо да смениш канала.Сакън не пускай гифки и от там заклевам се ще ти изтипосам и аз отмъщение. ;д
Приемам си подкупа с Алмеда. Heart

https://www.tiktok.com/@tolgahanalmedaa92/video/7398104476889976070
https://www.tiktok.com/@tolgahanalmedaa92/video/7424529535879630086
Да оправим вкуса ,че много зле стана положението.
Сега вече ме заинтригува сериозно. Не мога да се сетя за коя сцена иде реч.
Моля те, пусни линк, че няма да заспя от любопитство. А защо да не се посмеем всички.
В нашата тема не пестим критики към любимците.

# 142
Постни един леген ида...

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 01:41 от x BlackRose x the guardian team :)

# 143
Въй, бе, това го бях забравила.
Неее, няма да го огифя, няма и да го гледам втори път. По-тъпо обяснение в любов не бях срещала.
А Чънарко е толкова пухкав (да не кажа дебел) тук, че и него не ща да виждам.

# 144
В сцената Зюмрют сме НИЕ :

Няма кой да мине скуката на тази комбинация може би Недим и Джемре само ,но Беркер е добър актьор.

# 145
Здравейте, момичета!

"Наслаждавайте се на всяка минута от времето си, защото времето не се връща. Това, което се връща, е просто съжаление за загуба на време."

Довиждане Юли!
Всеки месец има своя история.
Тръгваш си нали? Изпращаме те с усмивка и с малко тъга! Остана ни и последната глава от препускащото лято в предстоящият Август...
Усмихнат и ползотворен да е последният ден на месец Юли!

Ново от сторито на Езги:

Суде пътува за Скопие:

# 146
Привет ,дружки Hug

Довиждане юли , здравей август. Nature Sunny 😎😎🙂🌴🌴🌴🌴🍹🍹🍹🧋🧋💦🤍🩵🧡лети си времето неусетно.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 12:32 от femmi2

# 147
# 148

Настроение в мрачния ден...

# 149
Браво Толга

Кирчо на сета на новия му сериал ❣

Общи условия

Активация на акаунт