Отговори
# 165
# 166
Идваме на следващия ни въпрос. Добре ако искате да критикувате една черта на Толга Сайъшман коя ще е тя?
Ууркан:Хайде отговори ти! Ако толкова го познаваш хайде да те видя...
- Толкова го издигнахме в небето и сега. Да разбира се че е важно да се критикува и даден човек.
+Много.
- Аз бягам повече но вие сте по голям специалист и понякога влизаме в пререкания.
+ Минутка , първо ще поспорим относно критиката.
-Да.
+ Когато аз те критикувам ти си съгласен ,но е важно критиката да градивна.Ако е някаква критика която ще не на място тогава аз ще полетя веднага.Ще го кажеш по градивния начин за да се получи още по добре.Това е най-хубавото нещо понеже без да обиждаш.
- Ние сме в един критикуващ свят и не само ние които сме в модния свят и Толгахан , че е в света на актьорството.Това важи за всички хора начина е много важен.Която и професия да правят да я правят когато се стига до критика трябва да е с това чувство градивно иначе в обратния случай на нещата ставаш човек който само може да обиди отсрещния.Затова как мога да критикувам Толгахан без да го засегна...Всъщност малко се притесни точно като разказваше за своят път като актьор и после е минал към продуценство може би ако е забелязал онази липса там със свои кадри.
+ Е нали го е направил? Каза ,че е повикал всякакви хора които не са познати на пазара за един свой проект.
- Но тук е важно той да продължи с това.
+ Поставя се име на това което можеш и неможеш да направиш
-Да.
+ Толгахан има тези качества. Но аз ще кажа само едно нещо което мога да критикувам свързано с Толгахан и то е само едно той вярва много на всички.Той мисли всички като себе си.И това е точно както ние говорихме от дъното до горе защото толкова много вярваше на човека срещу себе си и аз зная за тази ситуация и няма нужда да давам повече детайли по този случай той сподели малко относно това.Напълно вярва на хората срещу него няма да го правите и вие ще направите всичко в договора си.Толгахан е много добър човек и вярва на хората това е единствената му черта от характера която ме ядосва.
Поне малко работи, опознай не се доверявай моето момче! После му казвам да повярва.
- Но това е много добра страна защото той умее да поема и рискове.
+Да това е важно ,но ако правиш нещо сам няма ще поемаш този риск ,но ако го правиш с някой партньор това е което казвам:" Не се доверявай!"
- Разбира се ,но с различни споразумения и договори можеш да го гарантираш.
+Нашето момче е доверчиво и мисли всички като себе си.И после резултата беше стремоглаво падане което беше голям урок за него.Но и ти го каза ,че това е било опит за него и представихме друг поглед на самата ситуация.

Продължаваме утре! Решила съм да го опаткам уиекенда.

# 167
Здравейте, момичета!

„Светът се събужда усмихнат и тих,
очаква те, кани те, утро е ...
Мини през деня безумно щастлив, преследвай мечтите си, лято е ..."
Марияна Суркова

Нека почивните ви дни бъдат изпълнени с уют, слънчеви мисли и вълшебни мигове!
Светъл и щастлив уикенд!

Диди, благодаря за превода. Ще изчакам да свършиш всичко и тогава ще го оформя в един пост.
А сега ще се повозим на влакчето с албанската рода. Може пък да мернем в гръб и Толга.

# 168
Здравейте през уикенда

В тон със световния ден на красотата Heart Eyes

# 169
В тон със световния ден на красотата Heart Eyes

Феми, за нас всеки ден си стана Световен ден на красотата. По света са фиксирали датата 09 септември, но ние с най-голямо удоволствие си празнуваме ежедневно. И как да не почитаме нашите любимци, когато сме заобиколени от толкова много красота, струяща от тях.

# 170
Така е всеки ден  празнуваме и уважаваме денят на красотата. Да са ни живи и здрави нашите любимци. Красиви и талантливи и с добри сърца. Heart  Искрени , емоционални,  земни и трудолюбиви. Изборите в кариерата и личният живот са си тяхна работа и решения одобряваме или Йок! Имат глава на раменете си и екип зад тях.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 13:22 от femmi2

# 171
Ново от Суде
Sunny Hill Festival - Ден 1
Pristina, Kosovo

# 172
Много хубави снимки от екскурзията на Суде. Heart Eyes

# 173
# 174
Да се поразходим на хлад край морето.

Скрит текст:

# 175
Слуша ме той слуша...

# 176
Да се похваля - в Дуръс съм била на почивка. Красив албански град с чудесен плаж.
Ето и фотки, които аз съм правила:

Скрит текст:

# 177
Ехааа... Личен архив. Heart Eyes Албания сме я запланували в списъка. Има какво да се разгледа и е с хубави отзиви и кухня.

# 178
Ехааа... Личен архив. Heart Eyes Албания сме я запланували в списъка. Има какво да се разгледа и е с хубави отзиви и кухня.
Феми, пожелавам ти скоро да отидете и там. Аз също с удоволствие бих отишла отново.
Плажовете в Албания са много по-добри от гръцките.

# 179

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт