Отговори
# 195
Еми то това ще е два месеца влага бая пост пуснал аз съм свикнала с неговата
липса по силно се обичаме като го няма. ;д

Ново от Халит

Йълдъзче

# 196
Ново от Суде:

И старо от Амине:

# 197
И двамата сте в този сектор години наред както и в този на шоу бизнеса.Направете някакво предсказание относно Толгахан Сайъшман.На къде отива според вас неговия път?
Ууркан:Кой да е пръв? Аз ли? Добре нека съм аз.Страшно ще се развие в бъдеще.Защото спечели много опит от някои грешки които допусна.Запомни всичко което спечели като опит.И вярвам в това ,че повече няма да повтори тази грешка отново.И толкова добри отношения има с хората само ,че и сърцето му е пълно и с такова доверие подхожда към хората срещу себе си.Ето затова ще бъде на много добро място.Има още малко време аз виждам това и ще си кажете ,че съм го казал.Това са опита и годините и го твърдят. Казвам ,че след 3-5 години Толгахан ще замине оттук , а ти?
- И аз ви подкрепям така изглежда ако погледнем нещата които са от днес и вчера.Мога да направя друго предсказание за него може в неговия сектор да няма място , но усещам че ще ни накара да ахнем и да се чудим.
+И без това говоря за друг сектор не е за този.
- Хмм хайде тогава да видим!
+Ще видим всички заедно и всички заедно ще се чудим и маем.Най-вече ще се гордеем всички заедно.

# 198
И двамата сте в този сектор години наред както и в този на шоу бизнеса.Направете някакво предсказание относно Толгахан Сайъшман.На къде отива според вас неговия път?
Ууркан:Кой да е пръв? Аз ли? Добре нека съм аз.Страшно ще се развие в бъдеще.Защото спечели много опит от някои грешки които допусна.Запомни всичко което спечели като опит.И вярвам в това ,че повече няма да повтори тази грешка отново.И толкова добри отношения има с хората само ,че и сърцето му е пълно и с такова доверие подхожда към хората срещу себе си.Ето затова ще бъде на много добро място.Има още малко време аз виждам това и ще си кажете ,че съм го казал.Това са опита и годините и го твърдят. Казвам ,че след 3-5 години Толгахан ще замине оттук , а ти?
- И аз ви подкрепям така изглежда ако погледнем нещата които са от днес и вчера.Мога да направя друго предсказание за него може в неговия сектор да няма място , но усещам че ще ни накара да ахнем и да се чудим.
+И без това говоря за друг сектор не е за този.
- Хмм хайде тогава да видим!
+Ще видим всички заедно и всички заедно ще се чудим и маем.Най-вече ще се гордеем всички заедно.

Диди, благодаря за превода! Предполагам, че това е края на разговора.
Много ласкателни думи за Толга. Личи, че и двамата водещи са възхитени от него.
Аз също вярвам, че Толгахан ще продължи да се развива много успешно. Красив е, упорит е, талантлив е и не се страхува да се втурва към новото. Но не вярвам, че ще напусне Турция. Голям родолюбец е и не би изоставил страната си, колкото и удари да понесе!
Не мога да си представя в кой друг сектор може да ни накара да ахнем. Той и сега си е голям бизнесмен и утвърдено име в строителния сектор.
Но аз бих го аплодирала само ако постигне блестящи резултати като продуцент и актьор в продукциите, които създава.
Толгахан е образец за подражание в турската сериална индустрия. Доказват го проектите, в които е участвал.

# 199
Още има малко ама се загледах в едно видео където говорят за Мерве Б
 Откъде до къде стигна наистина ми стана интересно.

# 200
Здравейте, момичета!

"Най-красивите моменти идват, когато не ги планираш. Позволи си да се изненадаш от живота."

Седмица, изпълнена с прекрасни изживявания ви пожелавам!
Ползотворен и успешен нов ден!

# 201
Здравейте !
Хубава ,здрава , усмихна и успешна лятна нова седмица релаксираща или работна.  

Дидииии 🌻 Озиш е споделил страхотни екзотични снимки от почивката. Със слончето са големи сладури. 🥰

# 202
Влюбена съм в тази снимка на Чачо/Ешреф.
Страхотен е нашият красавец!
Но не мога да не сложа още един профил, който обожавам.

# 203
Много готин кадър с  Чачо - Ешреф ,но и фотографа има заслуга.  Знаете че с очила го обожавам и когато шофира също. Sunglasses По принцип харесвам мъже с аксесоари.

# 204
Аз отново съм на морска вълна, нищо, че при нас сутринта имаше гръмотевици и заваля малко дъждец, та освежи въздуха.

# 205
Минавам да ви поздравя и да ви пожелая спокойни сънища ще продължа с остатъка при първа възможност

# 206
Диди, затъжих се за тебе. Вероятно на работа си тръгнала, след като цял ден не се появи във Форума.
Зная, че ще довършиш превода. Не се притеснявай - когато можеш, тогава.

# 207
И аз се затъжих ,но е страшно сега лева в евро се етикетите в района и колежката напуска затова се разбрахме с шефа ще се влача като костенурка ако те устройвам си кажи. Добре се отнесе днес и изненада имах за добре дошла.Четвъртък отново съм удома и му казах няма да си давам зор не ме чакай да се върна бързо на работа.
Но неща които правех с лекота днес ме правят изцедена.

Още малко има ,но да чепна от това интервю и днес.

Питам за проект какъвто и да е без значение в който Толгахан Сайъшман е участвал.Казвали ли сте си де да можеше да не участва в този проект?
- За мен няма такъв проект.Тоест от сериалите които съм гледал като се замисля.Да Сезонът на лалето беше добър проект.Сбогом Румелия чуден проект.За съжаление не съм изледал филмите му може би по тази тема по компетентен коментар ще сподели с нас г-н Уркан ,но от всяко положение което съм видял той беше много добър.
+Сега аз не искам да коментирам много тази тема.Защо на всеки човек вкусът е различен.Сериалът който някой харесва толкова много може аз да не го харесвам въобще.
-Да.
+Например сериала който харесваш ти и аз може да го харесвам но режисьорката ни да не го харесва.Ето защо не искам да казвам нищо относно тази тема.Може да е заснел филми които не са точните,може да е играл в сериали които да не са били правилните.Не знам! Но не мисля ,че е така защо сериалите му все още..Например последния му сериал с Ханде Ерчел не е но проект който направи заедно с Ханде свърши най-рано и то на 20-та серия.Сериала още се върти в Латинска Америка и да добавим ,че Толгахан отиде до Латинска Америка и е познат там.Разбира се и Ханде Ерчел се разви прекрасно.Браво моето момиче! На добър път! Така продължавай.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 03:20 от x BlackRose x the guardian team :)

# 208
Здравейте, момичета!

"Ако искате животът да ви се усмихне,
първо му подарете доброто си настроение."
Бенедикт Спиноза

Нека новият ден ни донесе много радост, успехи и цветни емоции!
Усмихнат вторник!

Питам за проект какъвто и да е без значение в който Толгахан Сайъшман е участвал.Казвали ли сте си де да можеше да не участва в този проект?
- За мен няма такъв проект.Тоест от сериалите които съм гледал като се замисля.Да Сезонът на лалето беше добър проект.Сбогом Румелия чуден проект.За съжаление не съм изледал филмите му може би по тази тема по компетентен коментар ще сподели с нас г-н Уркан ,но от всяко положение което съм видял той беше много добър.
+Сега аз не искам да коментирам много тази тема.Защо на всеки човек вкусът е различен.Сериалът който някой харесва толкова много може аз да не го харесвам въобще.
-Да.
+Например сериала който харесваш ти и аз може да го харесвам но режисьорката ни да не го харесва.Ето защо не искам да казвам нищо относно тази тема.Може да е заснел филми които не са точните,може да е играл в сериали които да не са били правилните.Не знам! Но не мисля ,че е така защо сериалите му все още..Например последния му сериал с Ханде Ерчел не е но проект който направи заедно с Ханде свърши най-рано и то на 20-та серия.Сериала още се върти в Латинска Америка и да добавим ,че Толгахан отиде до Латинска Америка и е познат там.Разбира се и Ханде Ерчел се разви прекрасно.Браво моето момиче! На добър път! Така продължавай.
Благодаря ти, Диди!
Съгласна съм с мнението на водещите. Зрителите имат определени предпочитания към продукциите. Всеки сериал или филм се харесва на едни, но не допада на други. Въпрос на отношение и разбиране. И това не се отнася само за творчеството на Толга.

# 209
Привееет , дружки

Дидко , 🌻 не се преуморявай лека полека ще се нормализират нещата.  Добре, че шефът й е разбран човек. С тия промени заради еврото и срокове и голяма какафония.

Общи условия

Активация на акаунт