Отговори
# 225
Толгахан се ядоса като каза в гласът му го усетих
- Беше хубаво написано ама ние не можахме да разкажем написаното. Замислих се какво се опитваше да каже..

# 226
Толгахан се ядоса като каза в гласът му го усетих
- Беше хубаво написано ама ние не можахме да разкажем написаното. Замислих се какво се опитваше да каже..
Диди, както обикновено Толга упреква винаги себе си. Но истината не е такава. Актьорите си бяха на ниво, но сериалът не стартира с добър рейтинг. И за капак някакви черкези протестираха, че една реплика жестоко ги засегнала. Канал Д се огъна - два пъти сменя деня на излъчване и накрая просто спряха сериала с що-годе оформен край.
Ако ти се чете ето статия от този период:

Амбициозният сериал „Една надежда стига“ на Канал Д изведнъж изчезна, а сега изведнъж се появи!

Събота, 27 октомври 2018 г., 10:10 ч
Анализ на телевизионния вестник

Спорният въпрос стана център на вниманието, но Канал Д не е предпазлив.
През последните няколко сезона Канал Д не успя да постигне добър обхват.
Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı и Esra Bilgiç Töre са водещите актьори в сериала „Една надежда стига“.

Бяха публикувани общо 4 епизода и имаше диалог, който разтревожи гражданите ни от черкезки произход.
Както екипът, така и актрисата Esra Bilgiç Töre и Канал Д се извиниха за лошия диалог.
Но те не попречиха на гнева. Черкезките граждани през последната седмица пред канала организираха поредица от протести и поискаха премахването на „Една надежда стига“.
В събота (27 октомври)  бе обявен  "İkizler Memo-Can " и статутът на Канал Д стана несигурен.
След 1 седмица протестите намаляха и Канал Д реши да възобнови „Една надежда стига“.
1 седмица без предварително оповестяване от  Канал Д, Bir Umut Yeter публикува фрагмент от петия епизод от поредицата.
Този път обаче беше разкрито, че денят от поредицата ще е в понеделник.
„Една надежда стига“ ще заеме своето място на екрана в понеделник, 5 ноември с петия си епизод.
Такава е участта на изгубената „Една надежда стига“ по Канал Д.

Бях бясна тогава, затова ще се самоцитирам:
Пак се ядосах на задкулисните игри, интриги и извъртания! Най-после се убедих, че в основата на всичко, което се случи с „Една надежда стига“ стои Канал Д – канал с не добра репутация и с още по-лошо управление, излизащ винаги сух от водата, а виновните отново са актьори, екип и сценаристка. В това се опитват да ни убедят и този път! Но не успяват, защото зрителите видяха една чудесна игра на актьорите, развълнуваха се и от историята, написана от сценаристката!
Ниският рейтинг е просто повод за тях, та колко сериали из другите телевизии оцеляха и с по-нисък рейтинг! А тук нещата просто бяха предрешени и предварително нагласени. Тази непрекъсната промяна на деня на излъчване на сериала говори за отношението или по-точно липсата на такова към труда на всички!
И сега – ще видим в понеделник 5-ти епизод. Авторът на статията, извадки от която цитирах, задава  въпрос, чийто отговор е пределно ясен. Как ще се представи „Една надежда стига“ – сериал, предварително обречен, приключил набързо със снимките, срещу прудукция като „Çukur“ – например. Та Çukur е във  2-ри сезон и от първия епизод са на върха на всички класации...
Спирам до тук! Да видим какво ще се случи в оставащите 1 или 2 епизода. (и това не знаем, но ще повярвам на рускините, които твърдят, че епизодите са 6)

Ще завърша с откъс от интервю на Толгахан:

Pushpin Има много имена в киноиндустрията, които бързо изчезнаха, каква е тайната на вашия успех?
Много е важно да познавате аудиторията си. Работя много и внимавам за работата си. Възприемам и приемам зрителя. И, разбира се - добър късмет.

Pushpin Няколко души казаха, че вече няма да правят сериали, вашето мнение?
Докато ме търсят, няма да престана да бъда актьор. Веднъж реших да стоя от другата страна на камерата, като продуцент. Тогава си помислих, че играя добре. Тогава защо да се откажа от това,  с което се справям добре. Това се заби в главата ми, когато се заселих в Америка. 60-70-годишните актьори са невероятно ценни, Кристофър Лий умира на 90-годишна възраст, но на  83 играе в екшън филми и прави филми с невероятно големи бюджети. И като видя това, не искам да бъда този човек, който рано се отказва от игра, като обръща гръб на актьорството..

Pushpin Важно ли е да сте добър човек във вашата област?
За мен е важно, добрите хора да получат признание, но разбира се, не казвам, че лошите губят.
Важно е да бъдем пример за другите. Това е моята цел. Не се стремя към прекалено успешни проекти. Аз просто искам да работя в любимата сфера, да уважават работата ми и да живея в мир със семейството и приятелите си.

# 227
Керем години наред работи с Канал Д единствения провал в рейтинг беше сериала с Ибо който почна с добри цифри и тръгна стремглаво надолу но сценария беше такава катастрофа че целия тандем беше похабен и не само Ибо и Керем които ми доставяха наслада да ги гледам тогава и Къванч и Елчин бяха конкуренция от съседен канал Шоу Тв за съжаление и това е важно и тук Уркан го каза това което на мен ми харесва не харесва на други и обратното - факт.
За съжаление когато няма рейтинг сериала просто заминава има и по зле канали в Турция Фокс и АTV но за въпросния канал е така спомням си как спряха Кенан който имаше рейтинг над 6 с Мехмет политиката не само на каналът а и продукцията е важна до колкото си спомням май проекта беше за Фатих Аксой тогава той работеше със Сърма,Мелис и тн..
На Кенан случаят не го помня за какво го спряха де. На националния рейтинг две ги устройва дори да изкарат 20 серий поне.

# 228
Здравейте, момичета!

"Никога не губете надежда. Бурите правят хората по-силни и никога не продължават вечно."
Рой Т. Бенет

Нека денят ни е изпълнен с щастие, радост, усмивки и позитивно настроение!

7 Август – Международен ден на Надеждата

Това е прелестен мотив да се съсредоточим върху позитивните аспекти на живота, да вдъхнем оптимизъм и да си напомним, че даже в най-трудните моменти има причина да имаме вяра в по-добро бъдеще.
Нека всяка мечта да се сбъдне! Здраве и щастие за всеки!
Ежедневните размишления зареждат с надежда всеки ден. Сутрешното четиво подготвя за това, което предстои през деня, а вечерното за осмисляне на преживяното през деня.
Надеждата ни стимулира да продължаваме напред, даже когато се сблъскваме с провокации. Тя ни дава силата да се стремим към задачите си и да преодоляваме трудностите.

Поздравете, подарете, посадете, помогнете, простете, разкажете, напишете… за надеждата.

# 229
Здравейте , благодаря за споделеното на всички Flowers Hibiscus

По днешния тематичен ден надеждата и вярата  крепи човека и света и не трябва да я губим.

# 230
"Вярата води, надеждата крепи, любовта побеждава, а мъдростта бди над тях."

Ново от Езги:

ezgieyuboglu
Солена коса, лимони, смях🍸🍋 🇮🇹🍝

# 231

Гизем и Кемал ново

# 232
Мислех, че поне днес, в Деня на надеждата, Толга ще ни зарадва с нова фотка, ама няма...
Амине пък от две години нито веднъж не показа снимки от морето.
Почива ли това семейство, не почива ли - не знаем.

# 233
Хъмммм... така е семейство Йозил не са споделяли отдавна от ваканцията си нито от пресата са ги снимали.

# 234
# 235
Олии, докъде се докарах - радвам се на пейзажите на Толга и стори от Амине, на което се мъдри Месут.

# 236
# 237
Ех, че са ми хубавки.
Тези фотки от сета са ми любими.

# 238
Предизвиквам Еми да пусне снимки на Толгахан които най-много харесва с партньорките му.

# 239
Предизвиквам Еми да пусне снимки на Толгахан които най-много харесва с партньорките му.
Диди, когато става дума за Толга и партньорките му не мога да бъда обективна. Толгахан си химичи с всички и до всяка актриса стои перфектно.
Красавец ми е само той!
Друг е въпроса, че аз не харесвам някои от актрисите. Например "Черната перла" и "Мач за двама" дълго време не гледах заради партньорките.
После реших да елиминирам тези актриси и си гледах основно играта на Толга и следях развитието на действието.
Толгахан го обожавам до всички актриси (ама аз си гледам само Толга и не обръщам особено внимание на актрисите). Stuck Out Tongue Winking Eye
Как да не му се радвам на тези снимки:

Общи условия

Активация на акаунт