Отговори
# 645
Еми сърдя се забравяш новата си страст!

Диди, Баран трудно се забравя, ама търсих и Сарп, че да ги сложа заедно. Много станаха любимците автомонтьори.

# 646
Гизем вчера имаше рожден ден изпуснахме я без срам
Жива и здрава да си Гиземче!

# 647
Здравейте, момичета!

Събудете се с аромат на кафе, разтворете копнеещи длани и вземете от деня всичко красиво, което той с готовност поднася!
Денят ни ще е толкова добър, колкото сами си го направим!

Седмица, изпълнена с прекрасни изживявания ви пожелавам!

8 септември - Международен ден на грамотността

Международният ден на грамотността е обявен за първи път през 1965 година. Всяка година денят има свое послание.
Според ЮНЕСКО грамотността допринася за мира, като подпомага постигането на индивидуални свободи, по-добро разбиране на света, предотвратяване и решаване на конфликтите.
Според данни на ООН около 780 милиона души, или всеки пети по света, няма дори минимална грамотност, 75 милиона деца не посещават училище, а много повече не присъстват постоянно в часовете или отпадат от образователната система. В 35 държави пък грамотните са под 50% от населението.
Най-тревожно е положението в страните Бенин, Буркина Фасо, Етиопия, Гамбия, Гвинея, Хаити, Мали, Нигер, Сенегал, Сиера Леоне и Чад. Там повече от половината възрастни хора са неграмотни.

# 648
Здравейтееее през новата седмица и начало. Да е здрава и успешна.🍀 Хубав празничен понеделник на всички.

# 649
# 650
Ново от сторито на Толга:
„Преди 20 години, на днешния ден, превръщането ми в номер 1 в света в Manhunt International беше първата стъпка в дългото пътешествие, преследващо мечтите ми. Онзи ден това беше титла, днес е спомен, но все още е повратна точка за мен.“

# 651
Браво на Толга за поста. Човек не бива да забравя как и от къде тръгнал и постигнал успехи.

# 652
Качват сериала с бг аудио тук

https://www.youtube.com/@AslaVazgecmemBulgarian/videos

# 653
Диди, благодаря за линка. Запазих го и с удоволствие ще си гледам епизодите, когато имам време.

# 654
Моля , качеството е с епизодите оригиналните просто си е оригиналното лого на Шоу ТВ.

# 655
Днес съм доволна от Толга два пъти се отчете в IG си.
Заслужава припомняне това световно отличие - Най-красивият модел в света.
За тези 20 години няма друг турчин, грабнал Първото място на Manhunt International.

08.09.2005 … „Преди 20 години световното първенство, което спечелих, представяйки Турция на Manhunt International, проведено в Южна Корея, беше първата голяма стъпка в дългото пътешествие, което предприех, преследвайки мечтите си. Това беше титла и постижение тогава, но все още е красив спомен за мен, но все още е важен поврат.“

# 656

По този повод да ни върна в онзи ден пак.

# 657
Здравейте, момичета!

"Всеки изживян ден, оставя своя отпечатък върху живота ни.
Това трябва да си напомняме сутрин, за да не съжаляваме вечер."

Пожелавам ви един незабравим септемврийски ден и много щастливо изживени мигове!

9-ти септември - Световен ден на красотата

На 9-ти септември отбелязваме Световния ден на красотата. Вероятно често сте чували красавиците, които участват по конкурси за красота да изричат фразата: "Красотата ще спаси света". Това е един  от най-популярните цитати в света. Думите са на един от най-великите световни писатели - Фьодор Михайлович Достоевски.
Красотата е не само външна, но и вътрешна, а всеки човек има собствени стандарти за красота.
Празникът се чества по инициатива на "Международния комитет по естетика и козметология" /CIDESCO/.
С развитието на козметиката, празникът на красотата става необходимост и през 1995 г. е взето решение за неговото утвърждаване.
Световният ден на красотата се почита не само от жените, но и от стилисти, дизайнери, фризьори, модисти, фитнес инструктори и модели, които празнуват днес.

Момичета, да отбележим подобаващо Световния ден на красотата и да се почерпим.
Имам повод да бъда горда и щастлива - на днешната дата преди много години за първи път станах майка на прекрасен син.

Скрит текст:

# 658
Честито Еми Flowers Bouquet Да ти е живо и здраво момчето ,другото се постига. BirthdayChampagneTada Благодаря за страхотната почерпка. Yum

Тематично в днешния ден 🥰

# 659
Честито да ти е момчето Емко! Heart

Общи условия

Активация на акаунт