Пъзели 70

• 21 396
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Моите макове, са на Bluebird Heart

Страшно красиви и трудни за редене бяха!

# 496
  • Варна
Една Рапунцелка от мен Simple Smile

# 497
  • София
Бурдж Халиф, Дубай, Ravensburger, 500 части

# 498
  • София
Ravensburger, 500 - Домашните любимци от Палм Спрингс

# 499
Като казахте макове, се сетих, че ме чакат едни на Вретено. Май е крайно време да ги отворя

Trefl 1000 части - Катедралата Нотр Дам в Париж

# 500

Colourful Spices, 1000 части

Китайче, с добро качество. Взех го заради яката картина. Ако имам възможност с удоволствие бих го сложила в кухнята.

# 501
Stairs to the sea, 1000, Anatolian

Като видях колко са замазани парченцста помислих, че ще е труден, но всъщност се оказа доста лесен. Розовото дърво беше трудно, но не прекалено. Ако парченцата бяха изрязани с по-разнообразни форми щеше и да е по-лесно...

# 502
След лятното прекъсване да се запиша с Cherry Pazzi 1000 ч

# 503
  • София
Моят мил син ходи на екскурзия с БТС им подариха тези пъзелчета. Марки може да не събирам, но пъзелите ще ги търся 

# 504
Disney Lorcana Emerald
Ravensburger, 1000

# 505
Ади, ти ли каза, че не са много лесни Лорканите? Тази ми изглежда още по-зле Smile

Хепи, бяхме в несебър май месец, взехме си марка ама пъзелче не съм видяла Rolling Eyes

Inside Out 2
500 части
Ravensburger

С този пъзел успях да си подобря рекорда и да падна под 40 минути (за първо редене, но аз и по принцип не повтарям толкова, та и с повторно редене нямам по-добро време). Интересното е, че няколко седмици след това го наредих повторно, но не свалих от времето, а заковах на абсолютните същите минути и секунди като първия път - 38:24

# 506
  • София
Бухти, 120 части са , матови приятни, но големи парчета. Кутиите са подобни на картите на Клевър бук.
Castorland, 1000 части - Замъкът на Пепеляшка

# 507
Ааа, сещам се, това май е като на MIIA пъзелчетата. Хич не ми беше харесало изрязването доколкото помня Smile Но нейните ги взех заради илюстрациите.

И един специален пъзел да ви покажа, който получих от скъпа приятелка за рождения ми ден.

Summer Day on the River
501 части
Yetch
или както го наричат още - Majority edge piece puzzle (пъзел с предимно крайни парчета) Smile

Аз останах изумена когато го видях, мислех си, че е някакъв нормален пъзел и изобщо не очаквах такова нещо, гледам го и се чудя какви са тези пътечки Satisfied
Не беше много лесен, формите на парчетата са супер шантави, но все пак е само 501 части, така че е поносимо.
Създаден е от една изобретателка и има видео. Нея също я затрудни когато го реди и гледаше по картинката на кутията. Явно заради това са решили да добавят плакат, който беше в по-голям от реалния размер, но доста помагаше и можеха да се видят всички дребни детайлчета по него.

# 508
Ади, ти ли каза, че не са много лесни Лорканите? Тази ми изглежда още по-зле Smile

Всъщност този беше изненадващо лесен, имаше доста повече отявлени участъци и се оказа истинско удоволствие за редене.
Жълто-оранжевият си беше лек кошмар, всичко се преливаше в еднакви нюанси и щом накрая минах на редене по форма, смятай Satisfied

# 509
Интересно, на мен зеления ми изглежда по-неприятен, но явно като се реди е различно. Ще чакаме и останалите.

Dad Cave!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:
Това малко като темата за стаята на мъжа и мазата Smiley

Middle Aisle Madness!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст

Скрит текст:

Общи условия