Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 11 207
  • 496
  •   1
Отговори
# 495
Аз дадох фъстък чрез фъстъчен тахан - първо намазах малко кожата от вътрешната страна на ръката, а на следващия ден дадох да опита буквално на върха на бодилчето на виличка. В следващите дни увеличавах дозата. Мед въведох като в кисело мляко сложих малко и постепенно увеличих. При него рискът не е от алергия, а от ботулинови спори, така че там и като количество бях по-смела. Не съм въвела още лешници, бадеми и орехи, защото все забрвям да купя такива тахани.

Има ли някоя мама с много злоядо дете? Ама наистина много, което отказва почти всичко и само се муси на храната?

# 496
Моето беше така в края на лятото, ужасен период.. Като се сетя колко бях нервна, по цял ден търчах с лъжицата след нея, че и на столчето отказваше да се храни. Постепенно се пооправиха нещата, пак не може да седне и да яде без нещо да я занимавам, но поне хапва нещо.
Търпение, спокойствие и не насилвайте детето, може да са зъби или просто някакъв период. Наистина е много неприятно, особено когато си поръчал кухня за 15 лв. и я хвърлиш, но това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт