Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 12 682
  • 563
  •   2
Отговори
# 510
И аз съм с А-дерма за косата и тялото. Един продукт. Ама защо да го сменям? Мисля да си карам така. То и без това перушината й е от 3 косъма 😂

# 511
Ани има доста коса, къдрици отзад, които се и заплитат. Сега поръчах по препоръка на момичетата от групата спрей за разресване на Little Green. Ако ми хареса, като свърша Биодермата ще ѝ купя цялата серия.

# 512
Ани има доста коса, къдрици отзад, които се и заплитат. Сега поръчах по препоръка на момичетата от групата спрей за разресване на Little Green. Ако ми хареса, като свърша Биодермата ще ѝ купя цялата серия.
Ауу колко ценна информация. Тя е на копчета, толкова е къдрава.
Няма и да те чакам за отзив, направо ще го поръчам.

# 513
Има ли ваксинирани бебчета тук за варицела?
Ако да, как я изкараха?

# 514
Ако да, как я изкараха?

Никакви странични ефекти.

# 515
Ако да, как я изкараха?
И при нас нямаше нищо. Все пак всеки си е различен и е жива ваксина. Може висока температура да се вдигне. Аз си я сложих преди няколко години, защото не съм карала и при мен нямаше нищо

# 516
  • София
Момичета, откъде купувате обувки за дребните? Интересуват ме физически магазини с качествени обувки.
Взимали сме основно от Вис Виталис, но избора не е много голям..

# 517
Колев и колев предлагат една марка която много харесвам Superfit. Иначе купувам Nike, Adidas, Geox, Lurchi каквото ми хареса общо взето. Поръчвам от обувки.бг, пробвам ако стане и съм оцелила размер остава, ако не връщам и така.

# 518
Колев&Колев.
Да ви попитам ,тези които сте спряли АМ сутрин , буди ли ли са се нощем за мляко?
И ако да,това период ли е или е знак да го върна отново?

# 519
Аз купувам основно от Answear обувки - Biomechanics основно, Froddo вече втори чифт поръчвам. В CCC също има избор, аз поръчах сега едни Lacoski босата им серия, да видя как са.

От Колев и Колев не можах да харесам нищо, освен първия чифт, с които проходи (едни с цип по средата).

Да ви попитам ,тези които сте спряли АМ сутрин , буди ли ли са се нощем за мляко?

Има единствено едно нощно, което обикновено е към 4-5, но все още се буди за него. Вечер или сутрин ако ѝ дам мляко, няма да го пие.

# 520
Колев&Колев.

От 9м няма будене за нощно хранене. Ако се буди наистина за ядене може да не хапва достатъчно през деня. Вечер дали давате мляко преди ляганe или малко по-рано? Ако си хапва достатъчно или проблем с режима или асоциация.

Обувки взимам от bosi.bg имат физически магазин в Гео Милев. Взимала съм и от 1001 пантофи, но крачето му е широко и ми се иска да не му го пристягам. Моят вече е деформиран след толкова години носене на тесни обувки. Въпреки, че още малко и ще почне да мрънка за някакви шарени обувки с герои, светещи. Тъй че ще каквито има

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 12:19 от sedi_

# 521
  • София
Нашите са на Биомеханикс, но ортопеда каза, че трябва да са твърди отзад на петичката. Ще търся съответно такива. Марката не ми е толкова важна. Но държа да му ги пробвам.
За буденето - моето момче отдавна не се буди нощем. Сутрешното мляко скоро го спрях. Ако се пробуди, давам бибата и пак заспива. Не знам как ще я махнем... Само за сън я давам, но е време да се отказва от нея.

# 522
Ако се пробуди, давам бибата и пак заспива. Не знам как ще я махнем... Само за сън я давам, но е време да се отказва от нея.

По-рано някъде бях писала как се маха. Доста е неприятно, ще има рев и тръшкане, няма как. Но трябва да решиш и да го направиш. Прави се от раз и без връщане назад. Тъй че трябва да се подготвиш психичеки. При нас таткото помагаше, защото съм доста мекушава и по-лесно мога да се огъна дори да знам, че не трябва.

# 523
Относно буденето - няма отдавна за мляко. Общо взето отдавна не яде никакво мляко.
За обувки купувам Биомеханикс, на Nike и сега взех на Mayoral едни боти за зимата. Биомеханикс съм взимала от 1001pantofki.

# 524
  • София
Момичета, има ли такива, които са спрели изцяло млякото? При нас остана вечерното такова, но моя син май е готов да го спира. Хем ми се иска да го махам, хем още известно време ми се ще да пие.

Общи условия

Активация на акаунт