Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 10 546
  • 466
  •   3
Отговори
# 435
  • София
Зоя, честито бебче! Да расте здраво и щастливо!
За Коледа искам да му вземем кухня. Мисля, че ще му хареса. Като ме питат какво да му вземат, казвам книжка или някаква дрешка. И от двете има по много, но са по-добрият вариант от играчка, на която ще се радва 10 минути и до там.
Прешъс, бързо да минава на детето! Много ви се събра...

# 436
И аз с тези подаръци се дразня много. Постоянно се купуват играчки, имаме две кученца Фишър, две кукли Baby Born. Като ходим при бабата даже не взимаме играчки, защото и там има. Тя не играе с почти нищо. Колело и тритинетка за 1 рд поръчах на двете баби. Може би наистина кухня не е лошо, въпреки, че и това не знам къде ще държа. Имаме палатка с топки, пуф, люлка…

# 437
  • Варна
И аз си мислех за палатка. Да сложа възглавнички и меките играчки, които има. Иначе и аз не купувам много играчки.

# 438
Само палатка ми липсва 😂😂
Ще слагате ли елха? Аз сериозно се замислям да не я вадя. Вкъщи едно нещо не си стои на мястото. Наред с прибирането на играчки всяка вечер, ще и нареждам елха. Всеки ден по няколко пъти.

# 439
За подарък от нас ще видя, конче за сега мисля да е, от тези като люлка и за бутане. От другите колички, камиончета, книжки и кои каквото прецени. И ние иначе имаме две кучета на Фишърпрайс и то дублирането е по моя грешка Grinning Но за разлика от брат му, които обожаваше кучето малкия много не му е фен.

Елха няма как да не сложа, Дядо Коледа няма къде да остави подаръците. Пък колко ще я пренареждаме и бутаме .... за това сигурно по - късничко към Коледа ще я украсявам и рано- рано ще я махнем.

Precious girl бързо оздравяване, много ви се събра наистина и те разбирам напълно за това с роднинските посещения .... Един възрастен може и да не се чувства болен, но да носи вирус и да зарази малко дете, особено в този сезон. Няма как, всеки иска да посети, но аз с баткото като сме били след болница сърдят се, не сърдят се съм казвала изрично никой да не идва. Грубо, но какво да се прави. И сега ме обвиняват, че все питам здрави ли са, та не трябва и с този страх да се прекалява, но страх лозе пази има една приказка.... Вируси има навсякъде за съжаление. Аз лично винаги веднага съм давала нещо за сваляне при температура, тъй като при малките много бързо се вдига.

# 440
Палатката- бута я,носи я, тя лека и тея пръчки, разглобява я.
Люлка - вече никакъв интерес.
Акумулаторна кола -само първия ден.
Мивка с течаща вода и 35 части прибори и посуда- само докато тече водата е интересно.
Книжки също няма интерес.
Едно клатещо се куче за яздене и то така стои
Повече от 5 мин с нищо не се заиграва освен с колело,което се бута с крака. На него е почти постоянно.
Виж ако нещо забранено е друго.
Елха мисля да извадя ,когато започне да разбира и сама да си я поиска. И най -вероятно ще е на двора.

# 441
Марина, все едно едно дете гледаме. Интереса към нещо ново е минимален. За това и вече не искам нови играчки. Само разхвърля, бута, чупи, къса. Каквото има да се изсипе вкъщи, изсипва се и заминава - примерно едно бурканче с капачки, химикалите на бюрото на баща й, едно панерче с разни неща. Всичко що има да се обърне, обръща се, хвърля се. Вкъщи е минно поле.

# 442
Оо и това с изваждането от рафтовете и шкафовете е задължително да са на земята.Памперсите и те са навсякъде.
Вече съм по-спокойна след твоя пост Simple Smile

# 443
Още не отваря шкафове и чекмеджета, обаче всичко друго отвън… е разхвърляно. Памперсите редовно ги вади, че седят в една кошница отвън. Едно нещо не е на мястото си. За това сериозно мисля да не слагам елхата. Просто наистина не виждам смисъл.

# 444
При нас е същата работа. От вчера обаче схвана как се отварят шкафовете в кухнята...Confounded Иначе всичко се пръска, къса, хвърля, мята... Интерес към новите неща няма....

# 445
И при нас е същото.Разхвърляно на поразия.Отваря ниските шкафове,но съм ги изпразнила.Магнитчетата на хладилника също съм ги преместила на по-високо.От гардероба изважда чорапи,тениски и прочие.Вечер,като заспи,събирам по половин час играчи.Много обича да се катери по столове,дивани,масата в хола Grinning

# 446
Честито бебче на Зоя! Здраве и щастие за цялото семейство! ❤️
Май само аз не съм навита на тези кухни. 😀 Според мен интересът ще е кратък, а си е обемна и май не ми се иска много. И аз се чудя за подаръци, нито ние имаме идея какво ще вземем, нито са роднините. Харесала съм от едно познато детенце една тротинетка с дръжка, става на баланс колело и после на голяма тротинетка, ама зимата няма смисъл голяма, та май ще е за рождения ден пролетта. Аз елха взех нова и по-голяма.😀 Оптимист съм, тя като ѝ се каже няколко пъти не и спира да пипа.

# 447
Много добра идея за Yoto player. От къде сте го закупили и има ли карти на бг език
От официалния сайт за Европа. Няма български карти, но има празни, на които може да запишете каквото поискате.

Елха имаме една мини и мисля нея да извадя и сложа на висок шкаф 😁
Нормално е да вадят, разхвърлят, рушат, така учат как работи светът.Ние нямаме много вещи, поддържам и малко играчки, тъй че успявам донякъде да удържа хаосът.

# 448
Само палатка ми липсва 😂😂
Ще слагате ли елха? Аз сериозно се замислям да не я вадя. Вкъщи едно нещо не си стои на мястото. Наред с прибирането на играчки всяка вечер, ще и нареждам елха. Всеки ден по няколко пъти.

Ние отдавна нямаме елха заради котките. Една малка в секцията слагаме. Тази година съм взела една от Пепко от филц, която е за стена, на която с велкро се закачат украшенията. Нещо като quiet book, ама голямо и за стена. Според мен ще му е доста интересно

# 449
И аз си мислех за такава елха. Отразява ли се зле на латекса?

Общи условия

Активация на акаунт