Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 10 916
  • 479
  •   1
Отговори
# 450
Зоя, честита рожба! Как си? Как се казва бебчето? Как се справяте с ежедневието?
Взех 2 интерактивни куба от тему, много жи хареса. Сортерите са другата играчка, която харесва. Книжки, да.

# 451
И аз си мислех за такава елха. Отразява ли се зле на латекса?
Не съм мислила как ще я закачам. Може нещо на вратата да я лепна с двойно залепващо или с някакво друго тиксо

zoya, честито! Да сте живи и здрави!

# 452
Да, на вратата е добра идея.

# 453
caprice, благодаря, че попита, добре сме ние. Малката девойка днес става на 18 дни, направо лети времето. 🥹 Много по-леко и бързо беше този път раждането, съответно и възстановяването. Първите две седмици беше изключително спокойна, но тези дни започнаха неразположенията с коремчето и се гушкаме повече. Явор проявява изненадващ интерес към нея, по цял ден докато тя спи, повтаря "бебе, бебе" и иска да я вижда. 😄 Елица се казва. 😊

Благодаря на всички за пожеланията, бъдете и вие много здрави! ❤️

И аз имам същите чуденки относно елхата и май ще се пробваме няколко дни, пък ако се наложи ще я махнем. Също ми харесва идеята за тези филцовите, поръчах такава от Тему, не знаех че ги има в Пепко. Явор много харесва магнити та си мисля, че и към елхата ще има сходен интерес със залепването на украшенията.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 19:33 от zoya.

# 454
Зоя, много красиво и нежно име сте избрали! Ако кърмиш, моят съвет за коликите е спиране на млечните (ползвах безлактозни). Боуен терапия много помогна. Онези торбички с костилки също и масаж на коремчето. Heart

# 455
  • София
Елха ще сложим. Нашата е малка и ще я вдигна високо на шкафа. Сигурна съм, че ще я сочи и ще иска да я пипа.
Гоги също бързо губи интерес към играчките. Обича камиончета и коли, но след 10 минути са му писнали. Любимите му "играчки" са робота, пералнята, кофата и парцала. Smiley Обожава да вади дрехите за пране и да ги разнася из къщи. После ги връща обратно. Е, не винаги. Вкъщи е бойно поле. Оправям като легне да спи, че иначе няма смисъл.

# 456
Тази с филца я има и в Шейн и тему, и аз мисля да взема от нея. Но и нашата ще извадя, ще поръчам и филцови играчки, поне да не ги чупи. Аз не мога без украса, даже по това време я вадя и имам всякакви неща, просто ще огранича малко.

# 457
  • София
Давате ли нещо за подсилване на имунитета? Взех Wellbaby витамини и от утре ще почнем. Някоя от вас беше споменала, че ги дава.
Таткото е болен и силно се надявам да не зарази малкия. Изолиран е, а пък Гоги умира за него и иска само при него...

# 458
Defendyl давам аз от преди да ходи на ясла.

# 459
caprice, благодаря много за съветите. Имам съмнение за млечните, та тествам сега няколко дни. Ще проуча и за Боуен терапия, изобщо не съм запозната.. еднократно ли се прави или трябва да се повтаря, за да има ефект и т.н.

Аз давам WellBaby. Преди това бяхме на Биозин Кидс Лактоферин. Надявам се скоро да нямаме сблъсък с болести. 🤞

Precious, как сте вие? Има ли подобрение? ❤️

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 12:28 от zoya.

# 460
Зоя, по-добре сме. Надявам се и при вас всичко да е наред!
Иначе за Боуен и аз бях чела добри отзиви, ние май се разминахме с коликите или поне не е плакала много, иначе аз щях да пробвам.

# 461
Определено има ефект от Боуен, ние ходихме в началото и за зъбите, просто гледайте звездите на терапевтите да бъдат 4 и съответно да имат този курс. Иначе се ходи редовно през определен интервал, който преценява терапевта.

# 462
При нас имаше ефект от едно ходене за коликите. За зъбите я водихме 2 пъти през 6 месеца. Сега мисля пак да я заведа, нищо, че е с 15 зъба вече ч. Има регистър на Боуен серапевтите, проверете в него преди да отидете при някого да не окаже, че сте отишли при някой самозванец

# 463
За имунитета аз давам Имунобор кидс актив,вече 3ти месец.Въпреки това днес детето е с температура.Обадиха се от яслата,че детето е болно и отидох да го взема.До преди 2 седмици беше болен.Уж са му дали Нурофен,но температурата не беше спаднала-38 градуса.Дадох му Панадол и сега спи.Излиза и ново зъбче,показало се е от едната страна.Ще редувам Нурофен и Панадол днес,утре ще го водя на лекар.Като лежахме в болница лятото ми бяха казали,че под 38,5 нищо не се дава, но аз немога така,притеснено ми е.Личната каза същото,с много течности се сваля температура Confused

# 464
Личния казва над 38 само да давам нещо за сваляне.

Общи условия

Активация на акаунт