Фалшив лукс - марки, продукти и хора, които само изглеждат скъпи

• 14 102
  • 240
  •   1
Отговори
# 225
На тениската за 100 лв. обикновено и се плаща марката, а не качеството. Материите са важни, не цената Simple Smile
Ето пример - тениските на Филипп Плейн значително надскачат тази сума - ами имам познати, които в годините бяха фенове на марката - 2015/2016/2017 г. - тя освен, че материята се раздърпваше, падаха сваровските. (пране според указанията на етикета) Тук говорим за оригинална стока, купена от бутици на РР, не от измислени сайтове в интернет.

# 226
  • София
Единствените скъпи тениски, които купувам са от концерти.

# 227
  • Най-красивата страна
Една тениска на Хилфигер или Гес може да се купи за 38лв.,когато има намаления.Ами не е скъпо.
Тениските на Хилфигер са по-качествените.
По-добре да имаш пет тениски ,ама качествени,отколкото двайсет ,които ще хвърлиш след второто пране.

За материите-има тениски от египетски памук или от индийски памук,които са по-скъпи,въпреки че марките не са  известни у нас.

Има хора с алергична кожа,които не могат да носят дрехи с незнаен произход.И не винаги скъпата тениска е гевезелък.

# 228
За нивата, за полето става въпрос. Явно не са с толкова деликатни кожи тукашните трактористи, понеже съм ги виждала с евтини избелели, лекьосани и скъсани тениски и потници (всичко, което не става за носене пред хора) да пърпорят с тракторите. Как ли пък някой няма да се перне с тениска за 100 лева на къра.

# 229
  • Най-красивата страна
Е,той се е облякъл специално за снимката .....

# 230
  • Пловдив
Инфлуенсър тракторист не е като обикновен тракторист.

# 231
От скоро съм в темата за ФЛ, и до колкото разбирам в България марки като Томи и Гес се смятат за супер луксозни, и колкото е по голям надписа на тях, толкова си по голям гъзар?
В момента виждам че има разпродажба на ТХ, и цените на тениските са м/у 17.5$ и 50$ като най-скъпата е 100$ която е US SailGP.
В магазини като Marshall и TJ Max има стотици намалени тениски на по-горно изброените марки, на които аз като клиент никога не съм се спирал.
Там цените са от 5$ до 50$, но за 50$ ще вземеш “кончето” до колкото знам му казвате в БГ.

# 232
Кое е това конче? за пръв път чувам за такава марка.

# 233
  • Пловдив
И аз. Някакъв жаргон е явно. Авторът/авторката си съчинява някакви неща и ги приписва на "вие в Бг".

# 234
  • София
Има три марки с конче, за които се сещам в момента.
Hermes
Burberry
Polo Ralph Lauren

# 235
Има три марки с конче, за които се сещам в момента.
Hermes
Burberry
Polo Ralph Lauren

За Ферари се сетих. Оборотът и печалбата им от продажбата на тениски, якета, шапки, ключодържатели и пр. мърчове били по-големи от оборота и печалбата от продажбата на коли.

# 236
От скоро съм в темата за ФЛ, и до колкото разбирам в България марки като Томи и Гес се смятат за супер луксозни, и колкото е по голям надписа на тях, толкова си по голям гъзар?
В момента виждам че има разпродажба на ТХ, и цените на тениските са м/у 17.5$ и 50$ като най-скъпата е 100$ която е US SailGP.
В магазини като Marshall и TJ Max има стотици намалени тениски на по-горно изброените марки, на които аз като клиент никога не съм се спирал.
Там цените са от 5$ до 50$, но за 50$ ще вземеш “кончето” до колкото знам му казвате в БГ.

Не се смятат за супер луксозни. Макар, че цените тук са доста по-нагоре, тъй като американските марки са с високо вносно мито в Европа.

# 237
И аз. Някакъв жаргон е явно. Авторът/авторката си съчинява някакви неща и ги приписва на "вие в Бг".
Авторът/авторката не си съчиняват неща, и ги приписва на Българи посещаващи Манхатън, защото лично е бил там с тях, в желанието им да си купят тениски с “кончето” на промоция!
За справка ето Ви линка за “кончето” https://uspoloassn.com/
Но това “конче” U.S Polo Assn  няма нищо общо с другото “конче” Polo Ralph Lauren.

# 238
  • Пловдив
Една известна емблема има с кон и то е Ферари. Всички други коне са са второкачествени. Ми тъй де, в правилната тема съм за това изказване!

# 239
  • София
Имаше едно меме на червена лада, или москвич с конче вътре 🤣

Общи условия

Активация на акаунт