Отговори
# 105
Здравейте, дами!

Пием бързо кафе и се насочваме към улица Истиклял.
Днес там е снимачният екип на "Uykucu".

🎬Снимките на"Uykucu" се провеждат днес на улица Истиклял ✨✨✨

"Някои хора търсят красиво място. Други - правят мястото красиво..."
Щастлив, усмихнат и приятно споделен ден ви желая!

# 106
Ооо , в Истиклял снимат. Известно място е и посещавано.

И сега внимание... Баръш Фалай Sunglasses от  площадката на филма също с мустак. Направо падЪм с тоя продуцент как е накарал всичките да си пуснат мустаци. JoyJoy В Туитър се бъзикат и коментират да бяхте кръстили филма "Организацията на мустакатите".  Joy

Ето ги Чаатай  Улусой и Озан Акбаба, които снимат филм това лято с договор с една и съща компания. На Озан филма се казва "Пощальонът" и такава ни е ролята на пощальон. Партнира му готина мацка, но и забравих името.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 12:01 от femmi2

# 107
Тази църква е горе-долу по средата на Истиклял, не знам дали има достъпни уеб камери там, за да видите нещо от сета.
Заради атентатите вероятно има поставени много, на Таксим със сигурност е публична.

# 108
Трета позиция за Чаатай тази седмица тук

https://socipol.com/?c=datalist&beid=imdb

# 109
Отдавна не бях надниквала в socipol.
Диди, благодаря ти!

IMDb Starmetre
Текуща дата: 28.07.2025 г.

Тази църква е горе-долу по средата на Истиклял, не знам дали има достъпни уеб камери там, за да видите нещо от сета.
Заради атентатите вероятно има поставени много, на Таксим със сигурност е публична.
Фло,  как се ориентираш толкова добре? Аз няколко пъти съм се разхождала по Истиклял, имам и фотки оттам, но не успях да вдена къде точно беше църквата, а с уеб камерите направо съм скарана.

# 110
Не е ли арменската църква?

# 111
Не е ли арменската църква?
Църквата  "Свети Антоний от Падуа" е най-голямата римокатолическа църква в Истанбул; тя е построена, за да служи на италианската общност тук.

# 112
Интересни неща сте споделили особено за църквата. И аз не я знаех. Ако идем отново в Истанбул живот и здраве  ще я посетим.

Класацията на Турския Социопол се позагуби, но се радваме, че нашия Звяр е в тройката и интереса не е спаднал от публиката. Класацията вече за да я видиш цялата искат абонамент.
Преди си беше достъпна, но сега са решили да печелят.

# 113
Класацията на Турския Социопол се позагуби, но се радваме, че нашия Звяр е в тройката и интереса не е спаднал от публиката. Класацията вече за да я видиш цялата искат абонамент.
Преди си беше достъпна, но сега са решили да печелят.
Нека си печелят! На нас не ни трябва тяхната класация.
Ние си знаем, че Чачо е най-добрият!

Цитат
✨📸 Стилистът Елмир Джахангирли обяви, че гост-звезда ще се появи във втория сезон на сериала „Мечтата на Ешреф“ и това ще бъде голяма изненада за феновете.

# 114

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 23:52 от femmi2

# 115
# 116
Красота от руските групи:

# 117
Гюнайдъъън

# 118
Добро утро в последният ден на юли. Като миг се ниже времето и лятото. Nature Sunny

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 10:02 от femmi2

# 119
Здравейте, дами!

"Всеки човек в сърцето си знае, изстрадал е и се е чувствал благословен от силата на приятелството. Усещал е това влюбване между души, което надживява влюбването между телата. Приятелите са огледало на нас самите, фазите, през които преминаваме, събитията, които ни бележат."
Понякога да пиеш кафе с добър приятел, е най-добрата терапия, от която имаме нужда.

Честит 30 юли, Международен Ден на приятелството!

"Приятелството е като диамант – среща се рядко, струва скъпо и има много фалшификати!"
Щастлив, усмихнат и приятно споделен с истински приятели ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт