Отговори
# 120
Честит ден на приятелството мили  дружки. Радвам се че че ви има. 🫶 Сентенцията , която сте споделили тематично е много точна. Нашият прекрасен  патрон на темата има малко но истински приятели в живота.

# 121
Чачо и приятели:

# 122
Навремето с Баръш Калъч  имаха приятелство и доста снимки зад кадър и на събития са присъствали. Сега не знам дали се е запазило приятелството, но спомените
остават и уважението. Същото и е с Чаатай и Къванч отдалечиха се нещо... той създаде семейство и има други приоритети и обкръжение.

Усмивки от лятната ваканция на неостаряващия  капитааан. Като виното е. Огън мъж е. 🔥

Бон Апети и Наздраве!

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 13:03 от femmi2

# 123
"Приятелството е обещание дадено от сърцето. Безмълвно, ненаписано. Неразрушимо от пространството. Неподвластно на времето..."

# 124
От Елмир Kissing Heart:

# 125

Цитат
Моята работа по това време.

Цитат
~ 30 юли

Eşref Rüya се класира на 2️⃣ в ТОП най-популярните телевизионни предавания на @ShahidVOD 

# 126

Приятелство и братство 🫶

Не разбрах на кого му викат "Клюкаря" на този със сложното име ,който Диди следи ,но  тя му вика "Слухаря".

Ще се радваме да имат фотосесия от кога желаем това обща или отделна. Инфото е от арабите. Сериала се следи с голям интерес и успех и рекламира така че ще е добре да имат фотосесия и интервю. Чаатай е във върховна форма в момента и ще е грехота да не се възползва от това. Радост за окото. Демет също е в добра форма.  

"Според написаното от Клюкаря звездите на сериала "Ешреф Рюя" Чаатай Улусой и Демет Йоздемир ще  снимат съвместна фотосесия за едно от списанията ,която ще излезе през Октомври".  

Домът на Нисан и Афра - сестрите Акьол се продава или дава под наем. Нисан няма да живее повече  на това култово туристическо място  и във втори сезон ще живее другаде. Апартамента до "Кулата Галата" ще остане в историята на дизитата. Герои са че успяха да снимат в тази навалица и всеки с телефон в ръка иска да снима и фенове и блогъри и журналисти.  

Предполагам, като напредне в кариерата на певица ще има възможности и ще живее в по голяма и хубава къща с градина. 🌳 Ешреф ще си върне богатсвото и позициите . Като излезе от пандиза няма веднага да е в имението, но ще си го върне  и тогава ще закачи портрета на стената  от загадъчното въведение в историята. Предстои да разберем дали това ,което ни показаха е истина умира ли Ешреф от куршуми  и се вкарва сам в това или ще оживее. Трябва да има причина за да постъпи така. Най често се коментира и предполага че Нисан - Рюя също умира и затова той не иска да живее или наистина ще го предаде ,но това не го вярвам. Ако искаше можеше да го направи още в началото , но тя опозна сърцето и душата му на самотен, но справедлив човек помагаш на бедните и беззащитни. Но факт е че е убиец но го прави, когато се наложи заради враговете си и когато са го предали  или да защити себе си или близките си.  Ще има скок във времето или ще му помогнат да излезе , защото е невинен . Избора и решението му са осъзнати и не съжалява затова. Това е истинска любов и саможертва. Като разбере,  че го е направил втори път заради неговата мечта и детска любов Рюя ще му олекне още повече и ще е емоционално ,защото няма да се чувства, като предател.
Това е все пак платоническа неизживяна любов и чувство и не е било реално и споделено и въпреки това  водеше вътрешна  борба със себе си. Знае как да издържи и да се справи психически и физически . Макар, че първият път е било страшно и го е белязало и досега и не иска да си спомня изправителния дом. Младостта му е отишла .

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 18:18 от femmi2

# 127
# 128
Ето го текста от арабите, за който ти споменаваш, Феми.
Аз също имам огромното желание да видя Чачо и Демет в една стилна фотосесия, но много се съмнявам, че това може да се случи.
Цитат
🚨 Според клюкарката: Звездите от сериала „Мечтата на Ешреф“, Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, ще имат съвместна фотосесия, която ще бъде публикувана в едно от списанията през октомври следващата година ✨.

🌀Гьокчем Чобан, която играе музикантката Джерен в сериала на Kanal D „Мечтата на Ешреф“, говори за значението на проекта в живота и кариерата си.

Актрисата каза, че се е сблъскала с проекта по време на труден период от живота си.

Бях много тъжна. Тогава сериалът се появи в очите ми.

Прочетох сценария и ми беше предложен анализ на героинята на Джерен. Казах: Аз съм Джерен, толкова си приличаме. Веднага бях привлечена.“

„Целият актьорски състав е много добър и професионален. Те са училище, а аз съм негова ученичка. Аз съм като гъба. Попивам всичко, което мога от тях.“

# 129
Възможно е да го навият красивият ни темерут заради успеха на сериала и да чуем от извора какво мисли за героя си Ешреф и как се е подготвил.  Личи си че и на двамата им е приятно и атмосферата е много добра на снимачната площадка и всички добре де сработват и забавляват.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 19:53 от femmi2

# 130
Йеее никой не ги е пуснал
Демо за корицата

# 131
Демо е много свежа и готина и лятна на корицата на списанието.
Морска тематика ще е. 💙🩵🩵🤍💅💅

Водя ви нашата нежно ефирна талантлива красавица Хазал Кая 🌸🥰🤍🤍🤎💛💚💚💅💅💅 в реклама на френската  Ланкоме на която е посланик в Турция.

Лайк от колегата и добър приятел Бурак Дениз

# 132
Цитат
💬 Погледите на Ешреф към Нисан са отделна форма на изкуство. Колко красиво я гледа.

# 133
Цитат
💬 Погледите на Ешреф към Нисан са отделна форма на изкуство. Колко красиво я гледа.

# 134
Йеее никой не ги е пуснал
Демо за корицата

Да сложа между тези две прекрасни мацки и кавалера, че картинката да е пълна.

Водя ви нашата нежно ефирна талантлива красавица Хазал Кая 🌸🥰🤍🤍🤎💛💚💚💅💅💅 в реклама на френската  Ланкоме на която е посланик в Турция.

Общи условия

Активация на акаунт