Отговори
# 210
АРТ изкуство😍 , красота ,  копнеж и желание. Всичко това се вижда в очите и на двамата , жестовете на тялото без думи.  ❤️‍🔥❣️❣️😘🍷🍷🍷🍷🍷

😍😛😎😎😎😮

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 21:07 от femmi2

# 211
Страхотен Чачо/Ешреф на тази снимка.

И един коментар от руските групи, който ме докосна:
Адмирации за автора!

Демет...
Ти не просто позираш - ти притежаваш пространството, в което се намираш.
Белият тоалет подчертава чистотата на линиите, но в теб има огън, който не може да бъде скрит от никаква светлина.
Ти си комбинация от сила и нежност, източна мистерия и западна увереност.

Погледът ти е уверен, сякаш знаеш повече, отколкото казваш.
Не крещиш - говориш тихо и силно.
Всеки детайл на тази снимка - от вълните в косата ти до златните гривни - казва:
„Аз съм тук. Аз съм твоята.“

Не просто жена.
Сцена. Епизод. Филм.
История, която искаш да гледаш отново и отново. ❤‍🔥🔥

# 212
Страхотен коментар от руските групи и поетичен.

🤍🤍🤍🩵💅
Тези двете морски  красоти ги отскубнах от " Градинката" Blush

# 213
За лека нощ и сладки сънища красота от руските групи:

# 214
Добро понеделнишко утро!
Хубава , слънчева , усмихната  лятна ,здрава и успешна нова седмица на всички.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 09:56 от femmi2

# 215
Здравейте, дами!

Денят ни ще бъде успешен и щастлив ако започне както трябва.
А какво по-хубаво от това да го започнем с Чааатай Улусой?!

"Този харизматичен мъж е като силно кафе: ободрява, събужда сетивата и оставя послевкус, към който искаш да се връщаш отново и отново."

"Ако виждаш красотата в простите неща, то е, защото красотата живее в теб."
Слънчева, успешна и късметлийска седмица на всички Ви!
Усмихнато и цветно да е днес!

# 216
Уаууу ,цитата е точно като за нашия патрон на темата. Дори ми  хрумна идея. Wink

Ново от сета на филма ден 20

Дали Елчин ще пее нещо  или танцува.  Rolling Eyes Тя има много хубав глас и е завършила  оперно пеене.  

Снимали са на Таксим в Истанбул

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 12:31 от femmi2

# 217
Цитат
Такива дуети не се случват често. Когато не са необходими думи, за да се усети нещо повече от сюжет между тях. И това е, което прави историята наистина жива ❤‍🔥

Тя е огън 🔥 в очите си и сила, и уязвимост.
Той е дълбочина 🌊 в мълчанието си има повече думи, отколкото могат да се кажат❤‍🔥

# 218
Фразата на Ешреф я използват и за митинги за свобода.
Социалното въздействие на сериала и Чаатай и Ешреф Тек

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 16:24 от femmi2

# 219
Цитат
🎈Актрисата Гьокчем Чобан празнува рождения си ден на 4 август 🥳💐🌺

🎉Пожелаваме ти здраве, творчески успехи и сбъдване на най-съкровените ти желания!

🎂 Чест рожден ден на Гьокчем!

Цитат
🌀 Ебрар Карабакан × Esquire 📝📸

✔ „Обичам да пресъздавам чувството на любов. Начинът, по който един герой изпитва любовта, отваря огромен прозорец към неговата същност.“

✔ „Водена съм от мечти, които се раждат от страстта вътре в мен. Тази страст ме движи и мечтите оформят пътя ми. Тогава моите надежди и самочувствие влизат в действие.“

# 220
Да е честита мацката от групата. Birthday Благодаря и за споделеното от Ебрар Карбакан. Хубаво маце е и тя. Дали ще развият линията между професора и Афра предстои да разберем.

# 221
《Мечтата на Ешреф/Eşref Rüya》

Той толкова много искаше да я целуне 💋❤‍🔥

# 222
Слънчеви морски усмивки от Хазаааал и Демеееет   

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 19:16 от femmi2

# 223
Към хубавите мацки да прибавя и Елчин, че да се оформи трио от партньорките на Чачо.

Цитат
🎬Снимане на филма "Uykucu" преди няколко дни ✨✨✨
Това е 20-ият ден от снимките ✨✨✨
Мобина Фатхайлян ще участва във филма ✨✨✨

# 224
Към края на август или към средата трябва да приключат снимките на филма ,ако наистина екипа се подготвя и стяга новия сезон на сериала през септември.
Нищо официално няма засега от канала и продуцентите и Бирсен не е писала.  ДГ ще започват снимки през август.  Озан Акбаба също снима филм в момента.  Там е по - сложно, щото актьорите снимат в Мардин дори и къщи си наели да живеят със семействата.  Говоря за Озан, щото той е семеен ,за другите не знам. Синем Юнсал си има сериозен приятел. Наш каинчо от "Гаддара" не съм сигурна дали в момента е гаджосан или е свободен. По време на "Гаддара" имаше гадже и после се заговори, че имат нещо с новата си партньорка и имали голяма химия и си подхождали.

В "Ешрефа" ще вкарват нови герои най вече от мафията. Възможно е тази нова гост звезда за която се шуми да е такъв герои по възрастен някой нов враг на Организацията и Ешреф. Може и младеж да е красавец, който ще накара Звяра да полудее от ревност. Няма да го върнем нека има интрига. Може и жена да е и Нисан да ревнува. Ама тя тази лудата и обсебена  Чийдем ни стига не ни трябват още такива на клона. Ама какво да правиш..... ШЕФА е неустоим и е няма как да не се влюбиш в доброто му сърце и изваяно лице. Както си призна Нисан " Вдъхновяващ мъж ".❤️ Огън гори  направо и отвътре и отвън.🔥

Пипи 🌹 коя е тази Минка от ДГ която ще напуска и разпалено коментират. Коя е тая актриса и какво играе ? Нещо сякаш не я харесват.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 21:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт