Отговори
# 225

Пипи 🌹 коя е тази Минка от ДГ която ще напуска и разпалено коментират. Коя е тая актриса и какво играе ? Нещо сякаш не я харесват.
Привет! Hug Коя е Минка? Joy Нещо като Чийдем в "Ешрефа", бивша е на главния, докторка, на всичкото отгоре и бременна.Той колкото по не я иска, тя толкова повече се натиска. Joy Страшно неприятен образ. Странно ми е , как "Далечен град" изби рибата. Не знам на какво се дължи, не е нещо невиждано, ама..... Според мен на Озан Акбаба, много е готин(секси)Confounded, срам ме е да го кажа, ама е факт. Joy Мен ужасно ме притеснява, че сериала на Кенан го готвят за понеделник. Ама май няма да започне септември, дано изчакат "Далечен град" да се поизтърка. Joy

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 21:21 от pipilota65

# 226
Е ,значи са се отървали от Минка в ДГ Joy  и ние това искаме в Ешрефа лудата да си отиде и получи заслуженото. При нас нещата с Ешреф и Чийдем са още загадъчни, но са имали интимни отношения, ако не истинска връзка.

Иначе Озан Акбаба е страОтен секси харизматичен мъж и пич.
Нещо като Баръш Калъч е.

Хайде на парти с Демет Йоздемир в Истанбул. Tada

Блести със свои собствен почерк. Nature SparklesСтрахотна е. Усмивки , настроение и стил. Роклята е перфе и стои страхотно по тялото. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 22:58 от femmi2

# 227
Пипи, с това описание на Озан Акбаба погъделичка любопитството ми.  Порових се из нета, за да разбера кой е този секси красавец - актьор. Визуално ми допадна!
От продукциите, в които е участвал съм гледала единствено "Север Юг" толкова отдавна, че не си спомням ролята му.
За "Далечен град" чета само коментарите в общата тема. Не гледам сериала, но ми прави впечатление положителното отношение и високия рейтинг на продукцията.
Инфо за "Eşref Rüya" от руските групи:
Цитат
💡Информация за сериала "Мечтата на Ешреф"

📝 Очаква се сериалът "Мечтата на Ешреф" да увеличи актьорския състав: четирима нови герои ще станат членове на престъпна група, а също така ще се появи нова героиня, изиграна от гост-актриса.

# 228
И аз не го помня Озан от " Север Юг". Той не е от най оборотните и известни актьори ,но народа го опозна в ДГ в главна и важна роля и много от младите актьори намериха популярност там и вероятно и след това ще са търсени.

# 229
Минавам на бързо да се отчета ,че съм жива ,но започнах работа отново и сега се включвам че бях задрямала
Благодаря за всичко споделено!

# 230
В предишния си пост пропуснах да спомена, че и на мене много ми хареса Демет като визия и излъчване.
Има своеобразен и открояващ се стил на обличане и  поведение, което я превръща в център на внимание и респект.
Цитат
Ослепителната Демет Йоздемир на вечерта, организирана от списание "InStyle"😍

Цитат
Televizyon Dünyası
#DemetÖzdemir направи комплимент на #YağmurYüksel, като каза: „Видях те наскоро и много ми хареса. Пожелавам ти много забавление.“

# 231
Май на по предните снимки видях колегата на Демет - Бора Дженгиз с който работеха в два за мен известни проекта. Филма и с Ураз К и първия и сериал с Екин Коч.

# 232

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 11:05 от femmi2

# 233
Добро утро и приятен ден!

# 234
Здравейте, дами!

Спокойно започва вторник. Отпускарско време за актьори, журналисти и последователи. И така ще бъде до края на август, когато екипите ще се втурнат към снимачната площадка.
Феновете в Х също са притихнали в очакване на ново инфо за последните проекти на Чачо.
Цитат
UYKUCU 🧿 Изглежда, че това е пълният актьорски състав на филма "Uykucu", който е дългоочакван от всички фенове. В този проект към Чаатай, който играе Ферман, ще се присъединят Елчин като Сайе и други известни актьори, така че го очаква още един голям успех. 💪🏻
Успех на всички...

Цитат
🌀Първият епизод от сериала „Мечтата на Ешреф“ е гледан от 40 милиона зрители в YouTube 🎬 

"Щастлив е този, който се е научил да се възхищава, а не да завижда."
Антон Чехов
Много усмивки и незабравими моменти в днешния ден ви желая!
Приятен вторник!

# 235

ИИ вече е готов с постерите от новия сезон. ( Може и да не са постери , а просто да е нещо от преди старта на сериала и си ги представя как ще изглеждат двамата. ) Добри са харесаха ми има екшън , чувственост и загадъчност мрак и светлина в историята им и любовта на ЕшСан.  Чаатай - Ешреф е с различна прическа по младежка и стилът му е по лежерен и не е официален и на Демет също е такъв. По принцип е обратното.  Може пък и да е такъв след затвора. Все си мисля, че ще е по обрасъл ,но ще се преведе във вид. Ако са постерите на новия сезон и е имал такава задача не ги е догодил външно двамата, ама нейсе!  

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 12:37 от femmi2

# 236
Феновете продължават да настояват:
Но дали е истина...
Цитат
Срещаме се на 17 септември в @KanalD #esrefrüya #cagatayulusoy 

# 237
Скоро ще разберем кога почваме.
Не даваме зор да е през септември за никъде не бързаме.
В сезон 1 почнахме през пролетния дизи сезон и си бяхме супер. Без да се хвалим но много от мненията са не само фенски че Ешреф Рюя е един от най качествените красиви  проекти хитови. Всеки епизод е кинематография и екипа с който работят е отличен. Разбира се заслуга имат и главните действащи лица и колегите им.
Фенската база е много голяма и подкрепа.

И още от снощното парти с колеги и приятели

От подготовката Hands Nail Care

# 238
Цитат
🎬От сета на филма "Uykucu" ✨✨✨
Във филма ще участва Ахмет Зеки Актюрк ✨✨✨

И нашите любимци...

# 239

агентите Ферман и Сайе 

Общи условия

Активация на акаунт