Отговори
# 600
Благодаря за превода от руските групи и статията. Изникват чок въпроси и съвсем скоро ще разберем отговорите и разгадаем загадките. 

Феновете на Демет я  поздравят за старта на новия сезон. " Добре дошла отново Нисан . Толкова ни липсваше и толкова сме развълнувани."

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 22:06 от femmi2

# 601
Да видим ще излезе ли поне малко истина от тази клюкина:
За имота не ми е интересно, може да си позволи - купил си е, но Чачо да участва в реклама - звучи ми като приказка.
Цитат
💫Турската преса твърди, че Чаатай Улусой е купил вила в елитен комплекс в Бодрум с частен плаж. Цената на недвижимите имоти в проекта достига 20 милиона долара. Актьорът получава 3,5 милиона лири на епизод, а наскоро е спечелил 40 милиона лири от рекламен договор. Любопитно е в каква реклама ще участва известният актьор.

# 602
Добро утроооо

Хубав , слънчев ,  усмихнат и успешен ден на всички🍀 🙂😎😎😎🥰🤍🩵🧡🧡🧡💛💗

Снимат на футболното игрище. Същият този пич вътрешен е писал и издал че  започват и се завръщат и снимат още от рано сутринта и че Чаатай си е обръснал мустака и пуснал отново брада. Това си е предвидимо предвид концепцията за визията му. Може да му променят стила на обличане или нещо по прическата  му.  Любопитно е как ще бъдат Чачо и Демет в новите афиши и каква  ще е идеята и концепцията. Иначе фотографа на продукцията, който и да е той мъж или жена си разбира от работата.  

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 13:00 от femmi2

# 603
Добро утро 🥰

Благодаря за всичко споделено ❣

# 604
Здравейте, дами!

Кафето може и без захар, но без усмивка - горчи.
Да се заредим с усмивки и прекрасно настроение в очакване на
нови снимки и трейлър от сезон 2 на „Eşref Rüya“

Цитат
📊🆕 Най-обсъжданият телевизионен сериал от предходната седмица (от 18.08.2025 до 24.08.2025) според Adba:

Цитат
Най-накрая видяхме любовта ми на снимачната площадка😍😍😍
Осъзнах колко много ми липсва отново🥹 Ето ги вълнуващите епизоди, в които Нисан пее красиви песни, а историята ѝ е дълбоко изследвана🤲🏻❤️🧿 #DemetÖzdemir #NisanAkyol #EşrefRüya ⏳

Цитат
Просто знам, че ще плача този сезон
 #esrefrüya

"Съберете последните дни на август в хербария на вашето щастие."
Мария Берестова
Нека денят ни е изпълнен с щастие, радост, усмивки и позитивно настроение!

# 605

Предполага се че се снима в имението на Ешреф.

# 606
Цитат
📸|.IG| история | derya.rimedzo

„Нека пътят ни е ясен. Обратното броене започна.✨

И един пост от SEDA🌸, който ме развълнува и трогна:
Адмирации за истинските фенове на Демет.
Цитат
Най-значимият подарък, който съм получавала от дълго време 💝 Не само получих албум с всички песни, които Демет някога е пяла, но и този специален подарък от моята скъпа приятелка, която знам, че много обича Демет, и фактът, че дойде при мен от България след дълго пътуване... Има толкова много усилия, толкова много любов, толкова много смисъл в този подарък... Докосна сърцето ми за пореден път.
@zhpanepo
🫶🏻 Благодарна съм, че обичаш Демет толкова много, че се грижиш толкова много за мен🌸 Благодаря ти много 🙏🏻 Толкова се радвам, че те имам, скъпа моя, обичам те толкова много 💜
#DemetÖzdemir 🫂🧿

# 607
Поздравления за идеята и подаръка. Не всеки би направил  това. Браво! Сигурни сме че Демет ще го оцени и благодари и зарадва. Седа е вярна фенка на Демет от много време.

Кои са най обсъжданите продукции преди старта на новия дизи сезон тази есен. Ние сме си супер и сме силни.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 15:09 от femmi2

# 608
Цитат
Актьорът, който изигра доктора в сериала #EşrefRüya, се сбогува със сериала🩵
#EşrefRüya

Цитат
Актьорът Керем, който играе музикант в сериала, отговори на въпрос на фен:

Да, снимките започнаха. Успех в новия сезон. Аз не съм във втори сезон.
#EşrefRüya 

Цитат
🤗🤩Днес сериалът #EşrefRüya се снима в къщата на Ешреф🩵🧿
Все още не е известно кои актьори снимат на това място.

# 609
Няма ли да имат нужда от мафиотския личен доктор в Сезон 2 че няма да участва повече. Не ми се вярва че няма да има ранени и куршуми и екшън адреналин. 💥

Някой от музикантите в групата  няма да бъдат вече с Нисан и е възможно да е продължила сама със самостоятелна кариера.

Продължаваме със статистиката  за този период и август.

Най - обсъждани мъже и жени сред турските актьори и актриси. Найс а Wink

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 16:25 от femmi2

# 610
Да прибавя и една статия към статистиката:

Публикацията на Demet Özdemir развълнува феновете на Eşref Rüya

Публикацията на Демет Йоздемир за Eşref Rüya предизвика фурор. Феноменалният сериал по Kanal D се завръща с нов сезон.

MAGAZİN
28-08-2025 14:00
Вълнението за новия сезон на популярния сериал на Kanal D „Eşref Rüya“ расте . Вторият сезон на феноменалния сериал, с участието на Демет Йоздемир и Чаатай Улусой, е очакван с нетърпение, а публикацията на известния актьор в социалните мрежи развълнува последователите му.

Подготовката на Eşref Rüya за новия сезон
Продуциран от Tims&B и режисиран от Улуч Байрактар , сериалът „Ешреф Руя“ остави своя отпечатък върху миналия сезон. Снимките на втория сезон на сериала, чийто сценарий са Етем Йозъшък и Локман Марал, започнаха. Очаква се новите епизоди да се излъчват премиерно след втората седмица на септември.

Забележителна публикация от Демет Йоздемир
Демет Йоздемир , която играе „Нисан“ в сериала, предизвика интерес към него с публикация в профила си в Instagram. Звездата от „Ешреф Руя“ цитира публикацията на Деря в собствения си профил, като я надписа „Единствена моя, обичам те толкова много“ и привлече значително внимание.

Публиката е много развълнувана
Първият сезон на сериала постигна значителен успех в гледаемостта и спечели голяма фенска база. Очакванията за втория сезон са доста високи. Публикацията на Йоздемир беше интерпретирана от феновете като предвестник на новия сезон.

# 611
Народа не е доволен, че останахме без доктор... "Веднага да идва нов мафиотски лекар. Кой ще лекува и спасява нашите герой в сериала". Отбелязват, че Нисан и Фарук не са били ранени физически в Сезон 1

От сцената зад кадър откъс от епизода . Фона и клипчето са страхотнииии , както и нашият прекрассен и талантлив красавец играещ  с поглед  и очи и двежения на тялото без думи и е толкова въздействащо . Disappointed Relieved
https://x.com/gaddarcagatay/status/1958129040013082685

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 21:41 от femmi2

# 612
# 613
Новичкиииии с колегите и  приятелите ... Отдавна не сме виждали заедно  Хазал и Енис Аракън . Както знаем те са си доста  близки . Relaxed

https://x.com/HazalKayaFansL1/status/1959793238149366122
https://x.com/HazalKayaFansL1/status/1959731418562789540/video/1
клипчета SmileSmileKissing FaceNotesMicrophone

https://x.com/adiba_hanim1/status/1957520634763964926
Backstage от рекламата на Ситроен  🚘🔥

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 18:14 от femmi2

# 614
От сцената зад кадър откъс от епизода . Фона и клипчето са страхотнииии , както и нашият прекрассен и талантлив красавец играещ  с поглед  и очи и двежения на тялото без думи и е толкова вуздействащо . Disappointed Relieved
https://x.com/gaddarcagatay/status/1958129040013082685[/b]
Феми, толкова нови неща си постнала, че се чудя кое по-напред да гледам и чета. Ама Ешреф Тек си ме вълнува най-много и го чакам с нескрит интерес.
Да са живи и здрави феновете в Х, Instagram и руските сайтове - богат извор на информация, видеа и снимки, които можем да ползваме по всяко време.

От продукцията отново ни поставят въпроси...
Цитат
Можем ли да кажем, че Ешреф прекарва дните си в размисли за Нисан и ходовете, които ще направи през новия сезон? #EşrefRüya🤫

"Ще се видим през новия сезон - Ешреф Тек"

Общи условия

Активация на акаунт