Отговори
# 585
Чакам си аз години наред от травмата му с заколването на Айшегюл не мога да се отърся и с изгубването на разума на Пойраз.И като видях началото на сериала с онази сцена ме спира от одма.Харесвам аз лош край ,но зависи дали има смисъл да завърши дадена история така в Пойраз имаше много други начини че нямаха главните миг покой. Не му прощавам!

# 586
Здравейте, дами!

Днес кафето ни е бедно на информация. Няма новини от снимачната площадка, няма оживление и в Х. Каналът си мълчи, от продукцията също глас не се чува. Само Бюшра е споделила в интервю:
Цитат
Бюшра Девели в интервю:
-Харесва ли ти Чийдем?
-Ха-ха, много ми харесва. Искам да кажа, Чийдем не е толкова приятен герой, но ми е много приятно да я играя.

"За щастието няма рецепта. Всеки го приготвя с аромата на собствените си чувства."
Нека денят ни е изпълнен с щастие, радост, усмивки и позитивно настроение!

# 587
Добра вечер😊🥰🍷🍷🍷🍷🥙🧆🧀🍹🍨🤍🩵🩵🩵🐟

Набързо минавам да сложа ретро зеленият кадилак на Ешреф от снимачната площадка на Сезон 2

💚💚💚🥹😊🤫😎😎

Ешреф или Кадир е в този автомобил в момента ? Щом имаше снимки наскоро от затвора значи и Чаатай е бил там, щото иначе няма кой друг да снимат от това място.  Rolling Eyes

Да им пожелаем успешна и приятна работа на всички в екипа  и вълнуващ нов сезон и начало. 🍀

Най обсъжданите продукции. Продължаваме да сме напред и то през ваканцията.  

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 20:49 от femmi2

# 588
Привет момичета моята морска сирена как е?😍
И аз опаковам багажи че ще пътувам не съм видяла Х ще погледна след малко ако има Новости
Еми като пчела си 🥰

# 589
Нова публикация от официалния акаунт на сериала #EshrefRüya Heart

Цитатите са преведени от Катя:

Препоръки за книги от Фарук:

- „Любов... каза той/ тя. Усмихнатото лице на живота в нас.“
Ахмет Хамди Танпънар - Huzur (Мир)

- „Не знаеш, че съм ти задължен, държа името ти в ума си като гвоздей.“
Атила Илхан - Ben Sana Mecburum (Задължен съм ти)

- „Има неща, които никога не отминават, никога не се забравят.“
Сабахатин Али - Kuyucaklı Yusuf (Юсуф от Куюджак)

- „Ибрахиме, събори идолите в мен с брадвата в ръката си; но кой ще замени счупените идоли?“
Асаф Халет Челеби - Всички стихотворения

- „Отсега нататък нека името на любовта в този свят бъде Айтен.“
Юмит Яшар Оузджан - Всички стихотворения

Цитат
#ÇağatayUlusoy и #GörkemSevindik зад кулисите на снимките на #Eşref'Rüya Heart 🖤

# 590
Привет момичета моята морска сирена как е?😍
И аз опаковам багажи че ще пътувам не съм видяла Х ще погледна след малко ако има Новости
Еми като пчела си 🥰

Ех , мило как ти завиждам за Варна и морската градина. Heart Eyes Морската столица я харесвам най вече заради красивите гледки , морски бриз и разходки и магазини.
Да си прекарате чудесно с Молинка и Снежито и да ни слагаш по някой пейзаж.

Тези новости видях от Туитър и фенските профили и ги донесох.  
Но съм изморена от дългия път и багаж разтоварвам и не съм търсила подробности дали има за нещо.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 23:26 от femmi2

# 591
Феми сама съм 🤫

А така дайте малко Ешреф 🤗

# 592

„Eşref Rüya беше обичана повече, отколкото очаквах.“

Вторник, 26 август 2025 г., 9:41 ч.
Kanal D
Сериалът „Eşref Rüya“ с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир е готов да завладее зрителите със запомняща се любовна история и скоро ще се излъчва по Kanal D!

„ГОНДЖА“ НА EŞREF RÜYA: НЯМА ДА ПРОЩАВАМ ЛЪЖИ!
„ТАЙНАТА НА EŞREF RÜYA Е ДА ИМА ЕКИП, КОЙТО ОБИЧА РАБОТАТА СИ“
Ебру Айтемур, която играе адвокатката Гонджа, обсебващата и проблемна приятелка на Гюрдал, изигран от Неджип Мемили, един от запомнящите се герои в сериала „Eşref Rüya“, направи откровени изявления. Айтемур, чиято актьорска игра беше впечатляваща, каза, че за разлика от героинята, която играе, тя действа по-логично: „Мога да потискам емоциите си в определени моменти. Не съм като Гонджа; ако усетя лъжа, няма да спра дотук.“

„ГОНДЖА Е ПРЕДИЗВИКАТЕЛЕН ГЕРОЙ“
Айтемур каза, че Гонджа е герой, който никога преди не е играла, продължавайки: „Тя е толкова луда. Все още се опитвам да разбера Гонджа. Тя е различна жена. Обичам да я предизвиквам. Тогава се справям по-добре. Това, което направи тази роля особено привлекателна, беше партньорството ми с такъв успешен актьор като нашия скъп Неджип Мемили. Започваме да се забавляваме, докато все още репетираме.“ „ТЯ И ГЮРДАЛ ИМАТ ТОКСИЧНА ВРЪЗКА“
Актрисата, която се появява в предаването на Beste Sırapınar „Ne Var Ne Yok“, описва връзката на Гонджа с партньора ѝ Гюрдал като „токсична“ и заявява, че никога не би приела такава връзка: „Хора като Гюрдал все още съществуват. Но аз няма да бъда търпелива като Гонджа. Тази връзка е ужасна.“

„EŞREF RÜYA БЕШЕ ПО-ОБИЧАНА, ОТКОЛКОТО ОЧАКВАХ“
Говорейки за популярността на сериала и възхода му през този сезон, Айтемур каза, че първоначално е вярвала в проекта, но откликът е надминал очакванията ѝ: „Хората на улицата казват, че са го гледали. Мисля, че тайната на успеха е да имаш екип, който обича работата си.“

„ГОЛЕМИ ИЗНЕНАДИ НИ ОЧАКВАТ ВЪВ ВТОРИ СЕЗОН“
След финала на сезона на сериала, Айтемур, която не скри вълнението си от втория сезон, засили очакването, като каза: „Балансът на силите се промени в новия сезон. Очакват ни големи изненади.“

„EŞREF RÜYA“ СЕ ПОВТАРЯ ПО КАНАЛ D.
„ЕШРЕФ РУЯ“ от Tims&B се готви за изпълнения с изненади втори сезон, излъчвайки повторения на епизоди всеки делничен ден по Kanal D.

# 593
Добро утроооо! 🌞

Ех ,колко е готино да си е пиеш кафенцето сред морски въздух и природа и да трупаш спомени.
Хубава екскурзия беше не толкова почивка и плаж, но имам тен.  Видяхме интересни места и купихме подаръци  💝 и си хапнахме и разни вкусни неща. Личи си вкусът и усеща, когато всичко е домашно производство. Yum Където и да си най си е хубаво ,когато се завърнеш у дома. Heart

Подготовка за С 2 от Умут - малкият Йомер  

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 11:30 от femmi2

# 594
Здравейте, дами!

Феми, добре дошла след приятната екскурзия, която сте си спретнали.
Запретвай ръкави и се заеми с Ешреф Тек, на тебе разчитам! Аз съвсем се оплетох в догадки и дати. Уж снимките са започнали на 25 август, а днес чета друго:
Цитат
🤩🤩Заснемането на новия епизод от сериала #EşrefRüya ще започне в четвъртък🩵🧿
Каква е истината никой не знае. Това мълчание от продукцията ме изнервя, а от Kanal D гъделичкат любопитството ни с риторични въпроси: "На кого му липсва толкова много #EşSan?"

Нямам време да ровя из Х, затова за приятно настроение - красивата ни екранна двойка:

"Никога не спирай да вярваш, защото чудеса се случват всеки ден!"
Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!

# 595
Благодаря Еми Hug. Много красиви места и среща с приятни хора и гостоприемни но у дома си е най добре.

Нищо официално от продукцията кога се започва, но не е само при нас така и гадаеш. Тази седмица със сигурност са на снимачната площадка и снимат и стартират. Някой колеги пускат сторита и от екипа също подсказват.  

Турската преса също се вълнува за предстоящият нов сезон и старт на" Ешреф Рюя"  от 17 - ти септември всяка Сряда по Канал D

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 17:09 от femmi2

# 596
Цитат
🎬 Днес започнаха снимките на втория сезон на #EşrefRüya, с участието на Çağatay Ulusoy като феноменалния герой Eşref Tek, режисиран от Uluç Bayraktar и по сценарий на Ethem Özışık и Lokman Maral.

Цитат
Вторият сезон започва днес и сме толкова развълнувани! Знанието, че отново мога да се насладя на уникалния ти талант и да те видя да блестиш във всяко твое изпълнение, ме прави толкова щастлива! Пожелавам ти успех през новия сезон. ✨🧿
Нисан Акьол, до скоро ❤️

Цитат
КАКВО СЕ СНИМА ТАМ, КЪДЕ Е ТОВА? #EşrefRüya #EşSan

# 597
Сервирам фрапето

# 598
Охоооо , фрапенце плаж , море.
Обаче Молка е голяма сладуркаааа да я гушкаш само умната глезанка.

Диди , как е там претъпкано ли е ?
Времето все още е хубаво с лятно слънчево настроение и не искаме да идва мрачното студено време.
Макар, че всеки сезон си има своето очарование и красота.

Емкаааа:blush: Мерси за споделеното. Както се отбелязва с клапата от сета  снимките на "Ешреф Рюя" Сезон 2  са стартирали окончателно днес. Movie Camera

Хайде , успешен старт и сезон и да им спори работата на всички и все така да са сплотени  и помагат и забавляват. Flowers Four Leaf Clover

Вижте какво улових току що от Туитър  

Мюслюм , Фарук  и Джерен от снимачната площадка в джипарата. 🖤

Арабите пишат, че Чаатай е снимал в затвора и Йомер ще го посети. Също така се пише в някои профили,  като източници, че Демет - Нисан е снимала емоционална  сцена в стария си дом от Кулата Галата и ще се мести в нова по-  голяма къща и адрес вече, като успяла и известна певица. Еп 14 от новия сезон ще снимат и има ретроспекции.

От Офиц. страница  на сериала  

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 13:03 от femmi2

# 599

#DZMnews

❥ Сериалът #МечтатаНаЕшреф ще се срещне със своите зрители по Канал D с втори сезон в сряда, 17 септември!

📍 Възникват много въпроси:

Ще остане ли Ешреф в затвора или някак си ще се измъкне?

Нисан напусна страната. Ще се върне ли и ще чака ли Ешреф? Що се отнася до предателството, ти си Кадир!

Ще могат ли сираците, които спазиха обещанията си, да управляват съоръжението, което предателският вълк е превзел?

И така, въпрос след въпрос.

Е, скоро ще е. Ще намерим отговори на някои въпроси на 17 септември.

✍🏻 Hurriyet

Общи условия

Активация на акаунт