Отговори
# 645

Това ме усмихна. 👏🙂😃💚💚🩶🖤

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 19:21 от femmi2

# 646
Не зная нова ли е снимката на Демет, но ако се появи с тази визия като Нисан, Ешреф бързо ще забрави за така жадуваната Руя.

# 647
От последния епизод на "Между света и мен" е тази визия на Демет, Еми.

# 648
От последния епизод на "Между света и мен" е тази визия на Демет, Еми.

Благодаря ти, Катя!
Напоследък често срещам заглавието "Между света и мен". Явно е време вече да изгледам и този сериал с Демет. Но първо трябва да ми кажете колко епизода е и какъв е краят му, че нямам нерви да въздишам по тежки драми.
Не мога да си представя и как ще дочакам края на „Eşref Rüya“. На тръни съм да не ми занулят някой от главните герои, за другите не мисля.

Цитат
#DZMnews
❥ Бюшра Девели зад кулисите на новия сезон на сериала #МечтатаНаЕшреф! 

# 649

От гримьорите - Сезон 1

Ново  от Неджип в караваната на сета

# 650
Eşref Tek 🔥❤️‍🔥

# 651

Турски сериали
Toni Helmy  · 23 август в 21:33  ·
💥 Търсенето на актьори за ролите на Седа и Каптан Батал Байиндир продължава в сериала „Мечтата на Ешреф“.

# 652

Привет в последния ден на август , който е прохладен и дъждовен. ☔🌦️🌦️🌦️🌞🌞🙂🌅 🤍🩵💛💚💦Ех как си лети неусетно времето и лятото и всичко....  ще има още хубави топли слънчеви дни усмивки и настроение и забавление.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 10:38 от femmi2

# 653
Здравейте, дами!

Да изпратим последния ден на месец август с усмивка и надежда септември да ни донесе здраве и щастие в изобилие. С настроение да се наслаждаваме на така очаквания Сезон 2 на  „Eşref Rüya“.
Нямам идея какви актьори продължават да търсят за сериала, но едно е сигурно - Заснемането на плаката за втория сезон на „Eşref Rüya“ е в ход, а може и да е приключило.

Цитат
💡📝Носят се слухове, че шокиращото напускане на сериала „Мечтата на Ешреф“ ще бъде напускането на Кадир, слуховете се засилиха след обявяването на нов враг.

"Всичко в живота е въпрос на нюанси.."
Ги дьо Мопасан
Нека и в днешния ден бъдем усмихнати, позитивни и изпълнени с обич!

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 12:09 от Emiliya

# 654
Хайде , народе имаме кадър папарашки заснет но важното е че видяхме елегантен и костюмиран Ешреф излязъл от затвора вече е на свобода и никой и нищо няма да го спре.  

В Туитър са развълнувани и  пишат "Машаллах Чаатай дори и гърбът ти е величествен. Какъв мъж , каква харизма".  Благодарят на този който го е снимал че досега го криеха от нас от продукцията. Веднага излязъл и се разправя с психопатката, ще я вкарат в диспансера няма да и се размине този път. Предполага се че са в съда и Гонджа също трябва да е там като негов адвокат.  Иначе това, което виждаме в далечината в гръб прическата му не е променена много за брадата още не знаем колко е дълга. В тяло е супер запазил е форма. Но той и нямаше много време да се глези и работеше през лятото.  

От караваната на Демет - "нейният втори дом".

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 14:20 от femmi2

# 655
Хайде , народе имаме кадър папарашки заснет но важното е че видяхме елегантен и костюмиран Ешреф излязъл от затвора вече е на свобода и никой и нищо няма да го спре. 

Наистина е голяма еуфория в Х.
Феновете:

Първата ни снимка на Çağatay (Eşref Tek) от снимачната площадка на Eşref Rüya пристигна.
Честито!

Неговата харизма, хубавият му външен вид, думите му, тонът на гласа му, сцените му, които подхождат на музиката, обръщането и отдалечаването му... накратко, Ешреф ни липсваше толкова много...

Публикация с признателност за красотата на нашето момче. 🔥😍🫠🙃♥️

Цитат
📎Съобщава се, че снимачният екип на сериала „Мечтата на Ешреф“ е заснел 27 сцени досега. В момента снимките се провеждат в затвора. 

# 656
Като пуснат фрага и почне сериала ще се отпушат нещата и няма да е толкова потайно. Сега и рекламата не е същата като в началото ,дано се засилят. Фенове , блогъри , журналисти ще намерят и разберат локациите и ще имаме снимки.

Много оригинално и красиво браво на креативните фенове. 👏Началото и края. Понеже пропуснах да го цитирам го намерих назад в темата.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 16:30 от femmi2

# 657

Според арабските фенове:
Цитат
🚨С развитието на събитията, един от героите, близки до Ешреф Тек, ще го предаде, и то най-близкият по няколко причини, според мен.
⬇️

Цитат
За съжаление, според новините, които циркулират зад кулисите, но не са потвърдени,
С голяма вероятност именно той ще се раздели, но в следващите епизоди, а не в първия епизод
😭😭💔💔

Ново от IG на Демет:
Преди да свърши лятото 🌞🤍

# 658
Е , стига де.... Кадир ,сега и Мюслюм от близките му ще го предаде. Дано е измислица и да не е вярно това. 😢🙏 Ешреф няма да издържи вече на всичко това миличкият. И аз няма да му простя също. Иначе Толга Текин е симпатяга и е от добрите актьори. И да си тръгне Кадирчо няма да ние мъчно. Иначе актьора добре се справя нищо лошо не мога да кажа. Най вероятно Ешреф ще му види сметката и то заслужено по причини или някой друг от новите герои.

Прокурорката , която ще влиза би трябвало и тя да снима, като са в съда Ешреф и Чийдем. Може би тя ще помага на Ешреф занапред и ще му повярва. Доста въпроси и загадки.  Rolling Eyes

Благодаря за снимките от Демет. 💅 Много са хубави и тя също. Мъчно и е че си отива лятото, но спомените и летните емоции остават. Забелязва се че има промяна и ще имаме нова Нисан много по огненаааа. Така че Ешреф Тек да му мисли как ще й устои.  Ще бъде и с нов стил по-  уверена вече с кариера и много ухажори. Но не е забравила Ешреф ,както и той нея. Има твърде много неща, които ги свързват. При тях има  изгаряща , опасна и луда любов неизживяна.  Първата им среща след затвора ще е вълнуваща и за зрителите и за тях самите. Къде ли ще е бъде може би на тяхното място в парка. Със сигурност ще посети нейно участие някъде да слуша как пее и ще си купи албумът й с новите песни.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 20:41 от femmi2

# 659
Забелязва се че има промяна и ще имаме нова Нисан много по огненаааа. Така че Ешреф Тек да му мисли как ще й устои.  Ще бъде и с нов стил по-  уверена вече с кариера и много ухажори. Но не е забравила Ешреф ,както и той нея. Има твърде много неща, които ги свързват. При тях има изгаряща , опасна и луда любов неизживяна. Първата им среща след затвора ще е вълнуваща и за зрителите и за тях самите. Къде ли ще е бъде може би на тяхното място в парка. Със сигурност ще посети нейно участие някъде да слуша как пее и ще си купи албумът й с новите песни.
Феми, много се размечта, ама Етем да не ни попари с нещо неочаквано и да хвърли я Нисан, я Ешреф в прегръдките на някой друг/ друга. Изобщо не зная какво да очаквам от него.
Пък и Ешреф с неговата мания по Руя и Сираците кога ли ще се престраши да признае пред себе си, че обича Нисан. Аз искам първо да си загуби ума по Нисан и едва след това да разбере, че тя е Руя.

Общи условия

Активация на акаунт