Отговори
# 660
Вярвам, че Ешреф вече мисли различно дори и да е имал мания по Руя и се надявам се да не ме разочарова. Той си изгуби акъла и сърцето по Нисан още, като я видя в асансьора и погледите им се срещнаха за първи път. Той затова се бунтуваше и не искаше да си признае и предаде мечтата си и платоническа любов. Но се предаде и дори саможертва за втори път така че какво по - голямо доказателство без да знае истината, но я усеща с душата си и инстинкта си. ❤️‍🔥 Тяхната история и любов в написана с кръв още от миналото им и юношеството и чак до настоящето им. Така, че и това ги свързва. Саможертва и тайни. Нисан още си мисли и чувства виновна заради Нимет , но ще разбере истината след като Ешреф излезе от затвора, че онази лудата е виновна за всичко.  

Искаме повече романтика и ретроспекции това е задачата на Етем и екшън разбира се който ще бъде режисиран отлично от Улуч и екипът му. Дори и да има някаква смяна в екипа за някой друг епизод  Байрактаров си е главния режисьор ,както и Вейсел оператора.  В клапата си го пише и сме спокойни.  

Етем дори да ги хвърли в прегръдките на други и да има интриги и ревност  това ще са игри и от двамата и пак ще се съберат и няма да избягат един от друг колкото и да искат. Ешреф съм сигурна напълно че няма да погледне друга с такива влюбени очи и сърце. Ще се дразним с Динчер този новия конкурент когато е с Нисанката но и тя да внимава в картинката че още съм и ядосана как постъпи и избяга и остави оръжието и  се обади на Ешреф и той пострада. Но го има и момента, че и по друга причина постъпи така и реши да поеме вината.  

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 01:22 от femmi2

# 661
Фемиии, не можа да ме убедиш. Няма мания по Руя ли? Че защо хукна да я търси след обаждането на фотографа.
Заряза Нисан сама в парка, остави Сираците и... се изстреля като куршум, за да зърне Руя. И още не може да прогледне, че рисува Руя с чертите на Нисан.
Това хамлетуване ми иде малко в повече. Липсва ми мъжката твърдост и решителност в отношението му към Нисан. Тази негова колебливост ме обърква.
Влюбеният трябва да умее да отстоява позиции и да брани любовта си. Да, пожертва се и влезе в затвора заради Нисан, но това не е достатъчно.
Или Етем не умее да разкрие в дълбочина всички чувства, които бушуват в душата на Ешреф, или аз нещо съм се повредила и имам прекалено големи очаквания.

# 662
Може би повече му е любопитството за Руя.

# 663
Не казвам, че не е имал мания , но вече няма сега след преживяното. Втори сезон ще бъде ново начало за живот , любов и уреждане на сметки. Ешреф ще се бори за Нисан и когато разбере, че това е лицето на Рюя още повече ще се бори и няма да се откаже , защото този път любовта му е истински споделена.💞 Тези думи, които ги наговори при посещението в затвора бяха нарочно и го болеше изричайки ги но нямаше как иначе да я отдалечи , защото знаеше, че ще минат години в затвора и не беше сигурен дали ще излезне скоро ,но ето че нещата се обърнаха... Но и тя не биваше така да му се връзва и вярва толкова ,защото вътре в себе си знаеше че я Обича дори и да не го изрича на глас. Ешреф е истински мъж във всякакъв смисъл на думата и ще се изправи и признае чувствата си и ще каже  Обичам те. Heart  

Прави сте че и любопитството му надделя, когато му свиха номер че са намерили неговият сън и мечта. Използваха слабото му място ,но и той без да се замисли  повярва на детектива и дори се разплака. Той я търсеше цял живот и не спираше и се беше вторачил в тази бенка. Като фикс идея е.  Не знаеше жива или мъртва ли е как живее  и  къде, има ли семейство. Дори не знаеше какво ще и каже и как ще реагира и ще го обикне ли като мафиот и убиец? Само тя може да го измъкне от калта и този мафиотски живот. Няма да е лесно, защото е почти невъзможно да се измъкнеш чист да не те преследват и застрашиш любимият си човек  и  да живееш спокойно и щастливо някъде далеч.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 00:48 от femmi2

# 664

Феми, ето затова те харесвам! Не даваш и прашинка да падне на Чачо и на героите, които пресъздава.
Браво! Уважавам фенове, които отстояват позиции и ги защитават. Не понасям лицемерите без собствено мнение.
Ти си истински фен на Чачо. Толкова хейт отнесе (дори и заради мен), но не се сломи. Продължавай в същия дух, момиче!
Може и да се разминаваме в отношението си към някои герои и продукции, в които нашият красавец участва, но това не ни пречи да продължим с хъс и удоволствие да споделяме всичко, което ни вълнува.
Цитат
Ново с Чаатай Улусой от снимките на втория сезон на #МечтатаНаЕшреф 🎬

Може би повече му е любопитството за Руя.
tigasa, много си права! Не взех под внимание този аспект. Но толкова е силно желанието ми Ешреф и Нисан да избухнат с любовта си, че цялото това протакане с мечтата по Руя ме дразни.

# 665
Дори и аз която не гледам сериала мога да кажа ме е обсебен от Рюя.🤣
А привет от мен нося една интересна снимка

Бурчинка се е шопнала и писала 😍
Мерси че ми отделихте място.🤣

# 666
Здравейте, дами!

Нов ден, нов месец, ново начало! Да му се насладим с голяма чаша горещо ароматно кафе!
Да се заредим с положителни емоции, широки усмивки и слънчево настроение!
Нека Септември да е щедър на здраве и сбъднати желания!
Да започнем новата седмица с нашите любимци - EşSan  
в очакване на новини около Сезон 2 на „Eşref Rüya“.

''Има красота, над която годините нямат власт  - красотата на сърцето.''
персийска мъдрост

Цветен, усмихнат и позитивен ден ви желая!
Нека новата седмица бъде здрава, успешна и спокойна!

# 667

Здравейте на всички Simple Smile

Здравей Септември ☀️🌤️🍁🌾🍂Flowers Four Leaf Clover  с нови емоции и вълнения.   Освен новото начало на С 2 на нашия екшън сериал ще имаме и друг повод за усмивки и купон за РД на нашият природно красив прекрасен и талантлив темерут.🤩🌟🌟🎉🎉🍷🍷🍷 Между две зодии е и не е лесен за характеризиране.

Ново - зад кулисите. Започнаха да ни показват и приготвят шикозният стил на Чаатай - Ешреф , като излезне от затвора на свобода.

Тази седмица би трябвало да се активизират и пуснат фрага и постерите. Или тях по - късно. Надяваме се да ни зарадват и с бекстейджа.  Снимат на хубаво , широко и интересно място постерите с проф фотограф Жилян. Каква ли ще е идеята... Защото няма нищо случайно още от началото имаше подсказки.  

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 12:08 от femmi2

# 668

Феновете губят търпение. Сами пишат сценарии и творят колажи:

Сезон 2 на #esrefrüya .🚬

Цитат
Чувствам се сякаш между днес и утре ще имаме тази публикация.....и аз съм тук и чакам 🔥🔥

От руските групи:
Цитат
💥 Новината, че Гьоркем Севиндик напуска сериала #EsrefRüya, не е вярна. Актьорът продължава да играе в сериала.  

🌀 Рисунка с молив ✏ Ешреф Тек

# 669
# 670

Уауууу, чок гюзелим. Мерси Дидеееее че го сподели. 🌻

Не мога да повярвам че имаме ГГ с клапата за С 2. Как са го навили и убедили Чаатай бей ?  Явно този път е кандисал да рекламира Joy и ни зарадва.  Изглежда уморен или така трябва да бъде и пресъздаде Ешреф че излиза от затвора. Но е красив и елегантен и пръска с харизма и те приковава. 🩶🖤🔥🔥😍 Този глас и тембър, който казва " Ешреф  Тек е готов за Сезон 2 ,а ти ?  

Демет е много хубава ,енергична и усмихната. 🙂 и те кара и ти да се усмихваш.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 18:34 от femmi2

# 671
Ново от Лидия

# 672

Уауууу, чок гюзелим. Мерси Дидеееее че го сподели. 🌻

Не мога да повярвам че имаме ГГ с клапата за С 2. Как са го навили и убедили Чаатай бей ?  Явно този път е кандисал да рекламира Joy и ни зарадва.  Изглежда уморен или така трябва да бъде и пресъздаде Ешреф че излиза от затвора. Но е красив и елегантен и пръска с харизма и те приковава. 🩶🖤🔥🔥😍 Този глас и тембър, който казва " Ешреф  Тек е готов за Сезон 2 ,а ти ? 

Демет е много хубава ,енергична и усмихната. 🙂 и те кара и ти да се усмихваш.
Страхотни са... Нямам думи, чакаме с нетърпение!

Цитат
Ешреф Тек е готов за втори сезон… А вие? 🔥

Новият сезон на #EşrefRüya идва скоро по #KanalD!

Цитат
Нисан Акьол е готова за втори сезон… А вие? 🔥

Новият сезон на #EşrefRüya идва скоро по #KanalD!

# 673
Мерси за гифчетата. Heart EyesНашите любимци са повече от уникални и страхотни. Ще пръскат с химия и талант. Опасно близки.  

В Соц мрежите е еуфория и радост и се твори и вдъхновява.  🔥😍👏👏 Още веднъж благодарим на канала и продукцията за хубавата изненада. Много рядко ще видиш Чаатай такъв.  Затова ще се помни в историята.

И още новости

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 19:38 от femmi2

# 674
Аз си откраднах и превода, направен от Катя в темата на Градинката.

Rotating Light КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В НОВИЯ СЕЗОН? Rotating Light

След като плени публиката с първия си сезон, "Eşref Rüya" е готов да се завърне във втория си сезон със своята зашеметяваща любовна история, силни конфликти и дълбоко написани герои. Този сезон недовършената история на Ешреф и Нисан ще бъде изпитана още по-сурово с нови врагове и неочаквани съюзи.

ЛЮБОВ, ОТМЪЩЕНИЕ И НЕДОВЪРШЕНИ СМЕТКИ...

Докато борбата на Ешреф за оцеляване в затвора се съчетава с отмъщение и разчистване на сметки навън, пътят на Нисан към славата ще донесе нова опасност, изпълнена с мрачни тайни. Съдбите на Ешреф и Нисан отново ще се преплетат и ще докоснат сърцата на зрителите, а любовта, отмъщението и борбата за оцеляване ще бъдат представени на екрана много по-силно през този сезон.

НОВИ ГЕРОИ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ ИСТОРИЯТА

Историята на "Eşref Rüya", продуциран от една от водещите компании в сектора Tims&B, с изпълнителни продуценти Тимур Савджъ и Бурак Саяшар, режисиран от Улуч Байрактар и с сценаристи Етем Йозъшък и Локман Марал, ще стане още по-вълнуваща с добавянето на нови герои.

Сюжетът на "Eşref Rüya", който представя любов, мрачни връзки, предателства и борби за власт от различни гледни точки, скоро ще бъде по Kanal D с новия си сезон!

Има нова снимка и с Чаатай, интересно кое е това място? Локацията не сме я виждали досега май:

И синхронно https://x.com/i/status/1962536446272614440 Sign Clapper

Общи условия

Активация на акаунт