Отговори
# 30
Тук пишат , че този човек от продукцията е потвърдил, че старта ще е на 17 - ти Септември Сряда по Канал D

Всичко може да се промени в движение нищо не е сигурно.
Цитат
💣💥Според член на продуцентския екип, премиерата на втория сезон на сериала „Мечтата на Ешреф“ ще се състои на 17 септември.

Кастингът на актьори вече е започнал, а в момента се водят преговори с евентуални кандидати.

# 31
Привет ,момичета! Heart
Много време не съм ви навестявала,но иначе си гледам разни моменти от Ешрефа....особено либовните....чудесна двойка са Чачо и Деметка...супер... Heart Eyes
Гледам снимки,а и разбрах за филма ,който ще снима Чачо с Елчин...тя не му ли е кака???
Чачо още с новата мацка ли е...явно много се крият,защото не съм попадала на нови снимки.
Наш Алпчи почива активно,някои от вас знаят.... Благодаря ви ,че от време на време идвате,то щото аз сама си пиша.... ще видя,ако на есен няма проект ,може би ще се откажа и ще спра темата... Thinking
Както и да е ...ето го нашият красавец... в Кипърско... Heart Eyes Joy

И едно малко въпросче...Момичета,постоянно ми излиза една реклама у фейсо...на руски и на енглиш,че и на арабски...Двойная жизнь миллиардера ...артиста много ми е познат....участваше  в един следобеден сериал по Нова ,преди време...това сериал ли е или филм? Тя е Хира,а той Къванч...

Благодаря предварително! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 32
Светлееее Heart Eyes добре си наминала при нас и ни зарадва. И никакво отказване от темата дори и Алпи да няма проект все ще я поддържаме.
Сигурна съм че ще си хареса нещо но след като се опари и разочарова е нормално да не бърза и подбира по добре макар че това си е на късмет в дизи проект по ТВ. Иначе на дигиталните платформи е различно. Всяко нещо си и плюсове и минуси. Иначе добре  релаксира в Кипър.

Не се сещам за това, което питаш.Rolling Eyes
Може ли да споделиш видеото.
Дидка е на ти с тия неща може и да ти помогне и отговори.  

Нашия в момента снима филм с Елчин. По голяма е от него но той винаги се падал по каки  и му отиват и в сериал и Реал. И той вече не е малък така че... Зрял мъжкар е вече.  

Още са заедно с Аслъхан но какви точно са им отношенията те си знаят най добре. Не крият връзката си го но Чаго работи много в момента с натоварено темпо така че новата изгора трябва да свиква и прояви разбиране, ако иска да продължи връзката им. Да не го ревнува и подкрепя. И да се разделят е нещо нормално. Живота е непредвидим.

# 33
...ето го нашият красавец... в Кипърско... Heart Eyes Joy

Ааа, Свет, как ще оставиш красивото момче без тема?!  Ние откъде ще се информираме за него. Ако трябва ще помагаме, но Алп ще присъства във Форума.
Аз вярвам, че без проект няма да остане и рано или късно ще си намери нещо подходящо. Hands Pray Талантливите актьори винаги се реализират.
На въпроса ти не мога да отговоря, защото не съм много на ти с турските продукции, ограничила съм се до следенето само на няколко любими актьори.
Усмихна ме този колаж, дело на ИИ.

🌀 ИИ - семейство Тек😍

# 34
# 35
Добро петъчно лятно утро

От сета на филма

# 36
Добро утро! Heart
Ето някоя снимка от този филм или сериал...ако някой знае нещо за него...

Лек ви ден,момичета ! Hug

# 37
Здравейте, дами!

Петък е, почивните дни са зад ъгъла, а лятото е в разгара си.
Да наситим и този ден с настроение и усмивки.
Снимките на "Uykucu" продължават.
Ето още малко снимки от сета:

"Мечтай! Ако една мечта пресече ума ти, тя ще пресече и живота ти."
Нека денят ни изненада с нещо необичайно, различно и мечтано!
Усмихнат и щастлив да е!

# 38
Свет Flowers Hibiscus сякаш тези двамата са от лятно дизи, но не   съм много сигурна.

Целувки и поздрави  от Хазааал 🤍🩵💛💛🙂😚

# 39
# 40

Цитат
#EşrefRüya на платформата Shahid днес, на 25 юли, на 2-ро място в общото класиране, в топ 10 от 18 държави, в 2 държави на първо място, в 6 държави на второ място, в Египет, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства в топ 10 на две платформи - Shahid и Amazon Prime.

# 41
Пак съм аз,но идвам с НОВИНКА....Heart Eyes

# 42
Свет:hugs:  айде дано!  За лятното дизи се оказа фалшива новина със Симай Барлас. Но не беше от Бирсен ,а от други източници. 

Деметка подготвя изненада:nail_care: сетих се че трябва да излезе и новата й фотосесия, която снима.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 19:52 от femmi2

# 43
Свет, радвам се за Алп. Дано е вярно инфото и участието на Алп в новия проект да се потвърди. Hands Pray

Деметка подготвя изненада Hands Nail Care сетих се че трябва да излезе и новата й фотосесия, която снима.
Сладурка е Демет, очаквам с нетърпение новата ѝ фотосесия.
Късметлия е Чачо с две прекрасни партньорки в последните проекти.
Благородно им завиждам и на двечките, че имат късмета да играят с нашето красиво и талантливо момче. 

Зад кулисите на снимките на филма "Uykucu"

# 44

Общи условия

Активация на акаунт