Отговори
# 90
🌀 „Де да имах сили да ти се съпротивлявам.“ Heart

# 91
Това си го краднах  от "Градинката", като скрийншот Blush

От блогърите 

# 92
《Мечтата на Ешреф/Eşref Rüya》

Първи прегръдки ❤‍🩹🥺

Цитат
💫💫💫Рядка актуализация в социалните мрежи на Угур Йълдиран!

# 93
# 94

Към състава в новият сезон на "Ешреф Рюя" ще се появи изненадваща гост звезда - актьор. Кой ще е той или тя ?  Мъж или жена и каква ще им е функцията.

В коментарите пишат, че желаят да е мъж и то много красииив конкуренция на Чаатай - Ешреф и  да се залепи за Нисан и Звяра да полудее от ревнооост.🔥🔥🔥💥

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 20:52 от femmi2

# 95
Гост актьор е това колко да остане?

Към състава в новият сезон на "Ешреф Рюя" ще се появи изненадваща гост звезда - актьор. Кой ще е той или тя ?  Мъж или жена и каква ще им е функцията.

В коментарите пишат, че желаят да е мъж и то много красииив конкуренция на Чаатай - Ешреф и  да се залепи за Нисан и Звяра да полудее от ревнооост.🔥🔥🔥💥
[/b]

# 96

Към състава в новият сезон на "Ешреф Рюя" ще се появи изненадваща гост звезда - актьор. Кой ще е той или тя?  Мъж или жена и каква ще им е функцията.

В коментарите пишат, че желаят да е мъж и то много красииив конкуренция на Чаатай - Ешреф и  да се залепи за Нисан и Звяра да полудее от ревнооост.🔥🔥🔥💥
На мене не ми се нравят любовните триъгълници, пък и вече си имаме сериозен претендент за любовта на Нисан. Кадир е насреща.
Аз продължавам да се надявам да вземат Арас Булут в сериала. Hands Pray Да бъде истински приятел на Ешреф и да го насърчава в любовта му към Нисан. Байгън ми дойдоха нравоучителите от Сираците.

# 97
Арас не би дошъл да играе подпорка в случаят  и неговия хонорар не е малко.

# 98
Арас не би дошъл да играе подпорка в случаят  и неговия хонорар не е малко.
Че защо пък да е подпорка? Сериалът не е на ръба на оцеляването, за да влиза някой да го "подпира".
 Зная, че хонорарът на Арас никак не е малък. Той е много оборотен и талантлив актьор и ако му хареса ролята не би отказал да работи отново рамо до рамо с Чачо.
Единственото нещо, което би го отказало е филма за Чукур. Говореше се, че ще започнат снимките това лято.

# 99
Дидето може би има предвид, че ще иска да е наравно с Чаатай, като главен както в Ичерде .
Не знам дали би приел ей така да влезе за да се покаже само и хонорарът му не е малък.  
Като, гост звезда може и да приеме да разклати Звяра и да си тръгне .... Или той ще му види сметката. Но ако вкарат някой който да му бъде опора и подкрепа без да го критикува и жалва ще се радваме.

Слава Богу сериала е чок успешен и няма нужда някой да го спасява и подпира. Всички актьори се справят и народа си харесва главните актьори и двойка на екрана. Чаатай е толкова адски мъжествен и  красив че думи нямам. Таланта му е безкраеееен. Nature Sparkles 

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 01:53 от femmi2

# 100
Поредното прекрасно видео:

https://x.com/i/status/1949731875460653505

# 101
Да Феми точно това имам на предвид.Актьорите са от еднакъв ранг вече не е като преди години.Освен това Тимс не е много ейваллах продукция гледала съм Тешко до някъде говоря доказателства че буквално изгониха Чаалар че се осакати за да вкарат Мурчо.🫢
То не остана дни и сме в август вижте в Гаддар имаха късмет с договора на Ибо също.Евентуално могат да навият Тано или някой с който е работил и аз не знам.

# 102
# 103
# 104
От локацията на " Сънливеца". Преди бяха писали, че ще бъдат в района, където  са снимали "Апартамента на Невинните" на ОГМ.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 16:20 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт