Отговори
# 705
Чета някой  коментари, че съжаляват че този кораб е отплавал и харесваха тази двойка и искаха да ги развият. Аз също ги харесвам. 💕 Можеше да научи много от професора и да поумнее и да не създава вече неприятности на кака си.  Афра дали ще замине някъде да учи в чужбина или нещо лошо ще се случи и как ще преживее това  Нисан.🥺

Подхождат си и да има разлика не личи толкова и не е фрапантна като сегашните, които могат да ти бъдат бащи направо. Каква е тая мода нова и състезание тая година в дизи индустрията и по количество и по възраст ? !
Не съм старомодна но някои не мога да ги възприема като случая с Кенан и Афра. Още не се знае дали ще са любовна двойка или могат да се окажат роднини но щом я пишат като партньорка....
Но знае ли човек в световното кино има добри и запомнящи се партньорства и сериали и хитови.
Та в турското предстои да се разбере как ще е. Ние сме си нормални и чок добре и нямаме такива терзания. Stuck Out Tongue

Хафса също ще си партнира с доста по - голям. Няма нищо вечно така и с младостта. Иначе Мехмо и Кенен си ги уважавам , особено Кеню още от Езел най легандарният сериал и роля в дизи индустрията .  Но на него са му спирали сериал   и се отнесоха не добре дори го излъгаха за една роля и той с право се обиди и от тогава не е бил на екран . Колежката Афра разбирам защо е приела това е чест и добре за кариерата й а и Онурката знае как да прави бизнес по принцип  и е развързал кесията . Money

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 17:38 от femmi2

# 706
Новата тенденция не желая да я коментирам ,че и мен ме засегна с Керем ама от всички той най-много го отнесе а мен целия ми яд към него е само за ОГМ-то че се намуши там дано му е спокойно да не го мисля.

На Хафса и Мемо не е точно партньорство защото Селяхатин и е партньора на Хафса и като гледах тийзъра ми седи някаква подгрявка на Ашк и Мемну нова версия. Мурчо и Джемре да не ги коментирам ,че нея ако и направят и бръчки дори не изглежда по млад като нея.

# 707
Ех , това ОГМ .   Доста се хейти по разни причини и му пожелават неуспех ....  Чаатай е работил доста успешно с тази компания продуцентв дигитални проекти.

Дидкеееее , за нас двете джанъм да се насладиииим на чар , усмивки и харизмаааа . Heart Eyes Двамата са на възраст, но са прекраснииии пу , пу ! Дай боже всеки му да остарява така естествено .

Шербета започва новия  Сезон 4

Редактирам се .... Тази Сряда вечер ни пускат тийзъра на ''Ешреф Рюя'' С 2

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 20:19 от femmi2

# 708

Ешреф Тек имаш посетител.
- Мислех ,че няма да дойдеш пак.
Това е Рюя. Откъде намери тази снимка?

# 709

Ешреф Тек имаш посетител.
- Мислех ,че няма да дойдеш пак.
Това е Рюя. Откъде намери тази снимка?

Уауууу , Дидкооооо благодаря ! Огън е.  Нашите хора са просто уникални. То погледи , то жестове ,игра с тяло.💥💥💥🔥🔥❤️‍🔥👏👏⚡⚡✨✨ Нямах никакво съмнение че жената с токчетата и посетителя е Нисан , когато загатнаха от продукцията преди това и написаха '' Ешреф Тек имаш посетител''.  И голямата загадка е защо му даде  и показа снимка  си като малка тоест на Рюя. Дали не е разгадала и разбрала нещо и сега и от кого само Чийдем знаеше и бомбата ще избухне по - рано от колкото си мислехме. Ама са страхотни облечени стилно и двамата. Heart Eyes 🖤🩶🩶 На Чачо брадата и косата и стойката и вътрешното усещане. Същински Ешреееееф.🙀🙀😽 🔥 Не се връзва много човек в затвора костюмиран  , но както и да е ...  Демет - Нисан е много хубава. 🤩

От Титър " Боже мой толкова ни липсваха. Най неввроятната и мощна двойка са тук". Sob  

# 710
# 711
# 712
Сега съдейки ,че е тийзър не знам дали ще го вкарат в епизода като момент мисля ,че нали ще умре сестра и сигурно ще остане върху него и ще го отвинява защото го гледа с невероятна омраза.

Феноменалният телевизионен сериал #EşrefRüya отново завладя публиката с поразителния тийзър, пуснат за втория си сезон.

Ешреф, оживен от Чагатай Улусой, и Нисан, изигран от Демет Йоздемир, са изправени пред още по-голямо предизвикателство във втория сезон. Интензивният зрителен контакт, снимката, оставена на масата, и истината за "Рюя" в тийзъра извеждат историята на съвсем ново ниво.

# 713
Трейлъра е поразителен , загадъчен  и въздействащ и оставащ без думи. Майсторско изпълнение от актьорите и отлично режисиране и качество.  

В погледа на Демет - Нисан има смесица от чувства и емоция. Ешреф е на по - лек режим и си възвръща позициите. Не е очаквал да види отново Нисан след като си тръгна разплакана чувайки отново за Рюя. С тази снимка, която му показа сякаш наистина му подсказва и казва истината и това ще е нейното отмъщение особено ако обвинява Ешреф за смъртта на сестра си. ( Ако Етем я изкара така) . Дано не е ама ще е в негов стил. Ешреф няма истинска вина ,но е в мафията и има врагове.

Нисан няма как да разбере истината освен от Чийдем и тя нещо пак да върти и манипулира ,но няма да остане безнаказана рано или късно.  

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 11:28 от femmi2

# 714
Х нещо е спрян няма достъп тъй ,че давам архивен кадър за лека нощ

# 715
Сега влязох в Туитър и работи .....

Цитат
О, Боже, Боже, те идват силни този сезон 🔥🤌😲каква страхотна закачка, какво присъствие имат, каква красива двойка 😭😍😍завръщат се AAAAAAAAAAAA какво вълнение 🤌🤌🤌🛐 https://x.com/QueenDreamer8/status/1963314072369209847

Ново от сета

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 02:15 от femmi2

# 716
Имаше бъг но го оправиха както и да е.
Лекинка!

# 717
Не знам как си пиете кафето, момичета, но да ви донеса малко захарче Kissing Heart

# 718
Добро утро и благодаря за шекерчето с кафенцетооооо Yum

И ощеееее сладко греховно изкушениеее. Поглед ли е чудо ли е талант ,ли е аура ли е сила ли е ,магнетизъм ли е. 😱😱🫣🤯🤯🥵🥵🥵🥵😻🙈⚡✨💋💋💋🫦👁️👁️👁️❣️💟🩶🖤🖤🤎

Краят на С 1 в затвора и посещението

Началото на С 2 от там където свърши. Ешреф намери своята мечта ,но ще успее ли да я изживее в тоя живот. Начинът по който разбира истината и досеща е много добре замислен и настръхваш .  SobSob '' Това съм Аз твоят сън , твоята мечта и любов Рюя'' . Нисан плаче има нещо в погледът й . Worried

Според данни на Adba TV, най-популярните актьори на екрана са: (27 август - 2 септември)

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 11:57 от femmi2

# 719

Общи условия

Активация на акаунт