До астрала и обратно или... какво има "отвъд" - 3

• 5 109
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
Аз също съм задавала въпроси , на които търся отговор преди да заспя и понякога съм получавала отговорите . Не винаги, но понякога. Отговорите винаги са съвпадали със съня , тоест не съм била заблуждавана или обърквана .

# 61
И аз в сънищата получавам често отговори.
Всъщност даже често и без да питам.
Последните месеци имах такива.
Просто предупреждение и подготвяне.
Виках си няма начин. Ами хоп стана.

# 62
  • Мадрид / София
Какво мислите за това видео? Смятате ли, че всичко е обработено?
https://youtube.com/shorts/4McpVqLAROA?si=6HbBA-rHMtlro2_T

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 12:00 от Angela61

# 63
На тези не им вярвам, кой ляга да спи с включена камера насреща ?

# 64
Е, няма как да разбера. Аз не съм спец по това да разпознавам кое видео е обработено и кое не.
Но с мои животинки са се случвали такива неща.
Като дете гледахме и кучета и котки.
Котките ми са започвали да се държат странно, да гледат в празно пространство, да съскат, да настръхват.
Булонката ни един ден застана в кухнята. Тя е една голяма ниша. Ние вечеряме. В кухнята нямаше никой. Кучето откачи и започна да лае, да ръмжи срещу празната кухня и да квичи по едно време на края.
Може би наистина виждат нещо.
Като по-голяма на нас с майка ми се случи нещо в новия апартамент.
Разказвала съм го отдавна. Бяхме се нанесли, спяхме в единствената ремонтирана стая, но на земята.
На прозорците бяхме сложили вестници. И то скоро ги бях налепила с тиксо и то на много места. Едно 1-2 дни, няма как да изсъхне толкова бързо.
Та лежим си ние, спим. С гръб една към друга, без да се докосваме. И в един момент получавам жесток удар по ръката. Майка ми на същото място получава удара. И двете скачаме и си викаме едновременно защо ме удари. В този момент абсолютно всички вестници с тиксото барабар падат на земята. После проверих тиксото. Добре си лепеше. Интересно че бяха изпопадали без никъде да се разкъсат.
На следващия ден майка каза, че попитала наум дали има някакви същества в апартамента.
Получила си отговора. Помолих я повече да не задава тъпи въпроси.
Честно казано нямам спомен тогава кучето какво е правило.

# 65
  • Мадрид / София
На тези не им вярвам, кой ляга да спи с включена камера насреща ?
По някаква причина може да се сложи камера за през нощта. Особено за бебета и малки деца. На мен обаче ми липсва по-обширен поглед на стаята и това ме кара да имам едно наум. Че животните виждат повече от хората, по това съмнение няма.

# 66
Да споделя нещо странно напоследък.  Започнах вечер преди да заспивам да мисля целенасочено за дадени неща и хора и да пращам послания.  Не бях виждала от месец един човек и вечерта поисках в посланието да го видя, на утрешния ден се засякохме случайно. Поисках да мисли за мен, да ме потърси и наскоро ми писа. Дали наистина има някакъв енергиен поток, и чрез мислите си можем да предизвикваме действия?

# 67
Светът е ментален и всичко е енергия

# 68
Какво мислите за това видео? Смятате ли, че всичко е обработено?
https://youtube.com/shorts/4McpVqLAROA?si=6HbBA-rHMtlro2_T
А, кой оставя толкова малки деца в необезопасено легло?

# 69
  • Мадрид / София
Светът е ментален и всичко е енергия

И според мен това е най-близкия и защо не и точен отговор.
При мен спонтанно започва да ми се привижда даден човек (припознавам се от далече) и скоро след това го виждам/чувам/ става комуникацията. Може би при процеса на припознаване мисълта/енергия става насочена към нещо и то се случва. Работим на квантово ниво. Това е положението.

# 70
Според мен не е толкова просто, иначе всичко щеше да се нарежда според желанията ни.

# 71
  • Мадрид / София
Сложното идва от незнанието. Не знаем как точно действа, при какви условия. Ако ги знаехме, щеше да бъде лесно да постигнем желанията си. Много зависи и как е формулирано желанието за да стане.

# 72
Все пак не сме дошли тук само да получаваме, нали? Доста по сложна е схемата. Имаш договорки, туй-онуй..

# 73
А аз не помня тия договори Joy

Общи условия

Активация на акаунт