До астрала и обратно или... какво има "отвъд" - 3

• 5 114
  • 73
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, попаднах на видео как да посетим човек в сънищата му, вярвате ли , че това е възможно? Някой пробвал ли е?

# 46
Дай линк към видеото. Аз редовно го правя😀

# 47
Честно казано не му обърнах внимание, но беше в ютуб, на някаква жена. Не знам различни методи ли има, може ли да споделиш? Много искам да опитам. После някой давал ли ти е обратна връзка, че се получава?

# 48
Ами не е някаква специална практика.... Аз просто много исках и се получи... Не съм споделяла с друг да опитва. Само да отбележа, че човека, с който исках да се срещна насън е починал. С жив не съм пробвала

# 49
  • Мадрид / София
Ами не е някаква специална практика.... Аз просто много исках и се получи... Не съм споделяла с друг да опитва. Само да отбележа, че човека, с който исках да се срещна насън е починал. С жив не съм пробвала
И аз така.

# 50
Вчера намерих други видеа , това така и не успях и в общи линии говорят, че това е начин да накараш някой да се почувства по определен начин към теб. Примерно да те вижда в по - хубава светлина, да те усети близък и тн, но не попаднах на точна техника,да. Повтаряш преди сън, че много искаш човек да те сънува, да е привлечен към теб и това е ..

# 51
  • Мадрид / София
Най-новата случка на взаимодействие на двата ни свята беше от вчера. Исках да купя подарък и се колебаех между две изделия единия беше много, ама наистина много скъп, но ми харесваше повече от другия. Другия също беше хубав на половината на цената на скъпия, но не ми харесваше толкова. Тъй като се колебаех кой да избера, помолих за помощ от любимите ми души оттатък. Казах им, да ми дадат знак кое да избера и по-специално за скъпия подарък ако не е добре да го купя да направят така, че да не мога да го купя. И така подготвих се за скъпотията и когато тръгнах да плащам, се оказа, че надвишава максимума на лимита на банковата карта и няма начин да се промени. И така - ясен знак да не се вземе този подарък, а да се избере другия. Е, накрая избрах трети. 😄

# 52
Е моите уважения ама това последното просто ме уби.... Това ще го повярвам само ако не си имала лимит преди това и изведнъж предците или който и да е ти е лимитирал картата...

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 21:08 от ЗЛОДЕИДА

# 53
Да, нищо общо с темата.

# 54
  • Мадрид / София
Е моите уважения ама това последното просто ме уби.... Това ще го повярвам само ако не си имала лимит преди това и изведнъж предците или който и да е ти е лимитирал картата...
Ами просто си разбрала нещо друго. Разбира се, че лимита си е от банката. Но невъзможността да се промени лимита въпреки, че се обадих в банката за да го променя, самия факт, че беше невъзможно да се плати е ефирно подсещане, че не трябва да се купи. Ако чакате реакцията на отвъдното да е като че ли някой нещо прави физически, означава колко малко разбирате ефирността на отвъдното и неговото въздействие върху нас.

# 55
Извинявай, просто търсиш под вола - теле.
Има къде къде по-добри примери.

# 56
  • Мадрид / София
Извинявай, просто търсиш под вола - теле.
Има къде къде по-добри примери.
Например?
Поисках да бъда спряна ако не трябва да го правя и бях спряна. От това по-ясно не виждам. Възприятието е много лично и за вас може нищо да не ви говори, но за мен имаше смисъл. Спирам до тук, защото ми отнема прекалено много енергия да пиша в този форум. Непрекъснато да се обяснявам  е чиста загуба на време и не носи полза никаква.
Останете си със здраве.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 00:40 от Angela61

# 57
Angela61,  разбирам те и те подкрепям напълно, защото аз скоро имах идентичен случай🤣. Уговаряхме се месеци с един приятел да се видим, не сме се виждали от 25 години. Отивах в града до гроба на най-добрият му приятел, който беше целият ми свят. Обаче той ревнуваше от приятелят си . Е, стана и невъзможното , за да не се срещнеш, макар че аз отидох🤣. Тогава помолих за знак дали той инсценира това. Получих категоричен отговор по начин не търпящ възражение

# 58
Ами просто си разбрала нещо друго. Разбира се, че лимита си е от банката. Но невъзможността да се промени лимита въпреки, че се обадих в банката за да го променя, самия факт, че беше невъзможно да се плати е ефирно подсещане, че не трябва да се купи. Ако чакате реакцията на отвъдното да е като че ли някой нещо прави физически, означава колко малко разбирате ефирността на отвъдното и неговото въздействие върху нас.
Лимит се променя след като посетиш банката и попълниш необходимите бланки.  То така написано звучи все едно,  че все едно чичо ти банкер починал през 80те ти е променил лимита...

# 59
Angela61, примери няма да давам, лично е и нямам желание в момента.
Но къде къде са по очевадни от твоите. И фрапиращи.
Съжалявам, но това е търсене под вола - теле за мен. Нищо общо с възприятията.

Общи условия

Активация на акаунт