Отговори
# 210
и Ники си смуче палеца и го държах няколко дена с ръкавички, резултата е 50/50 Wink сега си смуче всичките пръсти наведнъж  Joy Иначе със зор го научих нсъс залъгалка, защото категорично не я искаше...то не, че е голям кяр, но ми се струва по-добре от пръстите??? Но не е пристрастен за сега поне към нея...
Хайде до скоро! Надявам се повечето да се организират и да дойдат на НДК, въпреки проблема с паркирането!

# 211
Здравейте Hug
Хубаво е времето среща значи ще има smile3521
Мойта кукла се е научила да спи от 11-13ч. и ако закъснеем и аз ще звъня на теб aspasia   Wink
Пък дано се намерим по НДК Peace
Аз пък мисля, че това е някакъв период със смученето на юмручета, палчета и всичко което докопат, поне при нас е така знам ли Rolling Eyes newsm78
Хайде до скоро!
Честито на празнуващите днес!  bouquet

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 10:51 от esy

# 212
Здрасти и от нас!
И ние с Ема ще дойдем на срещата, така че групата се събира Wink
Да ви се оплача Sad размразявах си хладилника вчера (беше много заледен, та операцията беше спешна) и въпреки взетите предохранителни мерки се оказва, че сме прецакали последната доза PENTAXIM и ще трябва да купуваме нова. Не съм сложила хубаво щепсела в контакта и малко след пускането на хладилника той се изключил отново. Забелязах го след около 3 часа. Температурата в него беше 15С, при разрешен температурен интервал от 2-8С. От представителството ми казаха, че при това положение няма как да е оцеляла ваксината Cry
...иначе с кърменето нещата започват сякаш да се стабилизират, макар че вчера доста честичко похапвахме. не мога да определя от глад ли е или венците ни сърбят ConfusedЗъбчета все още не забелязвам.
Добре дошли на новите мами welcome
mam21  благодаря ти за подкрепата и стискам палци при вас нещата да се нормализират в най-скоро време .
pebble дано бебенце се оправи по-бързо. Пиши как сте.
amymommy Кураж и търпение. Покрепям Magesta, макар че да откриеш защо едно бебе плаче съвсем не е лесна работа. Нас ни успокояват детски песнички и нежни бавни мелодии, това + залъгалка = заспиване
Честито на празнуващите днес и до скоро!

# 213
Момичета - и аз ще дойда на срещата - макар и трудничко - хората ще ме помислят за луда, но някак си трябва да вляза с количката в автобуса - др. начин е такси - и кенгуруто - но точно сега сме с зле с парите - та ще ми дойде в повечко.
За кръщенето - баткото го кръстихме в Рилският манастир - понеже аз съм от Благоевград и за гостите ни беше най- близо - малко съм разочарована от факта, че самото кръщене не става в голямата църква, ами на горе по етажите в една малка стая - и ги кръщават на куп много бебета и деца - ревове...страшна работа. Отделно пускат само най-близките, че просто няма място........а иначе до претупването или не..........зависи си от свещеника - ние попаднахме на абсолютно стриктен човек, който извърши ритуал от цели 40 мин - и съответно Боян рева 40 мин - защото не можело да бъде в ръцете на майката, а в кръстницата - а итой си беше точно на 1 г. - вече голям и разбираше..........та беше страшна работа.
А пък после ние станахме кръстници на две дечица - пак там - ами - за 5 мин - всичко приключи - дори не разбрахме, че е приключило и си седим и чакаме да продължи..........а той вика...това беше....
Съвет от мен - ако искате да кръщавате децата - най - удачно е сега като бебета. Калина ще я кръстим в Гложенският манастир до Тетевен - при все че ога не сме ходили там - просто така решихме - чувала съм добри отзиви и ще я кръстим юли - на рожденият ден на батко й - т.е тя ще е на 7 м. - дано всичко мине по-леко.
За кг. - на 5 бяхме на консултация -беше  6 кг...качила е   + 600 гр..      и   е 61 см  ......... + 3см.

# 214
]Синигерче[/b], моля те най-приятелски да не отиваш толкова далеч и си позволяваш да отсъждаш дали кръщенката от пастор е истинска или не, нека оставим на Бог това. Няма да коменитрам постинга ти защото този форум не е мястото му  Hug.

Само разясних защо свещеникът в православна църква не може да приеме "първото" кръщене. А аз като православна, се придържам към каноните, пък нека наистина Господ отсъжда кой крив, кой прав, кой кръстен, кой вярващ и т.н.
Окtopicclosed

detelini, Ели също изпитва луда страст към палеца си, предимно левия!?  #Crazy И аз, за да я отуча, й давам бибата и така тя почти по цял ден е с биба в устата, което ме притеснява също...

Аз днес няма да мога да дойда - до НДК ми е доста неудобно и далеч, с количката... докато се домъкна, трябва да се връщаме  Animal Snail  Правете снимки и пращайте! Дано да не ви духа вятър!

И честит четвъртомесечков рожден ден на Алексис на pontes, Роси на zizzu, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на elmi73 и Дориана на mimoz

# 215
siniger4e, а как я прилъга с бибата щото мен не ми я ще, не че умирам да му я дам ама е по-добре от палец ми се струва  newsm78
след вчерашното неспане, днес още предиобед спахме час и половина  Simple Smile. Шрю, кажи нещо да не се зарина в работа, а?

# 216
siniger4e, а как я прилъга с бибата щото мен не ми я ще, не че умирам да му я дам ама е по-добре от палец ми се струва  newsm78
Утре ще имаме сбирка в работата. Ще празнуваме рождените дни на две колежки. Нямам търпение да отида.  Направо с тази изолация вече не се издържа!

# 217
Здравейте и от мен.Много сте бързи в писането Laughing
И аз покрай Великден си мислих кога да кръстим малкия мъж и реших,4е най-удобно ще ми е в началото на септември.Още не съм решила къде,но до тогава има време.Имах желание да е в Рилския манастир,ама бабите няма да могат да дойдат,пъкмного държат.

# 218
 waveyЕто ни и нас,дано не сте ме отписали вече Crazy
Та нямаше ме защото имахме перипети с компа развали се монитора ,и нали сме от провинцията гаранционния сервиз в София докъто иде и се върне ,а и поправката минаха два месеца #2gunfire
Отивам да ви изчета пона тази тема да съм в час  Hug
Ай де до после
Ох мами обърках темета вместо да пиша при Октомврийките се намърдах при вас ,СЪЖАЛЯВАМ,опитвах да го изтрия но ми дава грешка ако някоя мама може нека опита .Още веднъж ме извинете Blush

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 14:20 от ^buba^

# 219
detelini, няма ми музата......разбирай мързи ме да пиша  Wink
Алекс е почти като вампир  Joy никнат му 2 зъбчета - долните кучешки.
Успяхме пак да го разболеем, прихвана от баща си вирус  Confused
Дърпа си яката палеца и вие от кеф. Почти винаги е с ръкавици, но и през тях успява да ти си натика палеца в устата.
Иначе една и съща...яде, спи, сере, плаче, смее се, прави коремни преси......до 14h е с мен, след това с майка ми.
Еи такива бебешки работи все.....като при вас  Laughing

# 220
  • Бургас
Здравейте и от нас. Благодаря за поздравите . Днес  навършваме 4 месеца . Хийде да ви почерпя с каквото мога  beer cook cook smile3510Ние днес бяхме на консултация. Може би сме най елегантните само 5,500  и сме 62 см.Но важното е ,че сме здрави. Вбургас са спрели полиомиелитната ваксина  ,а нова не са доставили.  За другия месец не знам  дали ще има.Ами това е от нас  в общи линии. Поздрави на другите бебоци, които днес стават  на 4 месеца bdbaloni

# 221
Еййй голямо хайманосване правите днес бе Mr. Green
Дано сте си направили снимки, че да ви видиме Wink
Честито на всички празнуващи днес!!!

# 222
  • София
Здравейте и от нас!
Ние "малко" се позагубихме, но ще се опитам да наваксам поне с тази тема  Embarassed. От две седмици сме вече в София, но баткото се разболя и не му потръгна добре с новата детска ясла, а покрай него се разболяхме всички, за съжаление и Катя е болничка. Киха и много лошо кашля - чак се задавя от храчки , милата, постоянно гледам да съм до нея за да не се задави. Докторката каза, че скоро ще се оправи, дано  newsm17. Два дена имахме даже и забрана да излизаме, за да не хванат още някой вирус, а и да не заразят някое детенце. Свекърва ми идваше няколко дни за да ми помага, много съм й благодарна. Не можахме да си отпразнуваме като хората Великден. Постоянно или меря температура или се опитвам да нахраня или да угодя и на двамата. Лудницата е пълна като ревнат с глас и аз се чудя на кого по-напред да угодя   #Crazy .Баткото се изнервя допълнително от това и дори се опитва да си го изкарва на моменти на малката. Но иначе е много нежен и гальовен с нея. Сега по настояване на педката ще задържа баткото вкъщи до вторник за да може да удариме на Катето ваксината, ако се оправи до тогава  Praynig. Ще бягам, че баткото е буден.

# 223
Айде аз първа да кажа за срещата ! На мен ми беше доста приятно и се радвам, че отидохме на срещата. И най-вече се радвам, че моя Дани беше толкова спокоен и добричък и се представихме добре. Една малка мечта ми се реализира- да си пия биричка с картофки (класика в жанра) и да си лафя в хубава компания. Всички бебчовци са от хубави по-хубави и всички мами са много приятни дами. Изкарах си добре, макар и за толкова малко време. Има снимки и предполагам, ще качим скоро в сайта.
Ето колко съм бърза - моите снимки са тук, направих албум http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122875 .

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 18:20 от poli.jekova

# 224
  • Düsseldorf
Sad Пак се наложи да тичам по задачи - нали се самоосигурявам и ще си изпусна инак срока за данъчната декларация, ходих да събирам служебни бележки и не успях да доойда на срещата, а така ми се искаше!!!!
Хайде, качете снимки и обещайте да има и други! Simple Smile
Хубава вечер, мен ме чака попълване на документи...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт