Срещата беше супер, всички бебенца са много сладички. Добавям и моите снимки към линка на Поли. Ако някоя мама не иска да се показва, да каже докато е време

/

ама като го изяде и плюе бибата 
и да не съм чула че се оплаквате от килограми и форма!
единствената снимка която съм си правила е за личната карта
И аз като Вержи предпочитам да се снимам само в лице, че в тяло съм зле
Ама като се погледнах днес в огледалото и в главата съм се занемарила
и ако успея да прекарам една четка през гривата все файда.
/гладно дете би ли спало по толкова?/ а днес през деня бяхме на разходка и през цялото време около 4 часа спа непробудно, ама като се прибрахме в къщи се почна едно мрънкотене, едно хленчене, ужас. На всичкото отгоре почна и да повръща по-малко, а това не е правил никога до сега. Хм аз от известно време като го накърмя се поизцеждам малко и му го додавам с лъжичка, та се чудя дали не го прехранвам това дете, макар, че аз не цедя повече от 10-20 мл, рядко повече.
Вече съм се видяла в чудо. Питах се дали някой не е минал през подобно нещо. Зъби ли е, нещо друго ли....идея нямам, имам чувството че го боли нещо детенце.......Разбира се аз от цялата тая работа когато времето е лошо съм изнервена и тотално откачила. 
.Може и да са по силни колики . А иначе доки ми каза че е тръгнало зъбче, но вече месец и половина зъбче няма.
дали не е някаква кърмаческа стачка, не знам. или е станала мързелива защото й давам и АМ
а и при нас зъб не се е подал още