Иначе не беше лош холът им, но наистина разпределението на мебелите можеше да е по-оптимално.
Вероника наистина е доста странна, от начина на монтаж имам чувството, че тя прави едни 10% от всичко, докато мъжа й видимо изглежда грохнал от работа (може и просто така да ни представят). А и все изтъква, че навън те правили нещата еди-как си, ама сега не можело, абе не знам, не ме кефи мацката.
Но,наистина се появи една досада, умора и апатия в тях, може би осъзнаха, че яко ги гърбят, пък накрая може и нищо да не спечелят в замяна и просто го карат по инерция.
При другата двойка има повече баланс и позитивизъм, не са толкова напрегнати, но пък Ралица често им дава доста глупави съвети, а уж много разбира и е с много опит. Абсолютен минус ми е тя, супер дървена и с леко ограничена визия.
Шкафът на раздора в тази му визия и на мен не ми харесва много, твърде изпъкнал ми е и среда като кръпка, но категорична трябва да има някаква секция/шкаф, просто различен модел.
Учудващо за мен Алекс критикуваше повече този път, на моменти издребняваше, явно забравя, че дизайнът е субективно усещане и това, че той работи спрямо общоприети правила и норми, не значи че те са меродавни и обикновеният купувач ще се впечатли от тях.
Интересен ще е следващият епизод, май и двете семейства ще се озарят с кухните.
Имам чувството, че ще ги разменят за тази задача всеки да ремонтира чуждата кухня, за да ги изкарат малко от зоната на комфорт.
Иначе не ми допада идеята да дам над 400К ерво и да си докупувам шкафове да си слагам нещата. А единия апартамент най не е втори етаж, а първи над партер (поне на мен така ми изглежда), защото забелязах, че през прозореца в хола си се виждат как минават колите, все едно си си на улицата, доста неприятно. Мен ме очаква тотален ремонт в края на годината и съм в шок от цените. Щом за нещо базово не стигат 100К, и то миналата година, не знам колко ще трябва на приготвя...