Борба до ключ - предаване по NOVA

• 27 327
  • 417
  •   1
Отговори
# 255
Тъкмо щях да пиша за диваните.Льоснали са едни малки диванчета, кой ще седне, кой прав ли ще стои. Големи жилища, предполага се деца ще живеят там, ама триместен диван?! И една маса с ШЕСТ стола. И масата огромна. Ами не е имало мислене. Това според ме, де.

Последна редакция: пн, 20 апр 2026, 11:09 от kriakla

# 256
  • София
Аз не харесвам разпределението и на двата хола, кухня с трапезария да е отделно е ок, но хол с трапезария, който е през две стаи от кухнята е пълен кошмар. Като имат гости домакинята трябва да прави совалки цяла вечер.
Аз си предпочитам всичко на едно - кухня, трапезария и хол, стига да е достатъчно голямо помещението и с добра абсорбация е супер. Аз готвя много и ако съм в отделна стая няма да си виждам семейството грам.

# 257
В подобно разпределение като на Хоум2ю бих направила спалнята да е кухня с трапезария без врата към дневната, а сегашната кухня - детска. Но като това, което правят - масата в хола и кухнята на другия край, абсолютно ми е неприемливо. То хубаво се готви на друго място, но миризмата не се изпарява и достигайки чак до крайната си точка на консумация ще ухае целия апартамент.

# 258
Тъкмо щях да пиша за диваните.Льоснали са едни малки диванчета, кой ще седне, кой прав ли ще стои. Големи жилища, предполага се деца ще живеят там, ама триместен диван?! И една маса с ШЕСТ стола. И масата огромна. Ами не е имало мислене. Това според ме, де.
Именно затова общо помещение е по-добър вариант. Има си простор да сложиш голям диван, масата може да е прибрана в ежедневието и същевременно да има място да се  разтегли за гости, дори нахлувайки в зоната към дивана, много по-гъвкаво е. Понеже при нас е така и дори не мога да си го представя по друг начин. При Incl. повече от 6 човека няма как да се съберат, дори и толкова ще е мъка.
При Home2u е много удобно да се слеят кухнята със сегашната детска и да се избие врата към спалнята. Дори не би се наложила промяна на ВиК. Така ще има и една голяма детска стая(сегашния им хол), която ще е супер за 2 деца. Според мен точно затова сега е било трудно да се продаде апартамента им, като гледам разстоянието от кухнята до трапезарията по схема, буквално в двата края на апартамента. Но предполагам поради формата на предаването са нямали пълна свобода и възможности за най-оптималния вариант.

Последна редакция: пн, 20 апр 2026, 16:03 от Wii898

# 259
Според мен става дума за Том Диксън Melt серия - няколко размери са. Помня, че голямата беше около 1000€. Не съм сигурна обаче, защото гледах докато мия прозорци. Някой може да потвърди ако му се занимава. В магазините много от нещата са си реплики на някоя дизайнерска лампа, която е хиляди. Просто се прави на интересен Ковачев според мен.
Той се обоснова, основното е, че те искат да му вземат тлъста цена на апартамента, и в този случай трябва да сложиш някакви скъпи екстри, и един вид Вероника купила менте, и клиентът ще изгуби доверие, ще се обиди, че му пробутват напудрени имитации. Но малка е вероятността Вероника да е знаела какво е направила.

Много са красиви оргиналните!
Скрит текст:

Има ли реалити, което ще изплати такива големи суми на обикновени хорица? На единия от апартаментите се очаква 80000евро печалба!  Повече бих повярвала, че ще получат дребните чекове за изпълнена задача + подаръците от разните фирми.

Последна редакция: вт, 21 апр 2026, 00:07 от Pepina_n3

# 260
  • София /Абсурдистан
Вероника си каза, че не е знаела, че купува менте. Харесала и купила.

# 261
Друго се чудя, Мартин Сребров, като собcтвеник на home2you, как се явява жури, в състезание на home2you с друга фирма?
На home2you тръгна  и седмици да дава!
Толкова ли няма кого да изберат в двучленното жури?

====
Да купиш апартамент и да дадеш на млада двойка цялата печалба ми се вижда невероятно... Иван и Асен поръчват музиката. Младото семейство дава само труда си. Много повече пари е дал, този, който купува апартаментът и осигурява бюджет за ремонта. Трудът на младите е много малка част от тия 400000.

# 262
  • София
Мартин Сребров е собственик и на двете агенции.

Някой е купил апатъаментите, но си е върнал парите след продажбата, а вече от рекламите ще си върнат парите за оператори, звук и тн и ще са на печалба.

За лампите, Вероника каза, че са супер модерни, че ги виждала на много места и списания ли каза, нещо такова. Но дори и да не се е сетила, тя преди това искаше да сложат лампа колан, за който знаеше, че Алекс е сложил в на Николета къщата и беше учудена като той ѝ каза, че и този вариант също е бил лош.

# 263
Вероника е много неадекватна. Видяла жабата, че конят се подковава и вдигнала крак. Нерде къщата на Николета, нерде това тясно, архаично апартаментче.

# 264
Вероника не мога да я слушам как говори, сигурно си има говорен дефект, но и прекалено преиграва. Неприятна ми е, не ми хареса техния хол

# 265
В първия епизод на предаването Виктория изобщо не говореше по този начин. Според мен или междувременно сложи нови зъби или нарочно говори така със стиснато чене. Можи би си мисли, че така е по-интересна.

# 266
  • София /Абсурдистан
Простете невежеството, ама каква е тази лампа колан?

# 267
  • Sofia
Много грозна и безумно скъпа

# 268
  • София /Абсурдистан
Аййй! Кое му е скъпото на това?

# 269
  • Sofia
Марката🤑

Общи условия

Активация на акаунт