Борба до ключ - предаване по NOVA

• 27 325
  • 417
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И на мен въобще не ми харесват.
Ето този струва над 10000 долара:

И друг вид, който е 600 долара:

На мен и скъпият не ми харесва, но все пак ако е в някаква луксозна просторна къща би се вързал повече, отколкото в техните апартаменти. А да впечатли дизайнер, пък съвсем.

# 271
О, на господина Ковачев, който, когато нещо падна на земята/не помня какво/ навеждайки се да го вземе каза: не съм свикнал да се навеждам. Сигурно някой плебей върви постоянно по г,зъ му и го обслужва ежесекундно. Ама кои сме ние, кое е ТОЙ?
Отговарям на въпроса на Lady

Последна редакция: вт, 21 апр 2026, 18:45 от kriakla

# 272
  • гр.София
Въпросните колани и на мен хич не ми харесват .
Лампите на Елена, като гъбки, журито на нещо друго ги оприличи, много ми допаднаха.
Вероника освен през зъби, все говори и  със запушен нос, тя се оплака,че има проблем с праха, жал ми е за нея. Отделно охърбавя  по време на предаването.Особена е , но вече и двете семейства са ми симпатични и им стискам палци да излязат без физически и емоционални щети от предаването.
Пп. Според мен ,ще им увеличат бюджета следващия епизод.

# 273
И друг вид, който е 600 долара:

Баба ми лятото, като накичи мухоловките и получава същия ефект Trollface

# 274
  • София /Абсурдистан
Хич не са хубави тези лампи колани, кой дава луди пари за тях.
Лампите на Елена ги оприличиха на яйчени черупки, но са много симпатични.

# 275

Лампите на Елена ги оприличиха на яйчени черупки, но са много симпатични.
И на мен много ми харесаха, някой знае ли откъде ги купиха?

# 276
  • Sofia
Колкото и да не харесвам двойката на инклузив - там следват един дизайн за апартамента докато другите малко по-хаотично обзавеждат. Отделно като видях как оставят кабели да висят се убеждавам какъв капан и да купиш ремонтиран апартамент.

# 277
Кухнята на инклузив много ми хареса, някак по-луксозна, по-модерна и с по-хубав дизайн е. Сетили са се да оползотворят балконче. Много ми хареса.
На Миро и Елена, някак кухнята ми простее и това. че шкафовете не бяха до тавана е грешка. Мисля, че инклузив заложиха по луксозно обзавеждане на целия апартамент, което ще им привлече повече купувачи.

# 278
  • гр.София
На Home2U повече ми хареса цветът на плочките, както и масата и столовете.
На другите  - шкафовете ми харесаха.Но стилово" избягаха "от другите помещения.

# 279
Харесах повече Home2U, пространството не е стеснено от два реда шкафове и масата/плота, може да се изпозва свободно(без да се провираш). Другата кухня имаше повече шкафове(което не ми хареса). Цветовете бяха много добре подбрани, но това което би ме отказало е тесните пространства кухнята е  като коридор с кухненски шкафове от двете страни. Терасата с масата-не съм сигурна наистина колко е функционална.

# 280
  • България
На Елена и Мартин кухнята беше много тъмна и неприветлива, отново стилово издишат. Ако помещението не е добре осветено от естествена светлина ще въздейства потискащо. Бар плотът е твърде висок за готвене, а им липсва пространство. Объркването на вратите на горните редове шкафове е фрапантна грешка, ще затруднява използването им и прехвърлянето от едното ниво в другото. А отгоре където ще се събира прах - нехигиенично. Направи ми впечатление, че нямат достатъчно чекмеджета за прибори под плота. Те като цяло нямат усет за стил и дизайн, холът им е ужасен.

При Мирослав и Вероника е на съвсем друго ниво и функционално, и визуално. Ще имаш достатъчно плот за месене на козунаци. Малката масичка и столчета са оптималното.

# 281
Не ми харесаха и двете кухни, но тази на Вероника и Миро беше по-добрата. Най-накрая да сложат оптимално осветление. При тези тясни пространства нямаха много варианти като разположение, но стилистично и двете кухни не си подхождаха с останалите части на апартаментите им. Сякаш бяха разменени. При Елена и Мартин абсурдно тъмна и мрачна кухня в това малко помещение. Високият плот също беше ненужен. Отнема място за шкафове и функционален плот, които не виждам да са достатъчни към момента и тези  огромни столове...
Като цяло и в двата апартамента, готвещият ще е като наказан. При иклузив, откъде им хрумна средиземноморски стил?! Никаква връзка с останалата част на апартамента. Иначе поне изглеждаше малко по-изпипано. Чудя се защо никой не им подаде някакви насоки на тези хора предварително, журито се изказва при вече свършен факт и готови помещения.

# 282
  • Sofia
Не ми харесаха и двете кухни, но тази на Вероника и Миро беше по-добрата. Най-накрая да сложат оптимално осветление. При тези тясни пространства нямаха много варианти като разположение, но стилистично и двете кухни не си подхождаха с останалите части на апартаментите им. Сякаш бяха разменени. При Елена и Мартин абсурдно тъмна и мрачна кухня в това малко помещение. Високият плот също беше ненужен. Отнема място за шкафове и функционален плот, които не виждам да са достатъчни към момента и тези  огромни столове...
Като цяло и в двата апартамента, готвещият ще е като наказан. При иклузив, откъде им хрумна средиземноморски стил?! Никаква връзка с останалата част на апартамента. Иначе поне изглеждаше малко по-изпипано. Чудя се защо никой не им подаде някакви насоки на тези хора предварително, журито се изказва при вече свършен факт и готови помещения.

Нямат много избор и избират каквото има в ИКЕА и им достига бюджета. Обаче плочките за гръб при Елена и Мартин беше зле. И висок плот ми е нефункционален ако не е само декор и та за млади хора. Другата кухня генерална не е нещо което аз бих сложила, но явно това е било налично.

# 283
В отбор инклузив има един огромен недостатък - тази ниша или килер, в който като напъхат пералня и сушилня и сложат врата, няма махане. При съвременния стандарт за живот на един уред 5-9 години си представям какво къртене ще е да се сменя всичко и отново да се прави врата плюс каса. Въобще и двата апартамента са правени да се напудрят и продадат скъпо, после собственика след 5-6 години да си чука главата в стената. Освен ако не иска пералня и сушилня, не знам. Аз бих направила това килер за продукти или за препарати,тоал.хартия и кофи и метли, а пералня и сушилня някъде другаде в интериора. Между другото е много важно къде си оставяш кофата и мопа, не видях и в двата апартамента такова предвидено пространство, обичайно ги курдисват в банята, което е много грозно. Не са практично направени нито единият, нито другият.

# 284
  • София /Абсурдистан
Цените и на двете жилища са убийствени. Само да види човек олющеният блок и мизерните общи части. Какъв лукс, какви 5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт