След дългичко отсъствие се включвам отново в отбора

Първо мен ме хвана кофти вирус с температура и разстройство, тъкмо се пооправих и тръгнахме към София с малката за един преглед. Още на следващата сутрин и тя започна да повръща и усетих на къде вървят нещата... Набързо се озовахме в Токуда Болница и ни хоспитализираха. Мими вдигна и температура, след това разстройство - класическа картина на вирусна инфекция. Четири дена постояхме там, милото беше на системи почти през цялото време.
Нещата вече се пооправиха, само чакам със свито сърце едно изследване, което ще излезе след около 20 дни и се моля там всичко да е наред, защото става въпрос за нещо изключително сериозно

Иначе тя вече е весела, играе си , само дето милото нищо не качи на килограми този месец. Дано да си наваксаме този

Вечерта съм подготвила ръзлични бои и ефекти и ще боядисваме заедно с баба и яйцата

А сега ще се пробвам да прочета какво сте изписали

Весел ден
Толкова гадно ми стана, като прочетох какво сте преживели...милото бебче, дано всичко е наред!
Още в 11ч. бях готова с яйцата...сега започвам да събирам багажа
. Утре заминаваме и много ще ми липсвате
. Ще се върна в края на месеца. Тогава ще сме си в квартирата и няма да мога да пиша
Дано скоро се сдобия с компютърче

С каква мазнина готвите на дребчовците?Аз вчера сложих зехтин в пюрето.Преди 3години като приготвях на сина ми слагах краве масло,но сега останах с впечатление че се въвежда по късно.Ако греша ме поправете 

Това въобще не ме притесни, само го споменавам, за да ви покажа картинката /нали казват, че едно зло не идва само/
Започнахме да се лекуваме у дома с уговорката да я видят в Понеделник. Е мъничето, бързо живна, но партито по повод мини РД се размина. На следващата сутрин се сгромолясах от висока температура, но нямах право да се разболявам, че кой щеше да ми гледа Мартичка. Следобеда наш тати се тръшна и той
Слава Богу и двамата ми са добре сега, въпреки че продължаваме с капки за уши и нос с малката ми до Петък, когато, надявам се, всичко вече да е ок 
Записах се да следя темата
Когато вляза във форума натискам *Нови отговори на моите публикации* и така ми излизат темите в който съм писала .Ако разгледаш малко форума освен тази тема ще видиш че хората масово така правят.Моля не прави изказвания за мен все пак не ме познаваш