Писани като Великденски яйца са СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 14 277
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Привет и от нас,
и ние приклу4ихме с боядисването на яйцата, станаха 4удесни.   easter С първото 4ервено яйце натърках 4елцето на Филип. С умиление си спомних за моментите когато моята майка ни е пожелавала здраве с този жест, а днес аз - на своя син...  Heart Eyes

Весело посре6тане на празниците!!   Party Time

# 46
Така-а-а, момичета, изчетох ви! Grinning И започвам да коментирам. Mr. Green
Честито зъбче на сладурите на Chochi и DVV (браво, трето по ред!). Да растат здрави и бели като като гъбки!
lillka, и на мен ще ми липсваш...
Stefy, аз лично ти препоръчвам Стодал (хомеопатичен сироп за кашлица). На листовката си има подробно описание какво количество да даваш на бебе. Но все пак се консултирай с педиатър.
Доника, кръстница на Василена ще бъде нашата кума, както беше и на Мими. Страхотни хора, обичам ги от все сърце. Heart Eyes
Мамичка Яничка и Dit, аз ще записвам Веси на детска кухня. Тук тя започва при 7 навършени месеца, но аз ще се включа малко по-късно, че не съм въвела още всички храни. Готвят много вкусно и с Мими бях много доволна.
Кузманка, педиатърката, която готви в Бон Апети каза, че пресни плодове могат да се дават при 7 навършени месеци. Браво, че си успяла да боядисаш яйцата. Аз ще го направя в събота, когато Мими ще си е у дома. А и моята мама пристига в събота и ще застъпвам ученето, че нещо изоставам... Embarassed
Благодаря ви, момичета, че се сещате за мен. Hug
vesela74, добре дошла сред нас! Hug Мисля, че можеш да слагаш масло в домашно приготвените пюренца. Купешките са с масло и аз вече съм го въвела. Прие се добре.
steli-ssd, много се радвам, че са ви минали обривите. Знам какво е. Мими имаше такъв АД, че...
Алина, ужасно съжалявам за престоя ви в болница и всичко, което се е наложило да преживееш ти и бебо. Радвам се, че нещата се оправят. Hug
teletabis2, да не се окажете с Vessselka на една и съща сватба. Laughing Ще се радвам като идвате до Пловдив да се видим.
Ави, чудесни резултати от консултацията. А заглавието, което си измислила за новата ни темичка е наистина прекрасно!  bouquet
stes, съжалявам да чуя, че Рая е преживяла всичко това. Бързо да оздравява мъничето. Praynig
Весито, весело изкарване в Прага и от мен! И да направиш много снимки и да се похвалиш после. Wink
omni, бързо оздравяване на цялото ви семейство. Praynig И сърдечни благодарности за съветите за боядисване на яйца. Аз лично ще се възползвам.  bouquet
Dit, резултатите ви са чудесни!
А-а-а, venush, нашата мома е по-фина hahaha. На 7м. мерките ни са 6750гр. и 65см. Няма място за притеснение, така смяна нашият педиатър. Имам му доверие.
Момичета, разгледах снимките от срешичката ви. Чудесни са. А тази с всички колички вземете да я изпратите в някое бебешко списание. Много ми хареса. Радвам се, че си прекарвате чудесно. Жалко, че сте толкова далече....
И аз зная, че по някаква причина, варненските мами са се отказали да пишат тук. Имат си причина, но каква... Само sladur4e*2 и понякога DVV пишат. Между другото DVV, твоето кафенце сутрин на мен много ми липсваше... И да знаеш, че прочетох дългият ти пост. Laughing Hug
Май попрекалих тази вечер. Аз като не видяла нет hahaha
Лека нощ, сладурки!  bouquet

# 47
Между другото DVV, твоето кафенце сутрин на мен много ми липсваше... И да знаеш, че прочетох дългият ти пост. Laughing Hug
Беше специялно за теб  Heart Eyes За кафенцето нямам време Rolling Eyes Ники става към 7ч в 8ч яди и до 9,30 не мога да припаря до компа ,а като седна си правя дипломната Simple Smile

# 48
Хм,не съм се заяждала с никой,явно някои хора са по-нервни и чувството им за хумор нещо...... защото на шега посочих за функцията-извести - явно приемат форума много навътре. Въпрос на вкус е също кой с кого си пише ,къде и т.н.
Уф за какво ли въобще тръгнах да "давам акъл" ooooh!

# 49
Добър вечер и от нас.
Честита месечка на всички на които не можахме да честитим.Да растете много здрави и умни дечица.
Алфира и аз чакам посещението в зоологическата с нетърпение.Имам много красиви спомени от детството там.Ще си позволя да ти отговоря вместо Денис.Арен е като ракета в проходилката Crazy Беше пуснала клипче как я гони а тя снима.Много е сладък Heart Eyes Аз слагам Неси и в бънджито и в проходилката по малко за да мога да направя нещо.Иначе по цял ден ми е в ръцете и това ми пречи да пиша,но ви чета.
Доника задължително ще трябва да ме заведеш до този магазин.Обичам да купува неща за Неси Crazy
Омни много бързо да оздравеете .Силно ви прегръщаме с Неси Hug Ще ви чакаме на някоя срещичка.
Двв не съм забелязала някакво разделение във форумчето ни newsm78 но съм и малко като кон с капаци.И на мен за много неща не са ми отговаряли или не са ми обръщали внимание,но не сме една или две и няма как да стане.
Лека вечер

# 50
DVV, благодаря!  bouquet
Mila84, и аз съм като теб в купуването на дрехи на децата. Като не видяла съм. Гардеробите (особено на Мими) са препълнени (изобщо не се шегувам), но от тази си страст не мога да се отърва. Май само психолог би ми помогнал. Laughing

# 51
Добър вечер и от нас.
Честита месечка на всички
Токущо ставам от учебниците smile3529.и реших да ви посетя.
И аз боядисах яйцата и намазах миши за здраве. easter
MariaF;Наистина като мазах Мишо се сетих как мама ни маже ще със сестритеми и брат ми а сега аз мажа сина си носталгия от минали години.

# 52
Mila84, и аз съм като теб в купуването на дрехи на децата. Като не видяла съм. Гардеробите (особено на Мими) са препълнени (изобщо не се шегувам), но от тази си страст не мога да се отърва. Май само психолог би ми помогнал. Laughing
Аз съм същата купувам като невидяла мажа ми  мърмори всеки ден и на другия ден пак.Миличко харесах това и го взех вече няма да мо вземам.И аз даи ми бебешки магазин и ми гледаи сиира

# 53
  • София
Незнам кой иска и не иска да пише във форумчето, но съм забелязала, че трима/четирима скрити постоянно четат ли четат... Rolling Eyes Laughing Laughing

венуш- мерси за инфото за магазина Сам 0-13. Наистина страхотни дрешки има. И аз оставих там някой лев. Също като вас не мога да се сдържам. Напоследък винаги се прибирам с неща, купени за бебчо.

# 54
И аз да се разпиша набързо,чета ви с интерес,но все нямам време да драсна някой ред.Аз също давам пасиран пресен плод като банан,ябълка на бебковци,вчера бяхме на консултация и двамата са качили по 500 гр.Ще почваме и ние попарката.Видях,че имаме адашка,но е чак във Варна HugВесели празници на всички easter

# 55
Здравейте момичета!
vesela74, добре дошла!
Алина, дано резултатите от изследванията са добри!
И на всички болни – бързо оздравяване!
polinbg, и Никол като Ева е фенка на Нели Фуртадо.
А ето как се подготвя за голямата борба с яйца в неделя.

# 56
Здравейте и от нас! Ние си натъркахме бузките с червените яйчица, а в събота ще боядискваме и цветни.

Нас много ни болят горните венци, странно защо първо отгоре, ама факт.

Наскоро на една позната, да споделя, бебчето й се родило със зъб!

Днес си хапнахме картоф с коприва и месце.

Някой беше питал за суровите плодове - мисля че настърган плод се дава след 7 месец. (при всяко бебе е индивидуално)

Кърмещи майки - по колко пъти кърмите на ден (като изключим нощните) - при мен се събират около 6. Чудя се дали е нормално?

# 57
Марианка   bouquet Hug

# 58
Добро утро!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА НИКА, МАРИЯ, МИНЧО, КАРИНА, БОЯН, ДАРИЯ! ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ! newsm51

Момичета влизам, само да кажа, че днес в 12 заминаваме. Дано скоро да мога пак да ви пиша! Довиждане на всички, весели празници. Много ще ми липсвате всички Hug Hug Hug newsm45

ЧАО, ЦЕЛУВКИ!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 59
  • София
DVV, надявам се да могаи и аз да се възползвам от кафенцето ти  Wink А аз ще предложа закуската . И да питам-пишеш дипломна работа-кога е защитата и по какво ? Да знаем да стискаме палци.
Кузманка, лек път. Другата седмица може и ние да отскочим за ден-два до Брацигово и Пещера Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 08:18 от Доника

Общи условия

Активация на акаунт